چند روز پیش یک برنامه sql سرور2008 نصب کردم وسط نصب ایراد گرفت که vs سرویس پک نداره ولی sql دارای سرویس پک یک هست که باید از سایت میکروسافت دان بشه کسی سرویس پک 1 برای vs سراغ داره؟
ممنون
چند روز پیش یک برنامه sql سرور2008 نصب کردم وسط نصب ایراد گرفت که vs سرویس پک نداره ولی sql دارای سرویس پک یک هست که باید از سایت میکروسافت دان بشه کسی سرویس پک 1 برای vs سراغ داره؟
ممنون
سلام
sqlserver2008 برای نصب شدن یناز به vs2008-sp1 دارد.
اگر DVD های کامل sqlserver2008 را تهیه کرده باشید، باید بسته فوق در انها وجود داشته باشد و بدون مشکل خودکار نصب شود.
در غیر این صورت پک زیر را میتوانید لاز زیر دانلود کنید:
آخرین پک اپدیتی sqlserver2008 را هم در صورت تمایل میتوانید از زیر دانلود کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقاً مایکروسافت در همین چند روز گذشته چند تا پک آپدیت عادی و امنیتی برای vs و framework داد که تصمیم گرفتم تاپیک مجزایی برای اطلاع رسانی این آپدیت ها و لینک دانلود و... بزنم ولی وقت نشد!
حالا دوباره تاپیک شما این مطلب را یاد آوری کرد ... اگر تونستم یک تاپیک برای بروبچ میزنم!
)
البته اگه قبل از نصب vs این sql 2008 رو نصب کنید مشکلی نداره ولی برای طراحی جداول دیگر نمی تونید از vs استفاده کنید و برای تست کردن هم با vs امکان وجود نداره
و نهایتا باید اینطور کارها رو با خود sql managment studio انجام بدین.
سلام
شما همیشه میتوانید نمونه sqlserver ای که vs با ان کار میکند را در بخش زیر تنظیم کنید:ولی برای طراحی جداول دیگر نمی تونید از vs استفاده کنید
VS->Tools->Options->Database Tools->Data Connections
منم یه همچین مشکلی دارم
می خواستم Silverlight 3 Toolkit July 2009.msi رو نصب کنم می گه باید vs2008-sp1 نصب کنم
می خواستم بدونم حتما باید 831 MB دانلود کنم؟ بسته کم حجم تری وجود نداره که با نصب اون2008 VS ام پک یک بشه
تا VS-SP1 نصب نشه VS نمی تونه با Sql 2008 کار کنه.شما همیشه میتوانید نمونه sqlserver ای که vs با ان کار میکند را در بخش زیر تنظیم کنید:
VS->Tools->Options->Database Tools->Data Connections
من روی یک سیستم دیگه ابتدا vs وبعد همون sql سرور رو نصب کردم این مشکلی که شما فرمودین رو نداشتم البته یک جدول موقت ساختم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)