تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: Intel Core i5 - Core i7 or Core i9

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 Intel Core i5 - Core i7 or Core i9

سلام

دوستان من می خوام یه سی پی یو اینتل بگیرم. 300 تومان هم می خوام هزینه کنم.
    یه نظر شما Core i7 920 که الان تو بازار هست رو بگیرم یا منتظر عرضه core i5 باشم ؟

اگه کسی درمورد سی پی یو های core i3 - core i5 - core i7 و core i9 اطلاعات کاملی در مورد تکنولوژی ساخت ، معماری و زمان عرضه اونها داره خواهشن من رو راهنمایی کنه

و سوال آخر اینکه معماری Westmere در مقایسه با Nehalem چه جور معماری ایه ؟ (البته در مورد Nehalem یه اطلاعات کمی دارم)

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام .

خب اگه عجله دارید الان بخرید . Core i5 قطعا پرفرمانس کمتری نسبت به Core i7 داره و تازه Hyper Threading هم نداره .
    ولی سری Core i7 800 پرفرمانس خوبی دارن که اونا هم قیمتی مانند سری Core i7 900 دارن .

اگه کسی درمورد سی پی یو های core i3 - core i5 - core i7 و core i9 اطلاعات کاملی در مورد تکنولوژی ساخت ، معماری و زمان عرضه اونها داره خواهشن من رو راهنمایی کنه
    در تایپک پایین هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و سوال آخر اینکه معماری Westmere در مقایسه با Nehalem چه جور معماری ایه ؟ (البته در مورد Nehalem یه اطلاعات کمی دارم)
    در مورد معماری Westmere اطلاعات زیادی در دست نیست ولی در صورت دریافت اطلاعات تکمیلی ، تایپکش رو ایجاد میکنیم .
    فعلا همین مشخصه که پردازنده های Crackdale و Gulftown در سال 2010 با این معماری تولید میشن و 32 نانومتری هستن و Crackdale برای رده میان قیمت با 2 هسته و 4 هسته مجازی ، و Gulftown برای رده High END با 6 هسته و 12 هسته مجازی ( و احتمالا قیمت بسیار بالای نزدیک 1000 دلار ؟! ) عرضه خواهند شد.

3. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

دوستان من می خوام یه سی پی یو اینتل بگیرم. 300 تومان هم می خوام هزینه کنم.
    یه نظر شما Core i7 920 که الان تو بازار هست رو بگیرم یا منتظر عرضه core i5 باشم ؟

سلام. بهترین کار خرید 920 هست که کارایی و قابلیت اورکلا خیلی خوبی داره و قیمت مادبرد هاش هم منطقی شده اند!

5. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •