ntfs رو چطور میشه به fat32 تبدیل کرد بدون فرمت کردن؟برعکسش رو میشه ظاهرا و لی اینو براش راهی نیست؟چون برای یه کاری می خوام تبدیل کنم یکی از درایوهامو ولی روش اطلاعات دارم نمی خوان پاک بشه یا اسیب ببینه.
ntfs رو چطور میشه به fat32 تبدیل کرد بدون فرمت کردن؟برعکسش رو میشه ظاهرا و لی اینو براش راهی نیست؟چون برای یه کاری می خوام تبدیل کنم یکی از درایوهامو ولی روش اطلاعات دارم نمی خوان پاک بشه یا اسیب ببینه.
سلام
با Partition Magic (نرم افزاري براي انجام عمليات بر روي پارتيشنها) انجام بده شاید اینکارو بتونی بکنی.
موفق باشی
سلام نه نمیشه/ در انجمن قبلا ن مطرح شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب رو خود drive راست کلیک کن format و fat32 رو انتخاب کن
به همین راحتی
دوست من ایشون میخوان که اطلا عاتشون پاک نشه/
سلام
با استفاده از 2 عدد فلاپی و انداختن فایل اجرای پارتیشن مجیک در داس روی اون 2 تا توسط خود نرم افزار و تغییر فرمت این کار امکان پذیره.
شخصا امتحان شده.
موفق باشید![]()
برای لپ تاپ که فلاپی نداره باید چیکار کرد ؟؟ اصلا برنامه ای هست که به صورت بوت از روی سی دی بشه پارتیشن بندی کرد یا حجم درایو ها رو تغییر داد یا فرمت های مختلف رو به هم تبدیل کرد (مثل همین کارایی که پارتیشن مجیک انجام میده ) ؟
من سی دی بوت پارتیشن مجیک رو دارم از طریق اون میشه؟یعنی در محیط ویندوز نیست.
دوست من با پارتیشن مجیک در محیط داس من کار کردم/
بازم اگه شما میخواین تغییر بدین با ید فرمت کنید اون جاست که شما باید به fat تغییر بدین/
اون وقت اون پایین apply را که بزنی فرمت میشه/ ایشون میخوان که اطلا عاتشون پاک نشه/
با استفاده از USB میشه/
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)