تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ايا تقصير من بود؟ ايراد اساسي ( امدن صفحه ابي خطاي سخت افزار در هنگام نصب ويندوز)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

13 ايا تقصير من بود؟ ايراد اساسي ( امدن صفحه ابي خطاي سخت افزار در هنگام نصب ويندوز)

سلام
    يه سوال داشتم .خيلي برام مهمه ايشالا كه جواب بديد
    يكي از همسايه ها از من خواست كه سيستمش را نگاه كنم چون هرچي فايل و برنامه از درايوهاش پاك مي كرد .از ظرفيت درايوهاش كم نمي شد .ازم خواست براش ويندوزش رو عوض كنم .من هم براش ويندوز اكس پي خودم رو ريختم اما چون اينها قبلا ويستا داشتن خواستن كه براشون ويستا نصب كنم . بعد از نصب ويستا چون كل ظرفيت درايو C انها را ويندوزه گرفته بود .نمي تونستن هيچ برنامه اي حتي رو يه درايو ديگه نصب كنن . خواستم ظرفيت درايو سي رو زياد كنم چون حتي نتونستم پارتيشن مجيك رو نصب كنم پيغامnot enough disk space ميداد .
    پس از disk manager درايو d رو پاك كردم كه با C يكي كنم كه اين قابليت رو نداشت .
    پس گفتيم تو مراحل نصب ويندوز امكان پاك كردن و ساختن درايو هست يكهو اونجا اينكار رو انجام بدم كه اينكار هم نشد درايو D خالي بود اما نمي تونستم تبديل به درايو جديد كنم و بعد از پاك كردن درايو C ديگه ويستا هم نصب نشد
    پس كيس طرف رو بردم خونه روش Xp نصب كنم بعد با پارتيشن مجيك حجم درايوهاش رو تغيير بدم ببينم چي ميشه
    در طي مراحل نصب هم درايو D رو ايجاد كردم
    بعد partion magic رو نصب كردم كه برخلاف هميشه اجرا نشد و پيغام خطايي داد كه نمي تونم با اين درايوها كار كنم بايد پاك كني دوباره ايجاد كني و از اين حرفها .
    اين بود كه تصميم به Fdisk گرفتم اما از شانس من تو اون محيط هم هيچي كار نمي كرد هر درايوي را ميخواستم پاك كنم مي گفت كه از راه استاندارد نمي شه اين كارو كرد و كارو انجام نميداد
    پس باز به Xpبرگشتم گفتم به حرف پارتيشن مجيك گوش كنم درايو رو پاك كنم اين شد كه رفتم تو Disk managment و درايو. D رو پاك كردم و فاجعه از اينجا به وقوع پيوست چون سيستم هي ريستارت ميشد و ويندوز بالا نمي امد
    گفتم شايد ويندوز پريده باز نصب كنم كه تو مراحل نصب بعد لود كردن فايل هاي اوليه يك صفحه ابي با پيغام خطاي سخت افزار جدي مياد
    هاردش رو رو سيستم خودم گذاشتم كه بتونم از اونجا درست كنم همين صفحه آبيه اومد و ويندوزش هم كماكان بالا نمي امد پس هاردش ايراد پيدا كرده احتمالا
    اما اخه وقتي هارد خودم رو هم رو سيستمه نصب كردم ويندوزم بالا نمي امد وهي ريستارت ميشد (در مرحله لود اسكرين ويندوز)
    حتي از رم خودم هم تو سيستمش استفاده كردم موثر واقع نشد
    لطفا كمك كنيد من از سخت افزار سررشته ندارم . در ضمن من قبلا به اندازه موهاي سرم ويندوز نصب كردم و با تمام برنامه هاي گفته شده هم بارها كار كردم اما اين ايرادات پيش نيومده منظورم اينه كه اولين بارم نيست كه مثلا FDisk مي كنم و ... ( خير سرم نرم افزار ميخونم )
    ايا اين ايراد به دليل مشكل قبلي بوده يا تقصير من بوده
    راستي هارد سيستم طرف 40 گيگ بود و به تازگي پاور دستگاهشون سوخته بوده و تعويض شده بود و يك رم اضافه هم براشون گذاشته بودن

لطفا كمك كنيد من دارم از خودم نااميد ميشم و داره ابروم جلوي همه ميره

اگه نباشه جاش خالی می مونه p_samimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran - Ozgol

پيش فرض

به نظر من MBR استانداردش به هم ریخته و خرای شده.
    کلا اگه maxtor هست با maxblast تست کن.
    در ضمن aCRONIS هم تست کن.

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

برنامه مکس بلاست رو بگیر . با اون دوباره پارتیشین بندی کن . یک فایل iso هست که باید رایت کنی . کار باهاش زیاد سخت نیست .

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    يه سوال داشتم .خيلي برام مهمه ايشالا كه جواب بديد
    يكي از همسايه ها از من خواست كه سيستمش را نگاه كنم چون هرچي فايل و برنامه از درايوهاش پاك مي كرد .از ظرفيت درايوهاش كم نمي شد .ازم خواست براش ويندوزش رو عوض كنم .من هم براش ويندوز اكس پي خودم رو ريختم اما چون اينها قبلا ويستا داشتن خواستن كه براشون ويستا نصب كنم . بعد از نصب ويستا چون كل ظرفيت درايو C انها را ويندوزه گرفته بود .نمي تونستن هيچ برنامه اي حتي رو يه درايو ديگه نصب كنن . خواستم ظرفيت درايو سي رو زياد كنم چون حتي نتونستم پارتيشن مجيك رو نصب كنم پيغامnot enough disk space ميداد .
    پس از disk manager درايو d رو پاك كردم كه با C يكي كنم كه اين قابليت رو نداشت .
    پس گفتيم تو مراحل نصب ويندوز امكان پاك كردن و ساختن درايو هست يكهو اونجا اينكار رو انجام بدم كه اينكار هم نشد درايو D خالي بود اما نمي تونستم تبديل به درايو جديد كنم و بعد از پاك كردن درايو C ديگه ويستا هم نصب نشد
    پس كيس طرف رو بردم خونه روش Xp نصب كنم بعد با پارتيشن مجيك حجم درايوهاش رو تغيير بدم ببينم چي ميشه
    در طي مراحل نصب هم درايو D رو ايجاد كردم
    بعد partion magic رو نصب كردم كه برخلاف هميشه اجرا نشد و پيغام خطايي داد كه نمي تونم با اين درايوها كار كنم بايد پاك كني دوباره ايجاد كني و از اين حرفها .
    اين بود كه تصميم به Fdisk گرفتم اما از شانس من تو اون محيط هم هيچي كار نمي كرد هر درايوي را ميخواستم پاك كنم مي گفت كه از راه استاندارد نمي شه اين كارو كرد و كارو انجام نميداد
    پس باز به Xpبرگشتم گفتم به حرف پارتيشن مجيك گوش كنم درايو رو پاك كنم اين شد كه رفتم تو Disk managment و درايو. D رو پاك كردم و فاجعه از اينجا به وقوع پيوست چون سيستم هي ريستارت ميشد و ويندوز بالا نمي امد
    گفتم شايد ويندوز پريده باز نصب كنم كه تو مراحل نصب بعد لود كردن فايل هاي اوليه يك صفحه ابي با پيغام خطاي سخت افزار جدي مياد
    هاردش رو رو سيستم خودم گذاشتم كه بتونم از اونجا درست كنم همين صفحه آبيه اومد و ويندوزش هم كماكان بالا نمي امد پس هاردش ايراد پيدا كرده احتمالا
    اما اخه وقتي هارد خودم رو هم رو سيستمه نصب كردم ويندوزم بالا نمي امد وهي ريستارت ميشد (در مرحله لود اسكرين ويندوز)
    حتي از رم خودم هم تو سيستمش استفاده كردم موثر واقع نشد
    لطفا كمك كنيد من از سخت افزار سررشته ندارم . در ضمن من قبلا به اندازه موهاي سرم ويندوز نصب كردم و با تمام برنامه هاي گفته شده هم بارها كار كردم اما اين ايرادات پيش نيومده منظورم اينه كه اولين بارم نيست كه مثلا FDisk مي كنم و ... ( خير سرم نرم افزار ميخونم )
    ايا اين ايراد به دليل مشكل قبلي بوده يا تقصير من بوده
    راستي هارد سيستم طرف 40 گيگ بود و به تازگي پاور دستگاهشون سوخته بوده و تعويض شده بود و يك رم اضافه هم براشون گذاشته بودن

لطفا كمك كنيد من دارم از خودم نااميد ميشم و داره ابروم جلوي همه ميره
    سلام. کلأ ور رفتن با درایو ها اون هم با نرم افزار خیلی خطرناکه!
    اگه اطلاعات مهمی داره ، سعی کن بک آپ بگیری و اون دو درایو رو به طور کامل ( و نه سریع) فرمت کن و ویمدوز رو دوباره نصب کن ، در مسیر نصب ویندوز هم اون درایو ها رو ایجاد کن ، اگه این طور نشد ، بدون که هارد ایراد داشته !!

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اینی که شما هارد کامپیوتر دیگه ای رو روی سیتمت ببندی و صفحه آبی بده کا ملا طبیعیه چون با config اون ست نشده

و این در مورد بستن هاردت توی سیستم اون بنده خدا هم صدق می کنه...

در ضمن فکر می کنم هارده عمر خودش رو کرده می گی 40 هست

و نم ذاری چمی دونم دو تا درایو رو یکی کنی نم ذاره پارتیشن مجیک رو نصب کنی و .....

با نرم افزار که دوستان گفتند یه چک بکن و همچنین با check disk ویندوز

اگر برطرف نشد احتمال میدم هاردت مشکل پیدا کرده باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •