رئيس سازمان نظام صنفي رايانه‌اي كشور:
تنها به 4 درصد از استانداردهاي فناوري اطلاعات دست يافته‌ايم
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان نظام صنفي رايانه‌اي كشور با بيان اينكه بر اساس سند چشم‌انداز 20 ساله ايران بايد به جايگاه دوم فناوري اطلاعات منطقه دست يابد، گفت: با اين وجود از 2 هزار و 500 استاندارد فناوري اطلاعات تا كنون تنها 100 استاندارد ملي در كشور تدوين شده است.



به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات باشگاه خبري فارس «توانا» پرويز رحمتي در نشست مؤسس كميته فني فناوري اطلاعات با اشاره به لزوم استاندارد‌سازي در كشور گفت: براي ارتقاء بخشيدن به كيفيت كالاها و بازار نيازمند استاندارد‌سازي هستيم.
رئيس سازمان نظام صنفي رايانه‌اي كشور فرهنگسازي و نهادينه كردن فرهنگ استاندارد در جامعه را مستلزم صرف زمان دانست و افزود: براي نهادينه كردن فرهنگ استاندارد در نظر داريم استاندارد‌هاي تشويقي را گسترش دهيم و در اين زمينه لازم است كه از تجربه‌هاي سازمان‌هاي جهاني بهره بگيريم.
وي با اشاره به اهداف سند چشم‌انداز بيست ساله كشور تاكيد كرد: طبق اهداف اين برنامه كه هم‌اكنون پيش‌نويس تلفيق را گذرانده و چند مرحله‌اي تا نهايي شدن فاصله دارد، ايران بايد به كشور دوم منطقه در حوزه فناوري اطلاعات مبدل شود و با چنين هدفي شايسته نيست از 2 هزار و 500 استاندارد فناوري اطلاعات تنها 100 استاندارد ملي داشته باشيم.
رحمتي تاكيد كرد: سازمان نظام صنفي در جهت حفظ منافع آحاد اين صنف و نيز مسئوليت اجتماعي كه در قبال جامعه برعهده دارد در تشكيل كميته فني فناوري اطلاعات مشاركت كرده است.
وي مسئله مهم در تشكيل كميته فني فناوري اطلاعات را تداوم اهداف اين كميته دانست و افزود: مراحل اوليه در تشكيل اين كميته انجام شده و نهايتا كميته‌هاي فرعي و كارگروه‌هاي مربوطه شكل خواهد گرفت. اما در اين ميان حفظ تداوم و استمداد اوليه در مراحل بعدي و پيگيري و دستيابي به اهداف اين طرح از اهميت ويژه‌اي برخوردار است.
رحمتي گفت: در تشكيل كميته فني فناوري اطلاعات اهدافي بلند‌مدت را پيگيري مي‌كنيم كه در سطح سازمان و تمام استانها صورت خواهد گرفت و از اين طريق ظرفيت و بستر مناسبي براي اشاعه تدريجي فرهنگ استاندارد‌سازي به وجود مي‌آيد.
وي به رويكرد سازمان در تشكيل كميته فني فناوري اطلاعات اشاره كرد و گفت: مهمترين ماحصل اين انتخابات برداشته شدن محوريت و محدوديت در پايتخت بود.
رحمتي ادامه داد: امكان ثبت‌نام و شركت در انتخابات براي تمام صاحبان نظر و فعالان حوزه فناوري اطلاعات از تمام استانهاي كشور فراهم شده بود و علاقمندان به اين زمينه مي‌توانستند از سراسر كشور در تشكيل اين كميته مشاركت داشته باشند.
رئيس سازمان نظام صنفي ايجاد فرصتي برابر را از ديگر دستاوردهاي مهم اين كميته برشمرد و خاطرنشان كرد: تمام مشاركت‌ كنندگان در سراسر ايران از شرايط يكسان و فرصتي برابر براي نقش آفريني در اين كميته برخوردار بودند كه اين فرصت بسيار ارزنده و مهم است.
انتهاي پيام/