با تشکر از همه دوستان
من چند تا سوال دارم
1.مدل 1520 داری چند کانفیگ هست که فک کنم فرق اونا هم در اندازه گرافیک اوناست. مدلی رو که saman3230 جان نوشتن فک کنم با گرافیک 128 هست و اینکه هارد اون 500 هست که حداقل یه همچین کانفیگی رو من ندیده بودم.البته اگه این مشخصات درست باشه واقعا ارزش داره
2.مدلی رو کهprowler88 جان معرفی کردند اولا بدون قیمت هست دوم اینکه مارک IBM من رو به یاد اون لپتاپ های بالا قیمت سالیان قبل میاره .ایا مارک دل بهتر از IBM هست یا خیر؟و این قضیه گرافیک که G105M هست چیه؟
3.دوستان جلوی هارد لپتاپ بعضی وقت ها یه دونه + و بعضی وقت ها دو تا ++ هست .این + چه معنی داره؟
4.من کلا اطلاعاتم در باره گرافیک و مخصوصا گرافیک لپتاپ پایینه.میشه یه اطلاعات کامل و همچنین بهترین مارک ها رو بزارید که هم من و هم دوستان استفاده کنن.مثلا دوستی میگفت 9500 کی در 1510 هست از 9300 1520 پایین تره و یا بعضی گرافیک ها به اسم تا مثلا 1.5 ساپورت می کنن ولی در عمل انطور نیست.
5.دوستان اگه از مدل های پیشنهادی تصویر هم بزارن خیلی بهتره.
بازم از همه دوستان ممنون
SL500 دو تا مدل داره. یکی قیمتش هست 1090 و اون یکی 1145. البته من نفهمیدم فرقشون چیه چون مشخصاتشون عین همه. DELL و IBM هر دو برندهای معروفی هستند. IBM اگه بهتر از DELL نباشه بدتر نیست. هر چی باشه سابقه ش برمیگرده به قرن نوزدهم و مدت هاست بزرگترین شرکت کامپیوتری دنیاست. لپ تاپ های IBM هم از نظر کیفیت و استحکام زبانزد هستند.
(حالا من این همه از IBM تعریف کردم ناسلامتی خودم DELL دارما!)
گرافیک G 105M هم خیلی قوی نیست. ولی هر چی باشه از گرافیک Vostro ها قوی تره.
*بعضی وقتا که میخوان مشخصات لپ تاپ ها رو بنویسن (معمولا فروشنده ها) از این نشونه ها استفاده میکنن تا معلوم بشه هارد سرعت بالاست یا نه. + یعنی 5400 دور و ++ یعنی 7200 دور. البته اکثرا الان 5400 دور هستند.
اگه میخوای عملکرد واقعی گرافیک ها رو ببینی و مدل ها رو مقایسه کنی یه سری به این لینک بزن همه چی دستت میاد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید