ضمنا" سعید جان آیا مشکلی رو که توی تایپییک زیر مطرح کردم میتونه بواسطه این ویروس و یا ویروس دیگه ای باشه؟؟؟ اصلا" ویروس و یا تورجان و... میتونه روی بایوس سیستم و تاثیر بزاره و یا جلوی نصب ویندوز رو بگیره؟؟؟
لطفا" این تایپیک رو ببینید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل (Eset (Node هم اینه که وقتی نصبش میکنم متاسفانه جلوی قسمت Antivirus and antyspyware یه تیک نارنجی رنگ وجود داره که نشون میده کاملا" فعال نیست وقتی هم که توی Setting به بخش میری گزینه Enable Antyvirus And Antyspyware فعال نیست که وقتی فعالش میکنم و Ok میدم متاسفانه دوباره غیر فعال میشه!!!!!! نمیدونم ظاهرا" هم اشکال از ویروسه درسته؟؟؟؟؟
در ضمن دوست من مشکل عدم کانکشن هم میتونه مربوط به این ویروس باشه؟؟؟ اگه زحمتی نیست این تایپیک رو هم ببینید:
کد:
بسیار ممنون از توجه و حسن نیتتون.gif)
رضا
بله دوست عزیز ویروس هایی هستن که میتونن روی بایوس بشینن و تو عملکرد اون اختلال وارد کنن مثه ویروس معروف چرنوبیل .
و اما بعضی از ویروس ها هستن که روی MBR-- Master Boot Record میشینن و به هنگام لود شدن ویندوز به همراه ویندوز بالا میان و به دلیل بارگذاری تو حافظه توسط آنتی ویروس پاک نمیشن .
تنها راهی که میشه انجام داد اسکن توسط آنتی ویروس بوتیبل دار هست که نمونش مثه Kaspersky Rescue Disk
اما یکی از این آنتی ها که میتونه به هنگام لود شدن ویندوز اسکن کنه AVast هست که به هنگام نصب اون در آخرای کار سوالی پرسیده میشه که میگه آیا میخواهید به هنگام لود ویندوز اسکن زمانبندی شده انجام بگیره که شما باید Yes بزنین . پیشنهاد میکنم که اوست رو امتحان کنین . احتمالا جواب بده .
avast! Professional Edition
کد:
اما انتی ویروس بوتیبل دار دیگه ای هم هست که در اسکن mbr تخصص داره و اونم Dr Web CureIt هست .
کد:
احتمال زیادی هم هست که مشکل ریکاوری لپ تاپ هم از ویروس باشه .
ویندوز لپ تاپ شما sp2 هست ؟ اگه جواب مثبت هست به سرویس پک 3 ارتقا بدین . مشکل کانکشن تو Sp2 خیلی شایع شده .
فایل زیرو دان و نصب کنین :
کد:
بعد فایل زیرو نصب کنین و اجرا کنین . با قسمت هایی که سبز یازرد هستن کاری نداشته باشین و قسمت هایی که قرمز هستن ، دکمه روبروی اون رو بزنین و سیستم رو ریست کنین .
کد:
مشکل نود هم مربوط به عدم اتصال به نت میشه و در ضمن از تنظیمات اون در قسمت System Updates نوع آپدیت رو به No Updates تغییر بدین .
فعلا این کارا رو انجام بدین و حتما عکسی از تسک منیجر بذارین .