گوشی من فایلهای OTA را نشان میده ولی میگه این پسوند رو نمیشناسم. چرا ؟
برای همین نمی تونم این تصاویر رو از داخل SMS در گوشی ذخیره کنم.
این یعنی چی ؟ اگر نشناسه نباید تصاویر رو نشان بده ، ولی نشان میده !!!!![]()
نرم افزاری چیزی باید نصب کنم ؟
![]()
گوشی من فایلهای OTA را نشان میده ولی میگه این پسوند رو نمیشناسم. چرا ؟
برای همین نمی تونم این تصاویر رو از داخل SMS در گوشی ذخیره کنم.
این یعنی چی ؟ اگر نشناسه نباید تصاویر رو نشان بده ، ولی نشان میده !!!!![]()
نرم افزاری چیزی باید نصب کنم ؟
![]()
سلام
شايد به خاطر برنامه هايي كه نصب كرديد. ir remote نصب كرديد؟
ايها الناس به من كمك كنيد من ديگه نمي دونم چكار كنم .
گوشی من 6680 هست و وقتی با برنامه photo sms میخوام یه عکس بفرستم و گزینه send رو میزنم
و روی send via text message کلیک میکنم این پیغام میده
photo sms feature not supported
لطفا کمکم کنید که من چطور میتونم با این برنامه عکس بفرستم
![]()
6680 و 6630 كه من داشتم هر دوشون اين مشكل ( كه نميشه گفت ) رو دارن يعني نمي تونين اس ام اس هاي رسيده رو سيو كنين اينم خاصيتيه واسه خودش و برنامه فتو اس ام اس روشون درس كار نميكنه شما فقط ميتونين پيكچر مسيج هاي رسيده رو فور وارد كنين به هيچ وجه و با هيچ برنامه اي نميشه اونارو سيو كرد يا ساخت و بعد فرستاد . پيكچر مسيج يه خاصيت واسه اكسر گوشي هاي نوكيا ست . و هزينه ارسال هر يه دونه پيكچر مسيج حداقل 3 تا اس ام اس هستش . با اين نقيصه بايد ساخنت فقط همين![]()
من هم اين مشكل را دارم ولي وقتي ram گوشيم را عوض مي كنم مشكل حل ميشه و ميتونم عكس هاي اس ام اسي را ذخيره كنم و وقتي رم گوشي خودم را داخل گوشي قرار مي دم عكس ها در قسمت مربوطه ذخيره شده ولي باز نمي شه.
گوشي من فايلهاي ميدي رو هم نمشناسه .
آقا كسي بياد به ما كمك كنه .
مشکل شما به خاطر نصب برنامه تم متحرک بوجود اومده - نیازی به فرمت نیستش توی یه تا÷یک نحوه رفع اون مشکل رو توضیح داده بودم یه سرچ کنی پیداش میکنید- ضمنا گوشی شما فایلهای موسیقی با پسوند mid رو هم پخش نمیکنه و فایلهای سند رو هم باز نمیکنه که همش به خاطر اون تم هست که نصب کردید
مشکلی بود اعلام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)