سلام
دوستان بین پرشیا و 405 چقدر تفاوت وجود داره؟ (منظورم قدرت موتور و همه چیز!؟) که پرشیا توش عین 405 هستش ولی چرا اینقدر تفاوت قیمت دارن؟
و اینکه نام اصلی پرشیا تو فرانسه چیه؟
ممنون
سلام
دوستان بین پرشیا و 405 چقدر تفاوت وجود داره؟ (منظورم قدرت موتور و همه چیز!؟) که پرشیا توش عین 405 هستش ولی چرا اینقدر تفاوت قیمت دارن؟
و اینکه نام اصلی پرشیا تو فرانسه چیه؟
ممنون
اولا پرشیا همون 405 فیس لیفت شده هستش بغیر از مدل ELX که موتور 1800 16 سوپاپ داره و قدرت موتروش 110 اسب هستش مدل معمولی هیچ تفاوتی با 405 نداره داخل ماشین جز یه سری امکانات که از روی 405 باز کردن و روی این به عنوان نوع لوکس عرضه کردن تفاوتی نداره .
پژو پرشیا یا همون پارس مختص ایران هستش و یه فیس لیفت ایرانی از 405 هستش و توی فرانسه تولید نمیشه.
ما یه پرشیا خرداد ماه خریدیم سفارشی که سفارشیش هم فقط ترمز ABS که 600هزار تومن هست. (تقریبا معمولی)
و 16 سوپاپ که قیمتش کلا هول هوش 16.800تومن تموم شده حالا میخوام ببینم چقدر با 405 فرق داره که تقریبا 4 میلیون باهم تفاوت دارن؟
هیچ فرق خاصی ندارن یه کم قیافه پارس بهتره موتروشانوم همون هستش
ABS هم روی 405 نصب میکنن میتوین 405 بخری گلگیر و کاپوت پارس بندازی روش حتی درهای عقبش رو هم میتونی شیشه بالابر برقی بکنی همه مواردش یکی هستش هیچ فرقی ندارن جز قیافه کمی جذابتر از پارس.
ممنون از راهنمایی هاتون ولی آخرش که ما چیزی نفهمیدیم!
آخه پس چرا قیمتشون اینقدر فرق داره ؟ یه قیافه که اینقدر رو ماشین هزینه نمیاره, میاره؟
دوست من مثله اینکه یادت رفته کجا زندگی میکنیم و ماشین های جه شرکتی رو میخریم؟؟
پس چرا بیشتر بچه های اینجا هی میگن پرشیا ارزش پولی که آدم میده رو نداره؟؟
واسه همینه دیگه
فقط و فقط به خاطر اینکه پرشیا بین مردم گل کرده و طالب خودش رو داره
بازار فروش خوبی هم داره
از نظر شتاب گیری هم 405 بهتر از پارس هست
موتور که همون xu7 هست
گیربکس هم همونه
قطعات جلو بندی هم که کامل یکی هست
کلا یکیه
هرچی فکر میکنم شباهتش خیلی بیشتر از تفاوت هاشه
وای کلی خندیدم این تاپیکو که خوندم
چقد باحاله ایران خودرو
من الان این قسمت حرفتون رو دیدمسفارشیش هم فقط ترمز ABS که 600هزار تومن هست. (تقریبا معمولی)
و 16 سوپاپ که قیمتش کلا هول هوش 16.800تومن تموم شده
16 سوپاپه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ELX ؟؟؟
tu5 اتوماتیک؟؟
نخیر امیر جان این 16 سوپابه همون موتور ELX
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)