با سلام به همه ی دوستان ما میخوایم یا 405 بخریم یا سمند lx به نظر شما کدوم بهتره؟ در ضمن ما یه خانواده ی 5 نفره ایم و زیاد مسافرت می ریم. از دوستان خواهشمندم راهنمایی کنند
با سلام به همه ی دوستان ما میخوایم یا 405 بخریم یا سمند lx به نظر شما کدوم بهتره؟ در ضمن ما یه خانواده ی 5 نفره ایم و زیاد مسافرت می ریم. از دوستان خواهشمندم راهنمایی کنند
سلام
به نظر من سمند خیلی بهتر از 405 هستش از هر نظری که شما فکرش رو کنی فکر نکن برو سمند بگیر حالشو ببر
رفيق تو اين مورد بايد بگم كه هردوتاي اين ماشينا خوب هستن و زياد هم با هم فرقي ندارن...چه از نظر موتور و يا تجهيزات كه البته سمند يه كم بيشتره تجهيزاتش....
والله ما خودمون سمند داريم البته مدل 83 و با ABS هست و تو اين 5 سال خيلي خوب كار كرده...مشكلات زيادي نداشته يا بيشتر مشكلاتش جزيي بوده...
اما من چند وقت قبل هم سمند و 405 جديد [مال شركت بابام بودن البته! دي:] سوار شدم... و بايد بگم كه واقعا جفتشون افتضاح بودن...مخصووصا سمنده! طوريكه ميتونم بگم كه ماشين مدل 5 سال ا پيش ما خيلي سرتر بود...
و اقعا كيفيت داره روز به روز كاهش پيدا ميكنه تو سمند و 405!!!
كلا بگم كه اگه مدل چند سال قبل اينا رو اگه بتوني تميزشونو گير بياري بخري خيلي بهتره...!
از بين اين دوتا هم LX بهتره...البته كلا سمند ماشين جاده اس ولي تو شهر زياد جالب نيست رانندگي باهاش و اگه مسافرت ميرين به نظر من سمند بهتره!
این دیگه چه مقایسه ایه؟! مسلماً LX در همه چیز از 405 جلوتره! 405 رو باید با سمند EL مقایسه کنید و LX هم با پرشیا...
کی گفته سمند برا تو شهر خوب نیست مثلا تو شهر چه مشکلی داره همش می گن شتابش خوب نیست ولی به نظر من شتابش هم خیلی خوبه ماله من که اینجوره حالا مال شما رو نمی دونم
تو شهرم زياد بد نيست....ولي مثلا به راحتي ورنا اوتوماتيك نيست...
مثلا تو ترافيك من وقتي هي دنده عوض ميكنم و بعدش دوباره بايد وايسم با سمند زيادراحت نيستم...!
شتابش كه بله!
ما تو جاده تا 175 هم باهاش رفتيم....
مسافرت هم كه ميريم اگه جاده به راه باشه 150 160 تا راحت ميره...![]()
یه نظر سنجی به تاپیک اضافه کردم. خودم هم به سمند LX رای دادم.
چون به نظرم از 405 بهتره مخصوصا برای مسافرت.
دوست عزیز، ممنون بابت بیان تجربتون.
ولی اینکه یه ماشین چقدر کار کنه و چجوری بمونه تا حد زیادی بستگی به نگهداری و نوع استفاده داره.
ممکنه کیفیت جدیدا با قدیمیا فرقی نداشته باشه ولی چون شرکت استفادش و نگهداریش فرق داشته شما این برداشتو کرده باشید.
ولی در کل به نظر من اگه از 405 و سمند به طور کاملا مساوی و یکجور استفاده بشه سمند زود تر از فرم میوفته. ( البته در نگهداری درست و مدارا با ماشین معمولا هیچ ماشینی زود از فرم نمیوفته)
![]()
رفيق حرف شما متينه!
اما اون دو تا سمند و 405 شركت كه من حرفشو زدم جفتشون صفر كيلومتر و مدل 87 بودن...!
البته طرز استفاده از ماشين هم خيلي مهمه!
بچه ها نظرتون در مورد ال ايكس سفارشي چيه؟
ما الان خودمون سمند ال ايكس سال داريم . از همه نظر ازش راضي هستيم و تا الان اصلا اذيتمون نكرده . به نظر من از هر لحاظ سمند ال ايكس بر 405 برتري داره به جز شتاب كه اونم سمند تا دنده 3 ازش عقبه ولي از دنده سه به بعد ... ( اينو خودمون هم تست كرديم )
در مورد سفارشي هم كه چه بهتر . امكانات بيشتري نسبت به ال ايكس معمولي و 405 داره .
شتاب جی ال ایکس 12.5 ثانیست ولی ال ایکس 11.9 ثانیهما الان خودمون سمند ال ايكس سال داريم . از همه نظر ازش راضي هستيم و تا الان اصلا اذيتمون نكرده . به نظر من از هر لحاظ سمند ال ايكس بر 405 برتري داره به جز شتاب كه اونم سمند تا دنده 3 ازش عقبه ولي از دنده سه به بعد ... ( اينو خودمون هم تست كرديم )
در مورد سفارشي هم كه چه بهتر . امكانات بيشتري نسبت به ال ايكس معمولي و 405 داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)