اینم رویوی جناب Eldar و سایت مطرح موبایل رویو درباره این گوشی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مختصر مفیدش اینه :
در مورد ال سی دیش و رزلوشن جالب توجهش تعریف کرده...
کیپدش رو به خاطر فید بک و سایز مناسبش تایید کرده...
طبق گفتش 3 روز باطری داری با یه استفاده مدیوم و متوسط و یا 29 ساعت اجرای موزیک در هدفون و یا 3.5 ساعت جی پی اس و یا 3.5 ساعت وبگردی ! و یا حدود 25 ساعت رادیو و...
1 گیگا بایت مموری تو پکش باید باشه ( البته این مموری هایی که تو پک گوشیاست وحی منزل نیستن ممکنه یه منطقه جهان مموری 1 گیگ همراش باشه و یه جا 2 گیگ و یه جا نباشه ! البته در ایران اگرم باشه یحتمل شامل حال لطف فروشنده بشه و پیچونده ! )
جک خروجی موسیقیم 2.5 میلیه که خوب کسی که اینو میخره توصیه میکنم یه تبدیل 2.5 به 3.5 هم بخره تا هر هدفونی میخواد روش بذاره و حالشو ببره ( در مورد هدفونم هدفونای کریتیو و سونی میتونن لذت گوش کردن به موسیقی و باس تولیدی رو افزون کنن و توصیه میشن )
و اما بخش مهمش یعنی دوربین اولا خود نویسنده خیلی نظر نداده و بیشتر به بیننده ی عکسا واگذار کرده قضاوت رو... عکثا اکثرا یا در فضای بسته و نور کم گرفته شدن یا در هوای ابری و دپرس روسیه ! اما در مجموع با این عکسایی که من دیدم به نظرم با یه 5 مگی حد اکثر متوسط طرفیم ! اِلمان ها و اجزای تو عکس ماتن... بهتر بگم شارپ نیستن ! خودتون ببینین به منظورم پی میبرید... رنگا هم تو هم رفتگی داره... در کل راضی کننده نیست...! حتی عکسایی که در نور مناسب گرفته شدن هم منو که راضی نکردن... ! نمیدونم نسخه فاینال گوشی بوده اینی که بررسی شده یا بتا ولی به هر صورت اگه نسخه هایی که الان تو بازارن هم همینطوری باشن ( که یحتمل همینطوره ) باید گفت این گوشی هم جزور کارل زایساییه که فقط این نام رو یدک میکشه ولی کیفیت مورد انتظار کاربرا رو بر آورده نمیکنه !
نمیدونم دقت کردین یا نه نوکیا فقط تو سری N اپتیک های کارل زایس درست درمونشو به کار میبره ! در سایر گوشی هاش اتفاقا وقتی نام کارل زایس میاد احتمال تو زرد از آب در اومدنشون زیاده
Nabakhshoode عزیز! سپاس شما را سزاست..
مخلصیم...
تا قبل اینکه عکسای دوربینشو ببینم اساسی خوشم میومد ازش... الان نمیدونم چون علی رقم امکانات مناسبش به نظر من مهمترینشون همین دوربین 5 مگی با کارل زایسشه... باید نمونه عکساشو تو رویو های بیشتری ببینم نمیشه با یکی قضاوت کرد...!