تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: وصل کردن اسپیکر Microlab به خروجی هدفون لپتاپ،درست یاغلط ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض وصل کردن اسپیکر Microlab به خروجی هدفون لپتاپ،درست یاغلط ؟؟

با سلام
    راستش چند روز پیش که لپتاپمو (dell inspiron 1545) خریدم آوردم خونه گفتم خروجی صداشو یه تست بزنم و اسپیکر دسکتاپم که microlab هستش به جک هدفون که قسمت جلوی لپ تاپ هست بزنم. اما متاسفانه فیشش خوب فیت نمی شد و صداشم قشنگ در نیومد کیفیت پایین داشت و صداشم ضعیف ( انگار یکی تو دوردست تو حموم داره اواز میخونه) منم سریع درش آورم.
    حالا این هیچ...
    از اون موقع فکر میکنم صدای خروجی اسپیکر لپتاپم کم شده ولومش. ولوم و بقیه چیزارو هم از تو ویندوز گذاشتم آخرش. البته مطمئن نیستم شاید به نظر من اینجوری شده
    حالا هدفم از این پست اینه که کلا در مورد اینمورد بحث کنیم که آیا وصل کردن اسپیکر قوی به خروجی هدفون لپ تاپ درسته یا نه؟ و اینکه باتوجه به اینکه اینسپایرون 1545 من همش یه خروجی هد فون داره و بس چطور میشه صدای با کیفیت روی یه اسپیکر قوی داشت ؟
    بسم الله...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

1

[quote=varians;4100302]با سلام
    راستش چند روز پیش که لپتاپمو (dell inspiron 1545) خریدم آوردم خونه گفتم خروجی صداشو یه تست بزنم و اسپیکر دسکتاپم که microlab هستش به جک هدفون که قسمت جلوی لپ تاپ هست بزنم. اما متاسفانه فیشش خوب فیت نمی شد و صداشم قشنگ در نیومد کیفیت پایین داشت و صداشم ضعیف ( انگار یکی تو دوردست تو حموم داره اواز میخونه) منم سریع درش آورم.
    حالا این هیچ...

من اسپیکر 6 بانده به لپتاپم زدم. هیچ مشکلی نداره. مدل مال من هم1545 مثل خودته

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Gesher CPU Microarchitecture

پيش فرض

درود.اینجانب هم لپتاپ را به باند استریو وصل میکنم و مشلی ندارم.ولی درباره ی سیستم دسکتاپ تجربه ای دارم که بد نیست بشنوید
    بوسیله ی تبدیل یک به دو , باند استریو و یک باند 3 تکه را به خروجی صدای آنبرد سیستم دسکتاپ وصل کرده بودم ولی بعد از مدتی صدا ضعیف و در مدت کوتاهی چیپ صدا آسیب دید و دیگر صدا نداد و مجبور به خرید یک کارت صدای PCI برای آن شدم.به نظرم نوع باند میتواند موثر باشد و نباید بر چیپ صدا فشار بیاورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

پس چرا وقی من وصل میکنم صدا کیفیت نداره؟ چکار کنم که فیشش بخوره ؟ تبدیل بگیرم براش ؟ آخه فیش میکرولب یکم از سوکت خروجی هدفون بزرگتره.
    پس میگید ضرر نداره یعنی؟
    حالا یه چیز دیگه : من ویندوزمو عوض کردم از xp به seven تو سون خروجی خیلی ضعیف تر از xp شد. اما کیفیت پخش بالاتر شده خیلی. ولوم سیستم حداقل نصف xp شد. کسی اینو متوجه شده ؟ یا بازم اشتباه میکنم.(البته تو این یکی مورد مطمئنم که اشتب نمی کنم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •