سلام به دوستان عزیز...
یه سوال... آیا میشه از آنتن هوایی که روی پشت بومه و سیمش اومده تو خونه ، 2 تا تلویزیون رو تغذیه کرد؟؟یا به عبارتی ما تبدیلی داریم که بشه از یک سیم (کابل) دو تا خروجی گرفت؟؟ اگه جواب مثبته یه ذره توضیحم بدید..
خیلی ممنون...
سلام به دوستان عزیز...
یه سوال... آیا میشه از آنتن هوایی که روی پشت بومه و سیمش اومده تو خونه ، 2 تا تلویزیون رو تغذیه کرد؟؟یا به عبارتی ما تبدیلی داریم که بشه از یک سیم (کابل) دو تا خروجی گرفت؟؟ اگه جواب مثبته یه ذره توضیحم بدید..
خیلی ممنون...
یه جور انتن هست که 2 تا خروجی میده . یه کابل از خود آنتن میاد پایین میخوره یه ترانس . ترانس هم 2 تا خروجی tv میده .
بهشون میگن انتن اتوبوسی دو تا شاخک داره و از پایین دو تا خروجی داره
بهشون میگن انتن اتوبوسی دو تا شاخک داره و از پایین دو تا خروجی داره
با تشکر از پاسخ دوستان....این چیزی که گفتید یعنی اینکه یه آنتن جدید ... ولی در حال حاضر روی پشت بوم آنتن هست و کابلش اومده تو خونه که به یه tv وصله... حالا میگم هیچ تبدیل و یا ترانسی که در بالا اشاره کردید که یه کابل میره توش و دو تا خروجی میده بیرون ، برای همین کابل معمولی وجود ند اره؟؟؟؟ یعنی هیچ راهی که با همین کابل بشه دو تا tv رو تغذیه کرد نیست؟
میتونی یه سه راهی انتن بزنی پشت تلویزیون یدونه سیم انتن واسه خودش یدونه هم به یکی دیگه وصل کنی ولی مطمیننا کیفیتش میاد پایین
راستش من پست بالایی را متوجه نشدمیعنی هیچ راه دیگه ای نیست واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه 3 راهی کوچیکه که به محل نصب انتن به تلویزیون وصل میشه و سیم انتن بجای اینکه مستقیم به تلویزیون وصل شه به اون وصل میشه .میگم میتونی یه سیم انتن به یکی از قسمتهای این سه راهی وصل کنی و برای تلویزیون دیگه ببری .........فکر کنم راههای دیگه ای هم باشه ولی من نمیدونم
آهان ! حالا فهمیدم...سعی میکنم بخرم اون سه راهی رو و یه امتحانی بکنم....بازم اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)