سلام
دوستان من میخواستم آبجکت رو که در مکس طراحی شده تبدیل کنم به فرمت x چجوری با چه نرم افزاری میتونم این کار رو انجام بدم .
ممنون .![]()
سلام
دوستان من میخواستم آبجکت رو که در مکس طراحی شده تبدیل کنم به فرمت x چجوری با چه نرم افزاری میتونم این کار رو انجام بدم .
ممنون .![]()
سلام دوست عزیز
یه برنامه هستش به نام 3d converter شاید با اون بتونی این کارو بکنی...
اگه مكس ورژن 6 رو داری ميتونی با پلاگين Panda DirectX Max Exporter آبجكت هاتو با پسوند .x اكسپورت كنی...
اگر هم نداری همونطور كه بهزاد گفت ميشه با نرم افزار 3D Object Convertor كه از سايت 51render.com ميشه دانلودش كرد همه ی فرمت های فايل های سه بعدی رو به هم تبديل كنی...
سلام
دانلود 3D.Object.Converter.v4.204
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یونیسف![]()
سلام
بهترین اگسپورتر x اینجاست
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فقط این برای مکس 2009 هست
و البته اگه بعد کپی توی پوشه پلاگینا دیدی مکس ارور میده ، باس بگم یه دایرکت ایکس باس بنصبی که این پلاگین اونو ساپورت کنه
البته من خودم بعضی وقتا با اجرای این پلاگین مشکل دارم !
ببخشید من از کجا می تونم از پلاگین های مکس 2010 استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید
راستی من به این سایت یه سر زدم واسه دانلود پلاگین ولی گغت باید عضو بشی صفحه ی عضویت هم به صورت چینی بود و موفق به ثبت نام نشدم لطفا اگه امکانش هست کمکم کنید
ممنون
سلام به همگی
ببخشید بحث رو سر نزدم اینترنتم خراب شده بود .
خوب . در کل خیلی ممنون از لطف شما دوستان گرامی ولی من مکس 2010 رو دارم و هیچ ورژنی غییر این رو ندارم و تمام لینک های ورژن های قبلی هم پاک شده بود و نتونستم دانلود کنم و مجبور به دانلود نسخه 32 و 64 بیتی شدم و 3 شب تمام دانلود کردم . اگر ممکنه پلاگینی برای مکس 2010 به من بدید و طریقه ی استفاده ازش رو بگید .
ممنون از همگی .![]()
اين دوست عزيزمون كه اين نرم افزار رو برای دانلود گذاشتن...نوشته شده توسط samadsam
ايناهاش:
ولی اگر مايليد در اين سايت هم عضو شيد اين سايت زبان انگليسی هم داره..سلام
دانلود 3D.Object.Converter.v4.204
کد:
http://rapidshare.com/files/113632771/3D.Object.Converter.v4.204.rar
موفق باشید
یونیسف![]()
بگرديد پيدا ميكنيد...
ممنونم
لطفا ؟
من از کجا می تونم از پلاگین های مکس 2010 استفاده کنم و یا ویرایشش کنم لطفا راهنماییم کنید ؟
اينجا پلاگين هایی از مكس 2010 رو ميشه دانلود كرد...
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=339967
ولی نميدونم چطوری ميشه ويرايشش كرد... فكر كنم با ResHacker بشه...
اگر هم بلد نيستی نصبشون كنی جدا يه تاپيك بزن و سؤالتو اونجا مطرح كن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)