سلام.لطفا گزینه ی مورد نظر را انتخاب کنید.معایب و محاسن هریک را می تونید بیان کنید؟
همراه اول
ایرانسل
سلام.لطفا گزینه ی مورد نظر را انتخاب کنید.معایب و محاسن هریک را می تونید بیان کنید؟
من به همراه اول رای دادم!
چون همه جای ایران آنتن میده!
ایرانسل تو بعضی جاها مشکل داره!
اختلالات ایرانسل خیلی بیشتر از همراه اوله!
بستگی داره به نوع استفاده.
اگه تنها سیم کارت تون باشه همرا اول برای انتن دهی.
ولی برای سیم کارت دوم ایرانسل برای فراونی کارت شارژ (البته الان همراه اول هم فراون شده ) و سرعت بهتر gprs و طرح های رنگی
پست قبلی در مورد سیمکارت اول یا دوم درسته.
از نظر آنتن دهی و کیفیت همراه اول.
از نظر هزینه فکر کنم ایرانسل ارزونتر بیفته.
کارت شارژ هم که الان فراوونه و جفتش به راحتی گیر میاد.
فقی یک نکته اگه از شارژ همراه اول استفاده نکنی بعد از یک مدتی از بین میره ولی ایرانسل اینطور نیست.
آنتن دهي همراه اول بهتره
ايرانسل شارژ هاي 2000 توماني داره ولي همراه اول نداره.
تازه ايرانسل بگيري يه خطم جايزه ميگيري.
حتی 1000 تومنی هم داره!!!
آقا هیچکدوم بدرد نمیخوره: سگ زرد برادر شغال!!!
مهمترین چیز برای کسی که سیم کارت میگیره،اول آنتن دهی هست که خوب همراه اول خیلی بهتره.ولی ایرانسل برای کسی میتونه خوب باشه که به سرگرمی هم اهمیت میده چون امکانات و سرگرمی های خوبی داره و هزینه ارزون تر
بازم این بحث ایرانسل و همراه اول شروع شد .... : دی .... ولی یه مساله ایی رو بی تعصب بگم ... این که میگین آنتن دهی همراه اول بهتر از ایرانسله.... من نظر شخصیمو میگم که به نظر من این مربوط به دو سال پیش بود و الان خود من هیچ سوراخ سمبه ایی نشده برم و ببینم ایرانسل آنتن نداشته باشه .... تازه بعضی جاها حتی تو خود همین تهران من دیدم ایرانسل راحت کار میداد ولی همراه اول خط نمیداد .... مثلا داشتیم میرفتیم فرودگاه امام ایرانسل اعتباری تو ماشین با سرعت زیاد آنتن میداد و راحت حرف میزد ولی همراه اول دائمی حتی تماس نمیشد باهاش گرفت ... یا تو راه شمال از نزدیکان میگفت تو این گردنه ها همراه اول دائمی نمیگرفت و ایرانسل تو اون جاده ها راحت آنتن میداد .... اینو گفتم که اگر بگیم آنتن دهی فقط همراه اول بی انصافیه در حق ایرانسل .... ایرانسلی که با این همه سنگ اندازیها تو دو سال راه 15 ساله همراه اول با سیم کارت های 1 میلیون تومنی رو پیمود .... البته این نظر شخصی منه و خواهشا بحث الکی راه نندازین ..... چون به جایی نمیرسه ....
درستهسگ زرد برادر شغال!!!
ولی همراه اول بیتره
ایرانسل دیگه خیلی زرده
کلا سیم کارتاش هم زرد میزنه... دی:
بعد از انتخا بات دوتاشون دیگه زرد شدن ، اونم چه زردی
ولی امسال توی جاده ها ، بعضی جاها رو دیدم که ایرانسل آنتن میده ولی همراه آخر خیر ، و برعکسش!!
همونی که تو پست قبلی گفتم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)