آزمون های گاج
لطفا کسانی که اطلاعاتی در مورد آزمون های آزمایشی گاج اطلاعاتی دارند در اختیار بزارن چون انصافا خدمات عالی نسبت به گزینه دو و کانون قلمچی رایه میده
آزمون های گاج
لطفا کسانی که اطلاعاتی در مورد آزمون های آزمایشی گاج اطلاعاتی دارند در اختیار بزارن چون انصافا خدمات عالی نسبت به گزینه دو و کانون قلمچی رایه میده
http://azmoon.gaj.ir
به هر حال سال اولش هست و هنوز امتحانش رو پس نداده![]()
من اگه باشم ریسک نمیکنم ...
درسته اما قلمچی خیلی گرانه در ضمن من که با مدیر ثبت نام صحبت می کردم می گفت که استقبال چشم گیری از آزمون های گاج شده و همچنین گفته که همیشه موسسات در ابتدا خدماتشون خیلی علیه اما رغته رفته ضعیف می شن نمونه بارز قلمچی هست
گاج هم همچین ارزون نیست... واسه پیش 18 تا آزمون داره هرکدوم 10 تومن میشه 180 تومن ...
فکر کنم قلمچی هم همین حدود باشه!
آره مخصوصا واسه فارغ التحصیلها....به هر حال سال اولش هست و هنوز امتحانش رو پس نداده
من اگه باشم ریسک نمیکنم ...
اینم لیست شهریه ها برای ثبت نام در آزمون هایگاج
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کی گفته 180 هزار تومان میشه تعداد امتحانات اصلی 15 تا است نه 18 تا اون 3 تا اختلاف من و شما امتحانات تعیین سطح و این جور چیز ها است که ه نظر من به درد نمی خوره امتحانات اصلی که برنامه راهبردی داره 15 تا هستش و اولین امتحان هم درست اول آبان هست .
و در ضمن گزینه دو رو هم امروز پرسیدم که گفتند 12 مرحله است و 120 هزار تومن میشه و قلم چی هم بالای 200 هزار تومن هست و قیمت آزمون های گاج با 15 امتحان 150 هزار تومن است .
در ضمن اگر تو گاج ثبت نام کنی بهت به هر درس کتابهش رو میده . البته 150 هزار تومن که دادی قیمت کتاب ها هم محاسبه شده .![]()
بچه ها تست های گاج استانداره یعنی احتمال اومدنش زیاده تو کنکور اما قلم چی سوالاش استاندارد نیست و فقط پایه رو قوی میکنه
من سوالای ازمون اول گاج رو دیدم من 88 بودم به نظر من به حدی سوالاش مزخرفه که امکان اومدن سوالاش تو کنکور صفره یک بچه ابتدایی هم می تونه سوالاش رو حل کنه بعد سوالای پایه ها با پیش هیچ فرقی نداره در صورتی که سطح پایه با پیش باید فرق کند نه این که همون سوالی رو که به دوم دبیرستان میده رو عینا تو پیشش بگذاره من هم اول گفتم ازموناش خداست ولی بعدا دیدم به درد اشغال هم نمی خوره البته واقعا انداختمش تو اشغالی خلاصه فقط کتاباش خوبه این هم مثل قلم چی چون می خواهد گسترده شود خودشو خراب می کنه
یا حق
سلام
به نظر من نباید ریسک کرد
قلم چی امتحانش رو پس داده
ضمنا از هیچ امتحانی هم نباید انتظار داشت شبیه کنکور باشه
هیچ آزمونی به گرد پای کنکور هم نمیرسه(این 100 بار)
به نظر من قلم چی با توجه به تجربه ای که داره الان همه چی دستش اومده
از نظر جامعه ی آماری هم که قلم چی رقیب نداره
به نظر من باید یک سال از آزمون های گاج بگذره تا ببینی چیکار میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)