دوستان من وی ری رو نصب کردم ولی وقتی کیجن اون کلیک می کنم این ارور رو می ده لطفا کمکم کنید
![]()
دوستان من وی ری رو نصب کردم ولی وقتی کیجن اون کلیک می کنم این ارور رو می ده لطفا کمکم کنید
![]()
شاید از کیجن باشه
دوست عزيز آنتی ويروس ها با بعضی Crack ها نميخونن...
كرك وی ری هم جزو همون بعضی هاست...
آنتی ويروستو غير فعال كن باز ميشه...
شاید نیاز باشه کیجن رو وارد مسیر برنامه کرد (وارد کردی )
شاید لینک کیجن خراب بوده یا اشتباست
اونم همین مشکل رو دارهشاید از کیجن باشه
غیر فعال کردم ولی باز همین ارور رو میده بعدشم یه صفحه میاره می گه این سریال رو به وی ری میل کن تا کدی بهت بده بعد این تو پیست کندوست عزيز آنتی ويروس ها با بعضی Crack ها نميخونن...
كرك وی ری هم جزو همون بعضی هاست...
آنتی ويروستو غير فعال كن باز ميشه...
بله این کار رو کردم در ضمن این وی ری درست هست چون قبلا اونو نصب کردم واینکه این از توی یه دی وی دی است دانلودش نکردمشاید نیاز باشه کیجن رو وارد مسیر برنامه کرد (وارد کردی )
شاید لینک کیجن خراب بوده یا اشتباست
خوب آنتی ويروستو Uninstall كن...
مطمينم از آنتی ويروسه مخصوصآ اگه NOD32 باشه...
انتی ویروسم avg و mcafee هستخوب آنتی ويروستو Uninstall كن...
مطمينم از آنتی ويروسه مخصوصآ اگه NOD32 باشه...
خوب حالا يه امتحان بكن...
چون منم خودم همين مشكلو داشتم...
بله
درسته آنتی ویروس AVG اون رو به عنوان ویروس میشناسه من ازین ترفند استفاده میکردم جواب هم میداد
کرک رو در یه فایل زیپ نگه داری میکردم و هر وقت بخواستم از کرک استفاده کنم آنتی ویروس رو غیر فعال میکردم و بعد کرک رو اکسترکت میکردم
شما کرک رو به صورت باز در کنار ستاپ بزارید انتی ویروس خود به خود اونو پاک میکنه و شما ممکنه موقع نصب کرک
با پوشه خلی مواجه بشید
پس اونو به صورت زیپ نگه داری کنید
ديدی گفتم؟؟؟بله
درسته آنتی ویروس AVG اون رو به عنوان ویروس میشناسه من ازین ترفند استفاده میکردم جواب هم میداد
کرک رو در یه فایل زیپ نگه داری میکردم و هر وقت بخواستم از کرک استفاده کنم آنتی ویروس رو غیر فعال میکردم و بعد کرک رو اکسترکت میکردم
شما کرک رو به صورت باز در کنار ستاپ بزارید انتی ویروس خود به خود اونو پاک میکنه و شما ممکنه موقع نصب کرک
با پوشه خلی مواجه بشید
پس اونو به صورت زیپ نگه داری کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)