تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: مشکل بزرگ ! ( دوستان کارشناس کمک کنند)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض مشکل بزرگ ! ( دوستان کارشناس کمک کنند)

سلام دوستان بنده به پیشنهاد شما عزیزان حدود 2 روزه که یه سیستم جدید بستم.

Core i7 920
    Asus P6T
    4850 X2 1GB Sapphire OC Version
    3GB Corsair 1333
    Power = ACBEL 800
    seagate 500 7200.12
    LG W2261V
    و ....

متاسفانه تو هر بازی که وارد میشم حدود 2 تا 3 دقیقه بعد دستگاه هنگ میکنه و مجبور میشم دستی Restart کنم.
    ممکنه این موضوع جاش تو این بخش نباشه ولی چون شما عزیزان از قبل در جریان خرید بنده بودین و پیشنهاد دادین گفتم شاید در این باره هم بتونید کمک کنید.

ویندوز ویستا 64 بیتی نصب کردم.
    دیشب هم آخرین درایور رو دانلود کردم نصب کردم.
    دمای سیستم هم در حالت IDLE عادیه ... یعنی CPU هر 4 هسته و GPU حدود 42 تا 48 هست ... تمام فن ها به خوبی کار میکنن و هر 2 فن کارت گرافیک هم کار میکنن ...از نظر پاور هم فکر نکنم مشکلی باشه آخه 800 هست و خیلی تعریفشو شنیدم و حدود 190 تومن هم بابتش پول دادم.
    رم هم موقع IDLE ویندوز 45 % پر هست و در بازی 90% میشه.
    دمای CPU و GPU هم هنگام بازی فکر کنم عادی باشه ... با GPU Z تست کزدم CPU 50 تا 60 میاد و GPU تا 71 هم رسیده ... آخرین LOG که گرفتم سر GPU 71.5 هنگ کرد ...
    با رزولوشن های پایین هم چک کردم ... فرقی نداشت ... یکی از دوستان هم گفت OCCT بگیر که البته فقط دیشب تست GPU گرفتم یکم که کار کرد دستگاه Restart شد .. کلا" به این برنامه ها معتقد نیستم و فکر می کنم واسه سیستم ضرر داشته باشه با توجه به عدم وجود هر نوع تضمین از سوی این برنامه ها.

لطفا" کمک کنید ... چون حدود 3 روزه این سیستم رو گرفتم ولی نتونستم هیچ کاری باش انجام بدم.

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راستی یادم رفت ... ممکنه این قطعات با هم سازگاری نداشته باشن ... ؟
    خیلی جستجو کردم مدل های 4850 ، 4870 و 4890 جدیدا" خیلی از کاربر ها رو با این مشکلات موجه کردن !
    ولی یه جواب درست و حسابی پیدا نکردم

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

شاید ربطی نداشته باشه ولی رمت Dominator هست؟آخه یکی از بچه ها هم یه همچین مشکلی داشت که وسط بازی ها بعضی مواقع هنگ میکرد تا آخر فهمیدیم که رم Dominator که داشت مشکل داره

4. این کاربر از gamekhor2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه دوست من، XMS3 هست.
    من الان یه پنکه آوردم گذاشتم جلوی کیس ... خیلی بازی کردم مشکلی پیش نیومد !
    یعنی دما بیشتر از 65 واسه گرافیک و CPU نمیشه دیگه !
    ولی آخه نباید که تا 70 هنگ کنه ! وقتی یه همچین دستگاهی میگیره ! واسه بازی کردن باید این قدر دماش رو بیاره پایین ؟ یا از Cooler استفاده کنه ؟
    به هر حال با کاهش دما مشکل ظاهرا" حل شده ولی فکر نکنم پنکه فکر خوبی باشه !
    Last edited by evilized; 22-08-2009 at 14:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این هم وضعیت سیستم در حالت idle

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باید دور فن کارت گرافیک رو افزایش بدید. اینکارو می تونید بوسیله ی تنظیماتی که در درایور کارت گرافیکتون وجود داره انجام بدید. یا اینکه فرکانس هسته و شیدر و مموری رو کمی بیارید پایین.
    من هم اون اوایل با کارت گرافیک GTX 275 مشکل داشتم در بعضی بازیها. اما الان دور فن رو افزایش دادم + کارت گرافیک رو اورکلاک کردم. مشکلی هم تا الان پیش نیومده.

8. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

باید دور فن کارت گرافیک رو افزایش بدید. اینکارو می تونید بوسیله ی تنظیماتی که در درایور کارت گرافیکتون وجود داره انجام بدید. یا اینکه فرکانس هسته و شیدر و مموری رو کمی بیارید پایین.
    من هم اون اوایل با کارت گرافیک GTX 275 مشکل داشتم در بعضی بازیها. اما الان دور فن رو افزایش دادم + کارت گرافیک رو اورکلاک کردم. مشکلی هم تا الان پیش نیومده.
    آخه توی منوی ATI Overdrive Fan Speed روی 50% هست و تمام گزینه های این منو غیر فعاله! نمیشه تغییرش داد !

امیدوارم یکی از دوستانی که راجع به این کارت ها اطلاعات داره کمکم کنه.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام. دوست عزیز پاور من ACble R8 800W هست.
    تتا اونجایی که میدونم HD4850 X2 یک 6 Pin مخوره و یک 8 Pin .
    Acbel R8 800w هم 2 تا 6 pin داره و 2 تا 8pin که یک 6pin+8Pin از هم دیگه انشعاب گرفته شدند. (از داخل یک سیم میان)
    حالا شما فقط یک سیم رو وصل کردین یا هر کانکتور رو از یک ریل جداگانه گرفتید؟!

11. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. دوست عزیز پاور من ACble R8 800W هست.
    تتا اونجایی که میدونم HD4850 X2 یک 6 Pin مخوره و یک 8 Pin .
    Acbel R8 800w هم 2 تا 6 pin داره و 2 تا 8pin که یک 6pin+8Pin از هم دیگه انشعاب گرفته شدند. (از داخل یک سیم میان)
    حالا شما فقط یک سیم رو وصل کردین یا هر کانکتور رو از یک ریل جداگانه گرفتید؟!
    دوست من درسته ! 4850 x2 دو تا کابل میخوره ، یک 6 و یک 8 پین ! توی خود باکس گرافیک هم 2 تا کابل تبدیل وجود داشت که من هر 2 رو به کارت وصل کردم و 2 طرف دیگه رو به یکی از کابل های معمولی پاور وصل کردم.
    پاور من هم فقط 1یک 6 و یک 8 پینی داره ! که 8 پینی رو زدم به مادربورد و اون 6 پینی هم نیم ساعت پیش مستقیم زدم به کارت گرافیک که فقط اون 8 پینیه با تبدیل وصل باشه ! قکر کردم شاید موثر باشه.
    الان هم COD : World at War تست کردم با 1620 * 980 یه همچین چیزی ! و حداکثر کیفیت ... خیلی راحت جواب میداد و حدود 20 مین توی بازی تست کردم بعد که اومدم بیرون دیدم حداکثر دمای GPU هفتاد و دو درجه ثبت شده.
    تازه پنکه هم جلوی کیس هست ! ولی خوب مشکلی پیش نیومد.

این هم تصاویر مرتبط

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مشکلات سخت افزاری :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    !!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •