بچه ها من چند روز پیش کیس رایانم رو آوردم تو حیاط و قطعه قطعه (برای اولین بار-البته قبلا" از این کارا کرده بودم ولی نه تا این حد) بازش کردم و تمیز کاری حسابی چند ساعتی راه انداختم...
حالا که سیستم رو جمع و جور کردم یه سری مشکلات برام پیش اومده و تا یکی رو حل می کنم بعدی میاد......
اولش که سیستم خاموش میشد و اجازه ی هیچ کاری نداشتم یعنی تا روشن می کردم بعد از چند ثانیه خاموش میشد وحتی فرصت نمی داد که کاری انجام بدم بعدش طبق تجربه ی قبلی باتری رو در آوردم که معمولا" جواب میداد ولی اینبار هیچ فایده ای نداشت و بعدش اومدم جای رم رو عوض کردم که این یکی کار ساز شد و الان خاموش شدن سیستم به طریقی دیگه تغییر کرده که براتون شرح میدم:
وقتی رایانه رو روشن می کنم دیگه خاموش نمیشه ولی وقتی میخواد لود بشه پیغام زیر رونشون میده:
Boot from cd:
Boot from cd:
Disk boot failure , insert system disk and press enter
و وقتی که اینتر میزنم دوباره همین پیغام تکرار میشه و بعد از ریستارت کردن دوباره موقع لود شدن سیستم همین پیغام میاد که امتحان کردم بعد از 3 بار ریستارت کردن سیستم رایانم خاموش میشه...
و البته در مورد setup رایانم هم وقتی واردش شدم و رایانه رو به حال خودش رها کردم بعد از مدت زیادی که دوباره بهش سر زدم دیدم هنوز رو همون صفحه هست و خاموش نشده ولی هر وقت که می خوام از setup بیام بیرون چه تغییرات رو ذخیره بکنم چه بدون ذخیره تغییرات خارج بشم سیستم خاموش میشه...
البته دوستان یه نکته دیگه هم این که بعد از مدتی کار کردن با رایانه و خاموش شدن های پشت سر هم دیگه وقتی رایانه رو یه بارهم ریستارت میکردم دیگه خاموش میشد...
هی یه چیز دیگه که تا یادم نرفته بگم اینکه وقتی بوت رایانه رو بر اساس هارد قرار داده بودم بعد از روشن شدن رایانه زمانی که می خواست لود بشه صدایی شبیه صدایی که موقع خاموش شدن سیستمم میداد ازش اومد ولی زمانی که بر اساس سی دی گذاشتم اون صدا قطع شد...
یه بار هم که موقع بالا اومدن سیستم کلید F9 رو زدم یه پیغام به شکل زیر داد:
NO HPA ENABLED DRIVE , PRESS ANY KEY TO BOOT...
که بعد از کلیک دوباره پیغام قبلی رو
Boot from cd:
Boot from cd:
Disk boot failure , insert system disk and press enter
نشون میداد...
البته این پیغام رو چه زمانی که بوت بر اساس هارد بود و چه زمانی که بر اساس سی دی بود در هر دو صورت نشون میداد ولی موقعی که بوتش از رو هارد بود همون بوقی که گفتم میداد ولی در حالت سی دی نه!!!
که البته این پیغام خطای آخری رو که سیستمم نشون داد وقتی بعد از مدتی باهاش کاری نداشتم سیستم خاموش شد...
و سوال بعدی اینکه من در طی این عملیات 10-15 بار سیستم رو ریستارت کردم آیا برای ویندوز مشکل درست میکنه ؟!
اگه بخوام سوالم رو واضح تر بگم اگه یه سیستم رو به دفعات مکرر ریستارت کنیم آیا ویندوز می پره (عامیانه گفتم) آیا ویندوز حذف میشه؟!
حرف آخر:
به ذهنم رسید که شاید ویندوز پرتابل بتونه مشکل من رو حل کنه چون با توجه به چیزایی که گفتم به نظر خودم مشکل از ویندوزهست نه از سخت افزار ولی بنا به داشتن اطلاعاتی اگه بشه ویندوز رو نصب مجدد نکرد خیلی خوب میشه پس پرتابل به ذهنم اومد ولی متاسفانه هر چی می گردم لینک درستی پیدا نم کنم و هر چی می خوام ویندوز پزتابل دانلود کنم سیستم خطای لینک میده (البته خب شاید هم مشکل از منه) به هر حال اگه از بچه ها کسی تونست یه لینک همراه با آموزش درست و حسابی از یه ویندوز پرتابل برام پیدا کنه ممنون میشم... (هر چی حجم کمتر بهتر چون من فقط برای چند دقیقه استفاده میخوام و دنبال امکانات آن چنانی نیستم)
ببخشید مثل اینکه یه سوالی جاموند:
من وقتی داشتم تو حیاط قطعات رو تمیز می کردم یه دفعه خورشید اومد و همه چی (از جمله خودم رو ) حسابی داغ کرد در این حال که من شروع کردم به بردن وسایل به داخل خونه یه دفعه حواسم رفت پیش سی پی یو که اون فن روش رو ورداشته بودم و اون ماده ی مالیده شده بهش در معرض گرمای خورشید بود یه کم دست زدم احساس کردم خشک تر از قبل شده (که ممکنه توهم باشه همون تلقین) ولی بهتر دیدم دوستان در مورد این ماده هم توضیحی بدن ---- من خودم فکر کنم که یه ماده ی ابر رساناست
وای دستم درد گرفت این قدر نوشتم -----------فقط بچه ها من نمی دونم که دفعه ی بعد کی میتونم به یه رایانه دسترسی داشته باشم پس اگه چند تا جواب با توجه به حالت ممکنه به ذهنتون می رسه لطفا" همه رو بنویسید که اگه اینجوریه این راه حل و اگه اونجوریه این راه حل ...
البته امیدوارم که همه بگن از ویندوزه چون یکی از آشناهامون که یه کمی از رایانه حالیشه گفت امکان داره دیگه با سیستمت مچ نباشه سیستم عاملت به خاطر همین باید ویندوز رو عوض کنی (نصب مجدد)
با تشکر از همه دوستان