سلام دوستان عزیزم
با بودجه 1300000 تا 1500000 میخوام سیستم ببندم . استفاده بیشتر من فتوشاپ ،گیم و کمی هم ادوبی افتر افکت هست! من به AMD همیشه اعتقاد داشتم اما خوب این چند ماه اخیر انگار اینتل هم کار درست شده! من قصد خرید قطعات نوبر و جدید بازار رو ندارم بلکه میخوام حداقل یه تعدیل قیمتی روی قطعاتی که میخوام خرید کنم صورت گرفته باشه.. شاید خرید i7 به همراه مادربردش بشه 600 تا 700 تومن.. و یه کارت گرافیک قابل قبول هم 350 تا 450 تومن.. بشه اما رم،مانیتور،کیس،پاور،دی وی دی رایترها،رم ریدر،هاردها و مودم میمونه..!! لطفا منو برای خرید عاقلانه یاری کنید.. در ضمن من اور هم نمیکنم
خواسته های من
CPU: حتما 4 هسته ای فنوم II اکس 4 یا 4 هسته ای اینتل (شایدم i7 و یا شاید هم کواد اکستریم)
RAM: حتما DDRIII و تریپل چنل حداقل 3 و حداکثر 6 گیگ (میگن Corsair سری دامینیتور خویه!! ) باس چند؟؟
هارد: 2 تا 500 با بافر 32 مگ (بجز مکستور - راه شناخت هارد با دور 7200 و بافر 32مگ چیست؟ روش که ننوشته \ ساتا2 بودنش چطوره؟)
مادر برد: لطفا از اسوس انتخاب کنید ( من از سری Deluxe اونا خیلی لذت میبرم)
کارت گرافیک: واقعا نمیدونم چه برندی؟ یا اینکه 275 یا 4870 X2 یا 4890 ( با چه مقدار رم؟ 1 گیگ یا 2 گیگ؟ شنیدم مثلا بین 800 مگ تا 1.7 اونا 100 تومن اختلاف قیمت هست در صورتی که کارایی اونا اینقدر تفاوت نداره)
اگه 2 تا 4770 کراس فایر کنیم چطور؟
برخی مدلها خنک کننده های خاص دارند اونا چی؟
دی وی دی: پایونیر با گارانتی سریر تا حالا هر چی خریدم سر چند ماه بازی در آورده.. شاید بهتره بریم سراغ لایت آن و شایدم پلکستور
مانیتور: احتمالا LED باشه و برند AOC
کیس: NZXT ها جذاب و با جای تهویه مناسب هستن !
پاور: CORSAIR اما چند وات ؟
من تا 2 روز دیگه خرید میکنم ،لطفا منو راهنمایی کنید که سیستم بروز و صد البته از قطعاتی باشند که قیمت هاشون در حد قابل قبول باشه ! اگه بشه تا سقف 1300 جمع بشه عالیه !
سعی میکنم از پاساژ ایران خرید کنم گرچه رضا رو هم یه سر میرم !