تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مودم زاکسل(zyxel) یا asus Am 602

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مودم زاکسل(zyxel) یا asus Am 602

سلام خدمت دوستان.
    میخواستم یه راهنمایی بکنید در مورد خرید مودم.
    شرکت سرویس دهنده هم شاتل هست ، که میگه بهتره مودم خودم رو بخری به قیمت 60000 تومن.میگه هم گارانتیه تعویض داره و هم تمامیه تجهیزاتمون توی مخابرات برای شرکت زاکسل هست.
    نقل قول از سایت شاتل :
    ( افزون بر موضوع كيفيت، تغييرات سريع فناوري در ارايه‌ي خدمات اينترنت پرسرعت اين نياز را ايجاد مي‌كند كه سازنده‌ي مودم، خود را پاي‌بند به ارايه‌ي خدمات پشتيباني فني و نرم افزاري به روز و مناسب بداند كه متاسفانه بسياري از مودم‌هاي متفرقه‌ي بازار، حتا با داشتن نماينده يا عامل فروش، پشتيباني سازنده‌‌اي را همراه خود ندارد و يك تغيير كوچك در فناوري‌ ارايه‌ي خدمات اينترنت پرسرعت، مي‌تواند به كيفيت خدمات آسيب جدي برساند يا دريافت سرويس را غيرممكن كند.
    با اين توضيحات، به كاربران گرامي توصيه مي‌كنيم تا با استفاده از تجهيزات مورد تاييد شاتل يا مشاوره با كارشناسان فني پيش از تهيه مودم، امكان ارايه خدمات با كيفيت بالاتر را براي ما فراهم كنند. چرا كه در غير اين صورت افزون بر آن كه كيفيت پايين خدمات موجب ناراحتي و نارضايتي كاربر خواهد بود)
    این مدل زاکسل 60000 تومنی فقط به فقط دارای یک پورت شبکه و یک پورت usb هست. خدایی خیلی ستمه برای این امکانات.( بد میگم)

در ضمن خود شاتل میگه من این مدل ها رو هم ساپورت میکنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظر خودم بود که asus am 602 بگیرم که توی بازار آمار گرفتم نیست.چون فعلا نوت بوک ندارم نیازی به وایرلس ندارم ولی موبایلم N95 هست( یعنی ممکنه با نوت بوک کار نکنم ولی با موبایلم امکان استفادش هست)
    حالا نظر دوستان رو میخواستم بدونم که اگه اونا بجای من بودن چیکار میکردن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه btheme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نه بابا من هم سال پيش ميخواستم اشتباه تو رو بكنم البته اون موقع مدلش يك چيز ديگه بود من رفتم از وليعصر يك مودم كوچولو دي لينك خريدم به قيمت 25 تومن همه رو هم ساپورت ميكنه اين جمله كه نه سرويس هاي ما نميتونه بعضي جاها رو ساپورت كنه همش چرته براي تيغ زدن مردمه به نظر من برو تاپيك مودم كه بالاتر از تاپيك خودتم هست رو بگرد اون وقت برو خودت بخر بهتر از مودم هاي اين شاتله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •