تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید نوکیا6300

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    یه جایی همین دور وبرا

14 راهنمایی برای خرید نوکیا6300

من میخام نوکیا6300 بخرم
    اولا کسایی که استفاده کردن مزایا و معایبشو بی زحمت بگن
    بعد اینکه موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کرد که سرم کلاه نره
    یعنی گوشی سالم و اصل باشه
    بعد اینکه نوکیا 6300 ساخت کجا تو ایران هست وقیمتاش حول و حوش چنده؟
    مرسی

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

گوشي قديمي هست و الان خريدش چندان توصيه نميشه .
    گوشي 6300 ساخت مجارستان هست . قيمت هم حدود 130 تومان بدون گارانتي و گارانتي اصلي 145 تومان !

3. این کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

6300 مشکلی نداره.باطریش خوبه.اندازش مناسبه.صفحش خیلی عالی هست روی بدنش و کیپدش فلزی هست و پشتش فلز و درپوش باطریش هم پلاستیک سخت.دوربین مثل بقیه 2مگا پیکسلی نیست و به نظرم از 5700 که خودم دارم ضعیفتره.همین دیگه چیزه دیگه ای نمیشه در موردش گفت!

5. این کاربر از MohandesMCD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

الان جانشین این گوشی 6303 هست که میتونید اون رو بخرید.

7. این کاربر از Sadeq_ME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    یه جایی همین دور وبرا

پيش فرض

ممنون به خاطر راهنماییاتون
    قدیمی و جدید بودن گوشی برام مهم نیست
    چینی این گوشی هم هست؟چطور میشه تشخیص داد اصله و مال مجار؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    یه جایی همین دور وبرا

پيش فرض

کسی نیست به سوالم جواب بده؟!!:(

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

همونطور که دوستان گفتن بی خیال این گوشی قدیمی بشی بهتره ! و باز همونطور که دوستان گفتن 6303 یا 3600 اسلاید گزینه های خوبی هستن... اما اگه اصرار داری اینو بخری... فکر میکنم اولا ساخت چین باشه... کلا نوکیا های تو بازار اکثرا چینی و یا مجار هستن که فرقیم ندارن ! یعنی از لحاظ کیفیت یکین... کیفیتشون تحت لایسنس و کیفیت و ساخت نوکیاست و تو بورکینافاسو هم زده بشه باز نوکیاست... این از این...
    در مورد مواردی که موقع خرید باید دقت کنی : اگه با گارانتی اصلی میگیری که یحتمل گوشی پلمب و وکیوم و این داستاناست و به احتمال بیش از 95 درصد مشکلی نداره ( البته فرقی نمیکنه به هر حال شما حتی با گارانتی اصلی خریدی گوشی رو فول چک کن )
    اما چطوری چک کنی :
    1- بعد از نصب سیم کارت یه تماس با دوستی آشنایی بگیر و آنتن دهی رو چک کن ( اگه تو علائدین خرید میکنی اینکه آنتن دهی ضعیف باشه کاملا طبیعیه ! ولی به هر حال باید ولو با خش خش و دردسر یه چیزی ازون ایرفون بشنوی تا به آنتن گوشیت ایمان بیاری )
    2- باز برای تست کیفیت شبکه اگه میخوای مته به خشخاش بذاری یه اس ام اس برای خودت بفرست تا خیالت از اس ام اس بازی های آیندت هم راحت باشه...
    3- یه آهنگ ( مثلا یه رینگ تون پیش فرض گوشی ) رو اجرا کن و هم با اسپیکر هم با هدفون گوش بده به صداش تا احیانا اسپیکر و هدفون مشکلی نداشته باشن...
    4- ال سی دی رو دقت کن احیانا پیکسل سوخته یا... نداشته باشه...
    5- با دوربین 1-2 تا عکس و یه تیکه فیلم بگیر ( اگه گوشی حافظه جانبی داره برو تو ستینگ کمرا ... و همچنین حافظه خالی مموری گوشی رو چک کن...
    6- بلوتوثو هم اگه یه گوشی دیگه همراهت بود یا به هر حال با یه بنده خدایی همون اطراف چک کنی بد نیست ( یه فایل بگیر ) البته این خیلی مهم نیست چرا که معمولا مشکلی پیش نمیاد... من خودم موقع تست بلوتوث فقط یه سرچ میکنم ببینم گوشیی پیدا میکنه یا نه چون تو علائدین هر جا باشی دست کم 7-8 نفر اطرافت بلوتوث روشن دارن
    7- باطری و هدفون اصل رو باید قبلا دیده باشی تا بتونی تشخیص بدی گر چه که با توجه به کیفیت باطری های اصلی همه برند ها اونقدر بالا هست که کلا با دیدن و لمس کاغذ دور باطری و پلاستیک بدنه باطری میشه شناخت ( برا افراد گوشی باز این کار آسونه و برای غیره سخت ) باطری اصل و تقلبی رو اما در گوشی های نوکیا بیشتر باید به هولوگرام توجه کرد ... معمولا بیشترین دزدی مغازه دارا مربوط به این 2 قطعست که اصلی رو بر میدارن تقلبی میذارن ( با گارانتی اصلی بخری گوشی رو خیالت دست کم از این بابت راحته ) ...روش تشخیص اصل بودن هولوگرامم که خیلیا بلدن این دوستمون هم توضیح داده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    8- حتما بپرسید گوشی زبان فارسی داره یا نه... ضمنا گوشی هنگ و منگ نباید داشته باشه تو اون مدتی که کار میکنی اگه هنگ بی مورد و به خصوص اگه بیش از 1 بار هنگ کرد و کلا یه حالت بد مستی داشت گوشی پسش بده و بخوا عوضش کنه...

9- اعتماد به نفس داشته باش... فروشنده ها خوششون نمیاد یکی جلوشون 2 ساعت گوشیشو چک کنه ! ولی شک نکن وقتی بخوای گوشیتو بهشون بفروشی تمام بخشای گوشی رو با خونسردی و با وقت کافی جلوت چک میکنن و تو باید صبور باشی...! پس تو هم حق داری گوشیتو چک کنی چون یقینا 1 دقیقه بعد از اینکه از مغازه رفتی بیرون حتی اگه گوشیت منفجر شه کسی مسئولیت به عهده نمیگیره...!

10- اگر خودتون حرفه ای نیستین و فرد حرفه ای تو این زمینه ندارید توصیه میکنم گوشی رو با گارانتی اصلی بخرید و به صورت وکیوم و ترجیحا از نمایندگی های اصلی فروش گوشی گارانتی های اصلی هم تا جایی که من میدونم ارکان هست و اتصالات و نیا... گارنتیشون مهم نیست مهم اینه که قطعات و سلامت و داشتن زبان فارسی تو این تیپ گوشیا تقریبا تضمین شدست...!

11. 4 کاربر از Nabakhshoode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

چند وقت پیش برای یکی از اشنا ها یه 6300 خریدم کار با کلید های این گوشی اونقدر اسونه که تو هیچ گوشی ای به این راحتی ندیدی مخصوصا تو صفحه کلیدش . گوشی فوق العاده محکمی هست صاحبش میگه یه 4-5 باری از دستم رو موزاییک افتاد ولی جیکش در نیومد .
    کلا اگه به خاطر طراحیش و sms دادن سراغش میری که شک نکن خیلی عالیه قیمت مجارش هم حدود 125 تومنه مثل اینکه قاب فابریک قهوه ایش مال چینه ولی مجار رو بیشتر توصیه میکنن. اگه هم امکانات کلی گوشی برات مهمه بهتره سراغ گوشی هایی مثل 6120 بری که هم سیمبین هستند و هم از طراحی خوبی بهره میبرن

13. این کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

6300 از لحاظ استحکام فوق العاده هستش.
    من بودم میرفتم طرف 6700 که جدیدتره.البته نمیدونم تو ایران اومده یا نه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از MohandesMCD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    یه جایی همین دور وبرا

پيش فرض

قیمت گوشیارو کجا میتونم ببینم؟یعنی کدوم سایت؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •