در حال حاضر به نظرتون موسیقی داخل ایران بهتره یا خارج از ایران خواننده داخل ایران پیشرفت بهتری کردند یا خواننده های لس انجلسی؟ در نظرسنجی هم شرکت کنید مرسی
در حال حاضر به نظرتون موسیقی داخل ایران بهتره یا خارج از ایران خواننده داخل ایران پیشرفت بهتری کردند یا خواننده های لس انجلسی؟ در نظرسنجی هم شرکت کنید مرسی
به نظر من موسیقی داخل ایران بهتر هست در حال حاضر، هر چند اونجا همین الانش هم در بعضی موارد جلوتره ها! ولی خب جوون های اینجا بهتر کار می کنن...
منم با نظر vandu موافقم.
نمیدونم چه داستانیه که هرکی تو ایرانِ کارش خوبه تا میره اونور خراب میشه,نمونه نمیارم تا به طرفدارا جسارت نکنم اما کم نیستن از این موارد.
به نظر منم موسیقی لس انجلسی به جز اون معروفاش مثه ابی داریوش قمییشی و معین دیگه به درد نمیخوره
داخل ایران خیییییییییییییییییییییییل ی بهتره.
خارج ایران خیلیییییی بی خوده!!
فقط جدیدا یه خورده کلیپاشون حرفه ای تر شده!
وگرنه به جز یه سری مثل شادمهر و سیاوش قمیشی و ... بی خوده!
خواننده های داخلی خیلی بهترن ....
بستگی به این داره که از چه بعدی به این مساله نگاه کنیم اما من فکر میکنم با توجه به محدودیت هایی که اینجا وجود داره ،کلیت موسیقی ایران پیشرفت قابل توجهی داشته.
البته این پیشرفت بیشتر کمی بوده تا کیفی
![]()
منم میگم خواننده های داخلی بهترن! یه مقایسه بکنید مشخص میشه
داخل ایران: محسن چاوشی، محسن یگانه، رضا صادقی،احسان خواجه امیری،بنیامین و... توی پاپ البته اون طرفم خواننده های خوب زیاد داره... توی پاپ رقابت خیلی نزدیکه!
توی موسیقی کلاسیک که اینوری ها 100 به 20 برنده میشن!
توی رپم که هیچکس و یاس به همه سرن!
به قول معروف خواننده و موسیقی توی خاک خودمون یه چیز دیگس. ولی خوب بماند که برخی ها هم که ایرانین و خارج کشور بدک نیسن. هزاری هم که از ما جلو تر باشن بازم فقط ایرانی و ایران.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)