تو رنج 310 تومن چه گوشی هایی را پیشنهاد میکنید که از n79 بهتر باشه
که حتما سیمبیان باشه
سوال دوم :
همراه n79 تو تا قاب جلویی هم هست؟
تو رنج 310 تومن چه گوشی هایی را پیشنهاد میکنید که از n79 بهتر باشه
که حتما سیمبیان باشه
سوال دوم :
همراه n79 تو تا قاب جلویی هم هست؟
قاب جلو نیست دوتا قاب برای پشت گوشی که با تعویضش تم گوشی هم عوض میشه تو این رنج خوبه ضمن اینکه 82 بهتره
سلام
به نظر منم ، اول 82 بهتره بعدش 79.
n79 fm transmiter داره ولی n82 فلاش زنون داره که فقط تو تاریکی بدرد میخوره ابعاد n79 جمع جور تره .
تو جعبه ی n79 دو تا قاب فابریک اضافی با 4gb رم هست که تو n82 احتمالا فقط 2 گیگ هست.
خوب شما تو رنج 310 بهترین انتخابای سمبینت همون N82 هستن و N79 ... اما کدوم بهتره ؟
خوب بارها دوستان برتری هر کدوم به دیگری رو گفتن و اینقدر گفتن که خسته کننده شده :
N79 چه میدونم اف ام ترنسمیتر داره و باطری بهتر و دکمه های شاید بهتر ! و سایز مناسبتر و جدیدتره و این داستانا و N82 هم که دوربین و فلش و شتاب دهنده گرافیکی و این حرفاش بهتره...
اما من میخوام یه چیز دیگه بگم... حتی اگه این دوتارو مقایسه کنی و به این نتیجه برسی که برتری های یکیشون به دیگری میچربه ! این چربش زیاد نخواهد بود... در مواقعی که اختلاف امکانات 2 گوشی کمه بهتره آدم بره سراغ گوشی یی که بیشتر به دلش نشسته و با سلیقش سازگارتره( البته مگر مثلا در حالتی که یکی از امکانات یک گوشی براتون خیلی مهم باشه مثلا حتما اف ام ترنسمیتر بخوای خوب اونجا دیگه جای حرفو حدیثی نمیمونه )
بنده باشم N79 رو انتخاب میکنم... انتخاب با شماست...
موفق باشی...
ممنونم
بیشتر منظورم از بین سایر برندها بود که دوربینش بهتر باشه و ... . که حتما سیمبین باشه
فکر کنم اگر یکم ( حدود 20 تومن ) بزاری رو پولت یه n85 بگیری خیلی بهتره
فکر کنم دیگه همه امکاناتشو میدونید دیگه
راستی G810 هم هست.
3X OPTICAL ZOOM
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)