سلام دوستان من قصد خرید یه سیستم جدید رو دارم تا سقف یک و نیم میلیون؛ و چون خیلی وقته از بازار بی خبر هستم از دوستان کارشناس خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنن.
نکات :
اولین نیاز من به این سیستم اجرای شبیه ساز Microsoft Flight Simulator X با حداکثر جزئیات و حداکثر سرعت موجود هست ... برای این منظور قطعا" نیاز به یه کارت گرافیک خیلی قوی هست ؛ از طرفی دقیقا" نمیدونم چه CPU بگیرم تا حلا AMD نگرفتم و هیچ حساسیتی روی این موضوع ندارم ؛ Core i7 نمی خوام چون معتقدم فعلا" پول هدر دادنه ولی 4 هسته ای مد نظرم هست. رم هم نمی دونم تا چه حد نیاز هست ولی قطعا" زیر 4 نباشه. هارد هم اصلا" حجمش مهم نیست چون دیروز یه My Book WD 1TB خریدم و فاکتور حجم اهمیتی نداره؛ فقط RPM و بافرش مهم هست چون این شبیه ساز با افزودنی هاش چیزی در حدود 30 گیگابایت هست و اگر بخوام شعاع محیط رو افزایش بدم حتما" فایل های بیشتری در واحد زمان لود میشه. زیبایی کیس اهمیتی نداره و فقط کاراییش مهمه. MB هم هرچی صلاح میدونید. مانیتور هم سامسونگ 22" مد نظره که دقت و کانترست واسم مهمه. سازگاری قطعات هم با یکدیگر مهمه.
در انتها دوستان عزیز به این به این نکته توجه کنید که اگر برای اجرای این شبیه ساز با حداکثر جزئیات مثلا" میشه با 1 میلیون سر و تهشو هم آورد و از یه حدی بالا تر تاثیر نامحسوس ؛ و فقط هزینه بیشتر هست. حتما" بنده رو مطلع کنید.
خدا خیرتون بده
با تشکر![]()