تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: کمکم کنید دیگه اصلا usb جلو وعقبو نمیشناسه

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض کمکم کنید دیگه اصلا usb جلو وعقبو نمیشناسه

سلام دوستان خواهش میکنم بیکار بودم گفتم بیام usb جلو نصب کنم ارور داد حالا دیگه usb جلو وعقبو هم نمیشناسه ویندوز هم عوض کردم میخاوم بایوس آپدیت کنم یکی راهنماییمون میکنه خیلی ممنونتون میشم
    مادربرد من p4p800se نرم افزار آپدیتشم نصب کردم ولی فایل آپدیتشو پیدا نمیکنه راستی برای
    آپدیت باید بوت کرد
    خواهش میکنم بدجوری گیرم

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

باطري مادربردت را دربياور چند دقيقه ببين درست مي شود يا نه
    ويندوزت را پاك كن دوباره نصب كن ببين مي شناسد يا نه
    موس و كيبوردت USB هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان خواهش میکنم بیکار بودم گفتم بیام usb جلو نصب کنم ارور داد حالا دیگه usb جلو وعقبو هم نمیشناسه ویندوز هم عوض کردم میخاوم بایوس آپدیت کنم یکی راهنماییمون میکنه خیلی ممنونتون میشم
    مادربرد من p4p800se نرم افزار آپدیتشم نصب کردم ولی فایل آپدیتشو پیدا نمیکنه راستی برای
    آپدیت باید بوت کرد
    خواهش میکنم بدجوری گیرم
    سلام

مطمئن هستي كه سيم‌هاي USB را درست به مادربرد وصل كردي ؟ اگر اين سيم‌ها را اشتباه وصل كرده باشي USB مادربردت سوخته و نمي‌شه ديگه كاري كرد جز تعويض چيپ جنوبي مادربرد ....

با تشكر فراوان ...

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

سلام

مطمئن هستي كه سيم‌هاي USB را درست به مادربرد وصل كردي ؟ اگر اين سيم‌ها را اشتباه وصل كرده باشي USB مادربردت سوخته و نمي‌شه ديگه كاري كرد جز تعويض چيپ جنوبي مادربرد ....

با تشكر فراوان ...
    تعويض چيپ جنوبي!!! ديگه شركت سازندشم نميتونه مثه روز اول تعويضش كنه! اصلا توصيه نميشه اينكارا!

آپدیت باید بوت کرد
    خواهش میکنم بدجوری گیرم
    ...
    دوست عزيز به احتمال زياد با آپديت چيزي حل نميشه! بهتره هر چي فيش يو اس بي جلو وصل كردي رو جدا كني و يه دور تنظيمات بايوس رو ديفالت كني و ببيني درست ميشه؟ اگه نشد يه دور ويندوز عوض كن و چيپست هاي مادربورد رو مجددا نصب كن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام منظورت از نادرست وصل کردن چیه؟!؟!

تو بایوس شناسایی شده؟ضربه فیزیکی؟بروز کردن بایوس و تنظیمات پیشفرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام منظورت از نادرست وصل کردن چیه؟!؟!

تو بایوس شناسایی شده؟ضربه فیزیکی؟بروز کردن بایوس و تنظیمات پیشفرض
    سلام
    شما سيم‌هاي USB جلو را به چه صورت به مادربرد متصل كرديد ... اگر امكان داره تر تيب رنگ‌هاي سيم‌ها را اينجا بنويسيد..... بعنوان مثال قرمز، سبز، سفيد مشكي ؟

با تشكر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

[QUOTE=khark11;4094753]تعويض چيپ جنوبي!!! ديگه شركت سازندشم نميتونه مثه روز اول تعويضش كنه! اصلا توصيه نميشه اينكارا!

سلام

من منظورم از تعويض چيپ جنوبي اين نبود كه خود كاربر دستي اين چيپ را عوض كنه. چيپ‌هاي BGA براي تعويض شدن نياز به دستگاه مخصوص دارند. من اين احتمال را مي‌دم كه در صورت عدم نصب صحيح سيم‌هاي USB الخصوص سيم قرمز رنگ به درگاه USB مادربرد چيپ جنوبي صدمه ديده باشد..... براي رفع اين مشكل نيز راهي جز تعويض اين چيپ وجود ندارد. اما اينكه خود شركت سازنده مي‌تونه اين چيپ را مثل روز اول تعويض كنه يا نه جاي بحث داره كه فكر كنم جاش اينجا نباشه.

با تشكر فراوان ....

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

[quote=Levian;4095745]
    تعويض چيپ جنوبي!!! ديگه شركت سازندشم نميتونه مثه روز اول تعويضش كنه! اصلا توصيه نميشه اينكارا!

سلام

من منظورم از تعويض چيپ جنوبي اين نبود كه خود كاربر دستي اين چيپ را عوض كنه. چيپ‌هاي BGA براي تعويض شدن نياز به دستگاه مخصوص دارند. من اين احتمال را مي‌دم كه در صورت عدم نصب صحيح سيم‌هاي USB الخصوص سيم قرمز رنگ به درگاه USB مادربرد چيپ جنوبي صدمه ديده باشد..... براي رفع اين مشكل نيز راهي جز تعويض اين چيپ وجود ندارد. اما اينكه خود شركت سازنده مي‌تونه اين چيپ را مثل روز اول تعويض كنه يا نه جاي بحث داره كه فكر كنم جاش اينجا نباشه.

با تشكر فراوان ....
    خواستم دشواري كار رو برسونم با اين بيان!

اگه چيپ سوزونده كه ديگه بايد بندازدش بيرون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

[QUOTE=khark11;4095875]

خواستم دشواري كار رو برسونم با اين بيان!

اگه چيپ سوزونده كه ديگه بايد بندازدش بيرون

بيچاره را نا اميد نكن .... تو ايران شركت‌هاي هستند كه مي‌تونند چيپ BGA عوض كنن.

با تشكر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

[quote=Levian;4100089]

بيچاره را نا اميد نكن .... تو ايران شركت‌هاي هستند كه مي‌تونند چيپ BGA عوض كنن.

با تشكر
    فقط يه شانس 30 درصدي داره كه بعد از تعويض بازي در نياره!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •