تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل در برقراری ارتباط وایرلس

کـاربـر بـاسـابـقـه dark_dragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض مشکل در برقراری ارتباط وایرلس

سلام.
    امیدوارم بحث رو در جای درستی زده باشم !

من دیشب یک مودم Asus WL-AM604g گرفتم ولی می خوام adsl رو بصورت وایرلس به لپ تاپ شیر کنم.
    تنظیمات مودم رو طبق دفترچه خودش انجام دادم و همه چیز به نظر درست میاد. حتی پیغام ...

Test your Wireless Connection: PASS

... هم در زمان عیب یابی داده میشه.ولی مشکل اینجاست که لپ تاپ هیچ سیگنالی دریافت نمیکنه. در زمان عیب یابی وایرلس لپ تاپ ، گزینه های سخت افزاری pass می شوند. در قسمت تست شبکه هم ، گزینه Radio پاس میشه ولی گزینه بعدی که Association هست failed میشه. بار اول پیغام داد که باید ابتدا کانکشن وایرلس رو ایجاد کنید. من با جستجوی اتوماتیک به نتیجه نرسیدم یعنی اصلا هیچ شبکه وایرلسی رو تشخیص نداد. بعد دستی تنظیمات شبکه و رمزش رو وارد کردم و یک نتورک ساختم. بعد که دوباره تست کردم ، باز هم failed شد و اینبار گفت که بیشتر به روتر وایرلس یا اکسس پوینت نزدیک شوید ! درصورتی که من دقیقاً کنار مودم هستم ! کارت وایرلس لپ تاپ رو هم چک کردم ، همه چیزش درسته. حتی درایورش رو دوباره نصب کردم. موقع نصب چراغ وایرلس روشن میشه ولی موقع تست و برای برقرار ارتباط چراق وایرلس کاملاً خاموشه. حتی اول شک کردم که لپ تاپم کارت وایرلس داره یا نه البته داره خودش می نویسه Dell Wireless 1395 WLAN Mini-Card .
    ضمناً در قسمت transmited وایرلس مودم ، 851 ارور داده ! و دریافت هم صفر هست.

واقعاً گیج شدم و نمیدونم مشکل از لپ تاپ هست یا مودم

راستی از وقتی این مودم رو نصب کردم سرعت اینترنتم خیلی اومده پایین
    Last edited by dark_dragon; 21-08-2009 at 08:35. دليل: اضافه کردن یک نکته

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام.
    امیدوارم بحث رو در جای درستی زده باشم !

من دیشب یک مودم Asus WL-AM604g گرفتم ولی می خوام adsl رو بصورت وایرلس به لپ تاپ شیر کنم.
    تنظیمات مودم رو طبق دفترچه خودش انجام دادم و همه چیز به نظر درست میاد. حتی پیغام ...

Test your Wireless Connection: PASS

... هم در زمان عیب یابی داده میشه.ولی مشکل اینجاست که لپ تاپ هیچ سیگنالی دریافت نمیکنه. در زمان عیب یابی وایرلس لپ تاپ ، گزینه های سخت افزاری pass می شوند. در قسمت تست شبکه هم ، گزینه Radio پاس میشه ولی گزینه بعدی که Association هست failed میشه. بار اول پیغام داد که باید ابتدا کانکشن وایرلس رو ایجاد کنید. من با جستجوی اتوماتیک به نتیجه نرسیدم یعنی اصلا هیچ شبکه وایرلسی رو تشخیص نداد. بعد دستی تنظیمات شبکه و رمزش رو وارد کردم و یک نتورک ساختم. بعد که دوباره تست کردم ، باز هم failed شد و اینبار گفت که بیشتر به روتر وایرلس یا اکسس پوینت نزدیک شوید ! درصورتی که من دقیقاً کنار مودم هستم ! کارت وایرلس لپ تاپ رو هم چک کردم ، همه چیزش درسته. حتی درایورش رو دوباره نصب کردم. موقع نصب چراغ وایرلس روشن میشه ولی موقع تست و برای برقرار ارتباط چراق وایرلس کاملاً خاموشه. حتی اول شک کردم که لپ تاپم کارت وایرلس داره یا نه البته داره خودش می نویسه Dell Wireless 1395 WLAN Mini-Card .
    ضمناً در قسمت transmited وایرلس مودم ، 851 ارور داده ! و دریافت هم صفر هست.

واقعاً گیج شدم و نمیدونم مشکل از لپ تاپ هست یا مودم

راستی از وقتی این مودم رو نصب کردم سرعت اینترنتم خیلی اومده پایین

دوست عزیز

سوالتون رو در این تاپیک مطرح کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •