با سلام
من یک فلش مموری 8 گیگ سونی گرفتم وایراد اینه که اول پیغام میده که فلش باید فورمت بشه و وقتی میخوام فورمت کنم پیام میده که ویندوز قادر به فرمت نیست مشکل چیه؟؟؟؟؟؟
با سلام
من یک فلش مموری 8 گیگ سونی گرفتم وایراد اینه که اول پیغام میده که فلش باید فورمت بشه و وقتی میخوام فورمت کنم پیام میده که ویندوز قادر به فرمت نیست مشکل چیه؟؟؟؟؟؟
اکثر سونیا این مشکل براشون پیش میاد منم یه 2 گیگ دارم اینجوری شده
دیگه قیدشو بزن
samsung 2GB من هم چنین مشکلی پیدا کرد و به رحمت ایزدی پیوست!
هر روشی رو هم که وجود داشت برای ریکاوری کردنش انجام دادم ولی فایده ای نداشت !
توصیه میکنم ببریش گارانتی ، شاید اونجا بشه کاریش کرد .
متاسفانه 8 گیگ هم هست و حیفه که بندازیش دور !
فلش چینی نخرین
معمولا فلش 4 و 8 گيگ رو بايد فت 32 فرمت كرد و پايين تر از اون رو فت و اگه اشتباه فرمت كنيد غير قابل استفاده مي شه
مشكلي ندارد اگر فلش شما مارك نامرغوب نباشد هرچقدر مي خواهيد فرمت كنيد از راندمانش كم نمي شود
و FAT32 مشكلي ندارد همه را FAT32 بگذاريد تا در DOS هم مشكل نداشته باشيد
فلشهاي پايينتر از 4 گيگ فقط fat 16 يا fat رو ساپورت مي كنن البته تا اون جايي كه من با تعدادي فلش تجربه كا ركردن رو داشتم و 4 گيگ به بالا هم 'در عمل ntfsنمي شه فرمت كرد و فقط fat32 ميشه فرمت كرد البته من اين رو در 8 گيگ ديدم اما بالاتر رو نمي دونم
هر فلشی رو با هر حجمی میشه NTFS فرمت کرد ! ولی نه با خود ویندوز بلکه با ابزار مخصوص این کار مثل HP USB Disk Storageفلشهاي پايينتر از 4 گيگ فقط fat 16 يا fat رو ساپورت مي كنن البته تا اون جايي كه من با تعدادي فلش تجربه كا ركردن رو داشتم و 4 گيگ به بالا هم 'در عمل ntfsنمي شه فرمت كرد و فقط fat32 ميشه فرمت كرد البته من اين رو در 8 گيگ ديدم اما بالاتر رو نمي دونم
Format Tool
اتفاقآ همه این مشکلات هم به خاطر این موضوع هست که فلش ها به صورت FAT16 یا FAT32 فرمت میشن ! والا FAT16_32 هیچ مزیتی نسبت به NTFS نداره جز اینکه در محیط داس یا ویندوزهای 98 و 95 هم قابل استفاده است ، فقط همین !
و بزرگترین عیبی که داره اینه که در صورتی Safety Remove نشه احتمال اسیب به دیتا و همچنین خود فلش بسیار بالاست ولی در NTFS حداقل به خاطر سیستم کنترل خطا احتمال اسیب به دیتای موجود بسیار پایین تره.
[هر فلشی رو با هر حجمی میشه NTFS فرمت کرد ]
ممنون ميشم اگه لطف كنيد نرم افزار فرمت فلش به صورت ntfs رو بفرماييد
علیرغم اینکه NTFS فایل سیستم جدیدتری است و امکانات پیشرفته ای هم داره ولی حتی واسه پارتیشنهای خود ویندوز (به خصوص ورژن های قدیمی تر) NTFS توصیه نمیشه چه برسه به فلش
بهترین گزینه همون FAT32 هست به خاطر اینکه کمترین باگها رو در ارتباط با سیستم عامل داره اما NTFS مشکل زیاد داره
اکثر فلشها هم به این سادگی دور ریختنی نیستند. میشه فرمتش کرد حالا با ویندوز نشد با ابزارهای دیگه اگه هم کلا مشکل از لایه های پائین سیستم عامل بود میشه با لینوکس (یه دیسک زنده ش کافیه) فرمتش کرد. فوقش اینه که شما توی همون لینوکس Partition Table ش رو صفر کنید تا در دفعه بعد به راحتی فرمت بشه (نهایتا)
مثلا با این دستور:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین دستور پارتیشن تیبل سیستم فایل روی فلش رو با صفر پر میکنه و بعدا راحت میشه فرمتش کرد توی لینوکس هم ابزارها خیلی متنوع اند ولی هر جوری که تونستین خلاصه..
البته در این حالت تمام اطلاعات از دست میره (میشه بازیابی هم کرد ولی خوب چندان روش حساب نکنین بستگی داره درچه مرحله ای اقدام به بازیابی بشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)