سلام دوستان بنده به پیشنهاد شما عزیزان حدود 2 روزه که یه سیستم جدید بستم.
Core i7 920
Asus P6T
4850 X2 1GB Sapphire OC Version
3GB Corsair 1333
Power = ACBEL 800
seagate 500 7200.12
LG W2261V
و ....
متاسفانه تو هر بازی که وارد میشم حدود 2 تا 3 دقیقه بعد دستگاه هنگ میکنه و مجبور میشم دستی Restart کنم.
ممکنه این موضوع جاش تو این بخش نباشه ولی چون شما عزیزان از قبل در جریان خرید بنده بودین و پیشنهاد دادین گفتم شاید در این باره هم بتونید کمک کنید.
ویندوز ویستا 64 بیتی نصب کردم.
دیشب هم آخرین درایور رو دانلود کردم نصب کردم.
دمای سیستم هم در حالت IDLE عادیه ... یعنی CPU هر 4 هسته و GPU حدود 42 تا 48 هست ... تمام فن ها به خوبی کار میکنن و هر 2 فن کارت گرافیک هم کار میکنن ...از نظر پاور هم فکر نکنم مشکلی باشه آخه 800 هست و خیلی تعریفشو شنیدم و حدود 190 تومن هم بابتش پول دادم.
رم هم موقع IDLE ویندوز 45 % پر هست و در بازی 90% میشه.
دمای CPU و GPU هم هنگام بازی فکر کنم عادی باشه ... با GPU Z تست کزدم CPU 50 تا 60 میاد و GPU تا 71 هم رسیده ... آخرین LOG که گرفتم سر GPU 71.5 هنگ کرد ...
با رزولوشن های پایین هم چک کردم ... فرقی نداشت ... یکی از دوستان هم گفت OCCT بگیر که البته فقط دیشب تست GPU گرفتم یکم که کار کرد دستگاه Restart شد .. کلا" به این برنامه ها معتقد نیستم و فکر می کنم واسه سیستم ضرر داشته باشه با توجه به عدم وجود هر نوع تضمین از سوی این برنامه ها.
لطفا" کمک کنید ... چون حدود 3 روزه این سیستم رو گرفتم ولی نتونستم هیچ کاری باش انجام بدم.
با تشکر