مدير کل برنامه‌ريزي و کنترل برنامه‌هاي شرکت فن‌آوري اطلاعات از تدوين و ابلاغ برنامه اجرايي طرح توسعه فن‌آوري اطلاعات در سال 88 خبر داد.

اميرحسين محبعلي در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: برنامه اجرايي طرح توسعه فن‌آوري اطلاعات مشتمل بر 48 پروژه و 131 زير پروژه و در قالب 7 محور اصلي است.
او از فعاليت‌هاي اجرايي در حوزه امنيت فضاي تبادل اطلاعات، تدوين و تنظيم ضوابط در حوزه امنيت فضاي تبادل اطلاعات، سازماندهي و هدايت فعاليت‌هاي توسعه‌اي فضاي تبادل اطلاعات، تدوين و تنظيم ضوابط در حوزه طراحي و توسعه فضاي تبادل اطلاعات، پيگيري مصوبات، نظارت بر پروژه‌هاي فن‌آوري اطلاعات در کشور، عرضه خدمات و امور داخلي به عنوان 7 محور اصلي اين برنامه نام برد.
وي همچنين اظهار كرد: بر اساس تکاليف مندرج در اساسنامه جديد ابلاغ شده شرکت فن‌آوري اطلاعات ايران، برنامه اجرايي سال 88 تنظيم و در مرحله تهيه و مبادله موافقتنامه طرح مذکور با معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور است.
به گفته محبعلي از پروژه‌هاي مهم طرح مزبور که امسال به‌عنوان سال ماقبل شروع برنامه پنجم توسعه کشور انجام مي‌شود، تدوين طرح جامع 5 ساله پنجم شرکت فن‌آوري اطلاعات است.
او يادآور شد: همچنين پروژه سنجش عملکرد شاخص‌هاي فن‌آوري اطلاعات برنامه چهارم توسعه کشور به همراه احصا وضعيت کشور بر اساس شاخص‌هاي بين‌المللي فرصت‌هاي ديجيتالي و آمادگي الکترونيکي از ديگر پروژه‌هايي است که مرحله مقدماتي آن با انتخاب مشاور در سال 87 آغاز و مرحله سنجش آن در نيمه دوم سال جاري انجام مي‌شود که اميدواريم نتايج تجزيه و تحليل شده اين آمارگيري در 3 ماهه اول سال 89 منتشر شود.
محبعلي افزود: قسمت عمده‌اي از فعاليت‌هاي مرتبط با ايجاد مراکز مديريت امداد و هماهنگي عمليات رخدادهاي رايانه‌يي (ماهر) و نيز مرکز مديريت توسعه ملي اينترنت (متما) شامل تدوين طرح، تهيه تجهيزات، تخصيص فضا، طرح نيروي انساني مراکز و همچنين تهيه و تصويب مقررات پشتيبان مراکز مذکور از عمده برنامه‌هاي سال جاري است که در سال 87 مشاوران طراح مراکز انتخاب و ادامه عمليات در سال جاري تعقيب مي‌شود.
وي خاطر نشان كرد: در بخش اجراي وظايف مرکز ماهر اقداماتي مانند امور پيشگيري و جمع‌آوري رخداد، امداد، ارزيابي و توسعه همکاري‌هاي بين‌المللي و نيز اقدامات عملياتي در زمينه امنيت فن‌آوري اطلاعات مشتمل بر حمايت از ايجاد 15 گروه واکنش و هماهنگي رخدادهاي رايانه‌يي در دستگاه‌هاي اجرايي، از پروژه‌هاي تدوين شده سال جاريست.
به گفته او در بخش اجراي وظايف مرکز متما هم اقداماتي شامل ترويج اينترنت، مديريت منابع اينترنتي، بکارگيري طرح‌ها و فن‌آوري جديد و توسعه همکاري‌هاي بين‌المللي تدوين و پيگيري مي‌شود.
محبعلي در ادامه از پروژه‌هاي سطح بندي و ارتقاء سامانه -------- شبکه ملي اينترنت، ايجاد و توسعه IDC ملي و گسترش سايت پرتال ملي IRAN.IR و همچنين ادامه و تکميل پروژه‌هاي پيشگام توسعه فن‌آوري اطلاعات که در سال گذشته با برخي از دستگاه‌ها مانند وزارت آموزش و پرورش، وزارت کشاورزي، استانداري بوشهر، بانک مرکزي، کتابخانه ملي جمهوري اسلامي و حمايت از شبکه علمي دانشگاه‌ها که تفاهم‌نامه‌هاي آن امضا و مبادله گرديده بود، نيز نام برد.
وي ابراز اميدواري کرد که با تخصيص به موقع و مديريت توزيع منابع مالي پروژه‌هاي طرح بتوانيم طبق برنامه‌ريزي انجام شده، پروژه‌هاي مصوب در موعد مقرر تکميل و بهره‌برداري شود.

مدير کل برنامه‌ريزي و کنترل برنامه‌هاي شرکت فن‌آوري اطلاعات در پايان خاطر نشان كرد: با توسعه کاربردهاي فن‌آوري اطلاعات در کشور و نيز توسعه شبکه ملي اينترنت بتوانيم در طول برنامه پنج ساله توسعه بتوانيم جايگاه نخست را در ميزان ضريب نفوذ کاربران اينترنت در منطقه کسب كنيم.
انتهاي پيام