تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای خانواده ی 5 نفره با مسافرت زیاد کدوم بهتره؟

راي دهنده
23. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سمند LX

17 73.91%
  • پژو 405

6 26.09%
صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: سمندlx یا 405؟

داره خودمونی میشه گاندول's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    www.RockBoys1.biz

پيش فرض سمندlx یا 405؟

با سلام به همه ی دوستان ما میخوایم یا 405 بخریم یا سمند lx به نظر شما کدوم بهتره؟ در ضمن ما یه خانواده ی 5 نفره ایم و زیاد مسافرت می ریم. از دوستان خواهشمندم راهنمایی کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    به نظر من سمند خیلی بهتر از 405 هستش از هر نظری که شما فکرش رو کنی فکر نکن برو سمند بگیر حالشو ببر

3. این کاربر از aminvictor63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

رفيق تو اين مورد بايد بگم كه هردوتاي اين ماشينا خوب هستن و زياد هم با هم فرقي ندارن...چه از نظر موتور و يا تجهيزات كه البته سمند يه كم بيشتره تجهيزاتش....
    والله ما خودمون سمند داريم البته مدل 83 و با ABS هست و تو اين 5 سال خيلي خوب كار كرده...مشكلات زيادي نداشته يا بيشتر مشكلاتش جزيي بوده...
    اما من چند وقت قبل هم سمند و 405 جديد [مال شركت بابام بودن البته! دي:] سوار شدم... و بايد بگم كه واقعا جفتشون افتضاح بودن...مخصووصا سمنده! طوريكه ميتونم بگم كه ماشين مدل 5 سال ا پيش ما خيلي سرتر بود...
    و اقعا كيفيت داره روز به روز كاهش پيدا ميكنه تو سمند و 405!!!

كلا بگم كه اگه مدل چند سال قبل اينا رو اگه بتوني تميزشونو گير بياري بخري خيلي بهتره...!
    از بين اين دوتا هم LX بهتره...البته كلا سمند ماشين جاده اس ولي تو شهر زياد جالب نيست رانندگي باهاش و اگه مسافرت ميرين به نظر من سمند بهتره!

5. 2 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این دیگه چه مقایسه ایه؟! مسلماً LX در همه چیز از 405 جلوتره! 405 رو باید با سمند EL مقایسه کنید و LX هم با پرشیا...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

رفيق تو اين مورد بايد بگم كه هردوتاي اين ماشينا خوب هستن و زياد هم با هم فرقي ندارن...چه از نظر موتور و يا تجهيزات كه البته سمند يه كم بيشتره تجهيزاتش....
    والله ما خودمون سمند داريم البته مدل 83 و با ABS هست و تو اين 5 سال خيلي خوب كار كرده...مشكلات زيادي نداشته يا بيشتر مشكلاتش جزيي بوده...
    اما من چند وقت قبل هم سمند و 405 جديد [مال شركت بابام بودن البته! دي:] سوار شدم... و بايد بگم كه واقعا جفتشون افتضاح بودن...مخصووصا سمنده! طوريكه ميتونم بگم كه ماشين مدل 5 سال ا پيش ما خيلي سرتر بود...
    و اقعا كيفيت داره روز به روز كاهش پيدا ميكنه تو سمند و 405!!!

كلا بگم كه اگه مدل چند سال قبل اينا رو اگه بتوني تميزشونو گير بياري بخري خيلي بهتره...!
    از بين اين دوتا هم LX بهتره...البته كلا سمند ماشين جاده اس ولي تو شهر زياد جالب نيست رانندگي باهاش و اگه مسافرت ميرين به نظر من سمند بهتره!
    کی گفته سمند برا تو شهر خوب نیست مثلا تو شهر چه مشکلی داره همش می گن شتابش خوب نیست ولی به نظر من شتابش هم خیلی خوبه ماله من که اینجوره حالا مال شما رو نمی دونم

8. این کاربر از aminvictor63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

کی گفته سمند برا تو شهر خوب نیست مثلا تو شهر چه مشکلی داره همش می گن شتابش خوب نیست ولی به نظر من شتابش هم خیلی خوبه ماله من که اینجوره حالا مال شما رو نمی دونم
    تو شهرم زياد بد نيست....ولي مثلا به راحتي ورنا اوتوماتيك نيست...
    مثلا تو ترافيك من وقتي هي دنده عوض ميكنم و بعدش دوباره بايد وايسم با سمند زيادراحت نيستم...!
    شتابش كه بله!
    ما تو جاده تا 175 هم باهاش رفتيم....
    مسافرت هم كه ميريم اگه جاده به راه باشه 150 160 تا راحت ميره...

10. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

یه نظر سنجی به تاپیک اضافه کردم. خودم هم به سمند LX رای دادم.

چون به نظرم از 405 بهتره مخصوصا برای مسافرت.

دوست عزیز، ممنون بابت بیان تجربتون.

ولی اینکه یه ماشین چقدر کار کنه و چجوری بمونه تا حد زیادی بستگی به نگهداری و نوع استفاده داره.
    ممکنه کیفیت جدیدا با قدیمیا فرقی نداشته باشه ولی چون شرکت استفادش و نگهداریش فرق داشته شما این برداشتو کرده باشید.

ولی در کل به نظر من اگه از 405 و سمند به طور کاملا مساوی و یکجور استفاده بشه سمند زود تر از فرم میوفته. ( البته در نگهداری درست و مدارا با ماشین معمولا هیچ ماشینی زود از فرم نمیوفته)

12. 5 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

رفيق حرف شما متينه!
    اما اون دو تا سمند و 405 شركت كه من حرفشو زدم جفتشون صفر كيلومتر و مدل 87 بودن...!
    البته طرز استفاده از ماشين هم خيلي مهمه!

بچه ها نظرتون در مورد ال ايكس سفارشي چيه؟

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما الان خودمون سمند ال ايكس سال داريم . از همه نظر ازش راضي هستيم و تا الان اصلا اذيتمون نكرده . به نظر من از هر لحاظ سمند ال ايكس بر 405 برتري داره به جز شتاب كه اونم سمند تا دنده 3 ازش عقبه ولي از دنده سه به بعد ... ( اينو خودمون هم تست كرديم )
    در مورد سفارشي هم كه چه بهتر . امكانات بيشتري نسبت به ال ايكس معمولي و 405 داره .

15. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ما الان خودمون سمند ال ايكس سال داريم . از همه نظر ازش راضي هستيم و تا الان اصلا اذيتمون نكرده . به نظر من از هر لحاظ سمند ال ايكس بر 405 برتري داره به جز شتاب كه اونم سمند تا دنده 3 ازش عقبه ولي از دنده سه به بعد ... ( اينو خودمون هم تست كرديم )
    در مورد سفارشي هم كه چه بهتر . امكانات بيشتري نسبت به ال ايكس معمولي و 405 داره .
    شتاب جی ال ایکس 12.5 ثانیست ولی ال ایکس 11.9 ثانیه

17. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •