با سلام . من میخواستم بدونم بالاترین جیفورس موجود در بازار چیه و قیمتش چنده ؟
با سلام . من میخواستم بدونم بالاترین جیفورس موجود در بازار چیه و قیمتش چنده ؟
سلام.
بالاترین گرافیک حال حاضر GTX 295 هست که حدودا 700 تومن.
![]()
دوست عزیز لطفا میشه بالاترین رم و سی پو رو با قیمتش بهم بگی .
در حال حاضر بهترین CPU از لحاظ کارایی Intel i7 975 Extreme هست حدودا 1 ملیون و 400 .
رم هم به نظر من بترین مدل عرضه شده از نظر من Triple Channel Mushkin 3x2GB 1600MHZ CL6.0 حدود 260 تومن.
سلام.اینی که شما معرفی کردی از اینی که من میگم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟
2gb geforce ddr5 gt از شرکت gainward .البته فکر کنم ترکیب کلمات رو اشتباه نوشتم.
سلامی دوباره.چند وقت پیش یه نمایگاه تو شهر ما (نیشابور )بود که مختص قطعات کامپیوتری نوت بوک و ......
من اونجا یه گرافیک دیدم که روش سه تا فن داشت فلزی خوشگل.یادم رفت اسمشو نگاه کنم شما دوستان میتونین تشخیص بدین.(نه)
حدود 550 هم پیدا میشه و البته ارزش خریدش چندان بالا نیست!سلام.
بالاترین گرافیک حال حاضر GTX 295 هست که حدودا 700 تومن.
خب مدلش چی بود!؟سلامی دوباره.چند وقت پیش یه نمایگاه تو شهر ما (نیشابور )بود که مختص قطعات کامپیوتری نوت بوک و ......
من اونجا یه گرافیک دیدم که روش سه تا فن داشت فلزی خوشگل.یادم رفت اسمشو نگاه کنم شما دوستان میتونین تشخیص بدین.(نه)
اگه منظورتون nvidia یا ati هست nvidia .بعدشم تو که میدونی من ازین چیزا سردر نمیارم هی سوال کن.سوال بالایی رو هم جواب بده.ممنوون.
برندشون فرق می کنه نه تاثیر خاصی تو کارکردش ندارهسلام.اینی که شما معرفی کردی از اینی که من میگم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟
2gb geforce ddr5 gt از شرکت gainward .البته فکر کنم ترکیب کلمات رو اشتباه نوشتم.
خب خنک کنند ه های زیادی هستند با سه فن!یه عکس ازش داشتی میگفتم بهت...اگه منظورتون nvidia یا ati هست nvidia .بعدشم تو که میدونی من ازین چیزا سردر نمیارم هی سوال کن.سوال بالایی رو هم جواب بده.ممنوون.
دوستمون میخواد سیستم ultra high end جمع کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)