تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: Sony Ericsson XPERIA X1 یا Nokia N97 ؟!

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض Sony Ericsson XPERIA X1 یا Nokia N97 ؟!

سلام ,

من می خوام یک PPC بخرم , و از اونجایی که بودجه که در نظر گرفتم تقریبا دور و ور 550 تومن ه و PPC هم که می خوام حتما باید کیبورد داشته باشه , حالا بین این دو تا گیر کردم با توجه به توقعاتی که از چیزی که می خوام بخرم دارم :

Sony Ericsson XPERIA X1

و

Nokia N97

حالا چیزایی که مد نظر منه (تقریبا به ترتیب اولویت):

1- موسیقی

2-برنامه

3-بازی

4-دوربین

5-زیبایی ظاهری گوشی

لازم به ذکر ه که هر 5 تای این مواردی که گفتم واسم مهمه !

حالا از عزیزانی که با هر دو تای این گوشی ها آشنایی دارن می خواستم عیب ها و مزایای این دو گوشی رو نسبت به هم بهم لطف کنن بگن تا من یه تصمیم درست بگیرم !

حالا نظر خودم در رابطه با مقایسه این دو گوشی:

- CPU و Ram اکسپریا X1 برتری داره (Ram ه دو برابر) ( مهمترین فاکتور در مورد PPC ها ؟ , (یعنی CPU و RAM ) ) (یعنی بازی ها و برنامه های سنگین مطمعنا رو X1 خیلی بهتر اجرا میشه؟)

- دوربین N97 برتری داره

- من نمی دونم چرا ویندوز موبایل بودن X1 رو بیشتر میپسندم تا سیمبین بودن N97 , یعنی فکر میکنم ویندوز موبایل برنامه هاش خیلی بیشتر و کار کردن باهاشون خیلی راحت تره تا سیمبین ! نمی دونم چرا این فکر رو میکنم .

- حالا وقتی مشکل بیشتر میشه که برگردیم به همون فاکتور مهم من یعنی موسیقی و توجه به اینکه گویا ویندوز موبایل توو مالتی مدیا از سیمبین کم میاره !؟!

- از نظر زیبایی ( X1 نقره ای با N97 سفید که من پسندیدم) هر دو تقریبا برابرن (یک هزارم درصد به طرف X1 مایلترم البته) ولی اینم یه تبصره ای که داره اینه که شدیدا از خز شدن N97 در آینده ی نه چندان دور میترسم ! چون از بقال سر کوچه هم که میپرسی میگه : " گوشی , فقط نوکیا " (توو عوام اینجوری جا افتاده) کسی هم که فقط پول داره و به جز اون هیچی (مغز مثلا البته جسارت به عزیزان این فروم نشه هاااا) اونا ساف میرن طرف گوشی نوکیایی که از همه گرون تر باشه تا مثلا پز بدن به خیال خودشون , واس همین خز شدن N97 رو , فک کنم خیلی بیشتر از X1 تهدید میکنه

- قیمت رو هم توجه کنید بد نیست , X1 رنگی که من می خوام با گارانتی اصلی سیتادل دور و ور 560 تومن ه ولی N97 با گارانتی اصلی نوکیا 630 تومن , تازه این مشکلی نیست بدبختی اینجاست میگن این تازه قیمت رنگ مشکیشه و اون رنگی که من دوست دارم یعنی سفید پنجاه تومن هم باید بزارم رو 630 تومن !!!!!!!! (گارانتی متفرقه هم که تفاوت ستم ه X1 با خدمات پارسه 450 تومن , N97 با خدمات پارسه 620 تومن )

- یه سری چیزای مختصر هم میگم که بد نیست , N97 شتابسنج داره , فرستنده ی FM داره , حافظه ی داخلی 32 گیگی داره , خروجی TV داره , ال سی دی 3.5 اینچی داره , انحنای ال سی دی نسبت به کیبورد من پسند تری داره , و در مقابل اون X1 یه رم 4 گیگ داخل جعبه داره با یک ال سی دی 3.0 اینچ با وضوح یه کم بیشتر (با حافظه چندان مشکلی ندارم اونو یه جوری حلش میکنم حالا (شاید البته !!!) , ولی بقیه اش چی؟)

- به ترک خوردن تعدادی از X1 ها در گذشته و صدای ضعیف X1 فک نکنم دیگه بشه گیر داد چون گویا قاب جدید این مشکل ترک رو به هیچ عنوان نداره و صدای گوشی هم با یه برنامه ی خیلی ساده بدون افت کیفیت دو برابر میشه .

---------------

فقط یه خواهشی که از دوستان دارم نیان از این مشاوره های گیج کننده بدن که آره " 100 در صد با N97 موافقم " یا " رو خرید X1 شک نکن " یا " N97 الان من دارم هیچ عیبی نداره , تو با خیال راحت بخرش " یا " X1 توو GSMArena بیشترین محبوبیت و امتیاز رو داره "

من فقط ازتون خواهشی که دارم اینه که این دو تا رو با هم مقایسه کنید و عیب ها و مزایاشون رو نسبت به هم بهم بگید , نه یه نظر کلی و گنگ , پیشاپیش یه دنیا ممنون
    Last edited by Atropates; 14-08-2009 at 09:00.

2. 2 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    UTOPIA

پيش فرض

n97 چون
    32 گیگ رم داره و سوکت 3.5 میلی متری که خوراک موسیقی!
    سیمبین و راحت میشه با اون کار کرد! ولی ppc ها خوراک ادم های تجاری و متخصصین کامپیوتر!
    صفحه نمایش بزرگتری داره و 16 میلیون رنگ در برابر 65 هزار رنگ!
    اصلاید جالب تری هم داره!
    دوربین خیلی قوی تری داره 5 در برابر 3.2
    به قول خت مالتی مدیا ......
    n-gage رو فراموش نکن چون ویندوز موبال فاقدش هست
    برنامه های نوشته شده برای سیمبین خیلی بیشتر از اون خواهند شد این رو تاریخ نشون داده
    از طرفی مگه تو میخوای برنامه 3d stadio max رو نصب کنی که میگی رم بال و سی پی یو خیلی قوی
    برنامه های نوشته شده برای سیمبین قدرت بیشتر از n 97 نمیطلبند
    قیمت هم 1 ماه دیگه n97 میاد پایین
    از طرفی حصاصیت صفحه n97 بهتره
    تازه سیستم Mosion Sensor هم داره {البته اگه اسمشو اشتباه نکرده باشم.!!!
    نوکیا مپس رو هم فراموش نکن
    حالا با خودت!!!!!
    Last edited by almamor; 14-08-2009 at 09:17.

4. 3 کاربر از almamor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    UTOPIA

پيش فرض

سلام ,

- من نمی دونم چرا ویندوز موبایل بودن X1 رو بیشتر میپسندم تا سیمبین بودن N97 , یعنی فکر میکنم ویندوز موبایل برنامه هاش خیلی بیشتر و کار کردن باهاشون خیلی راحت تره تا سیمبین ! نمی دونم چرا این فکر رو میکنم .

-
    دوست عزیز اشتباه میکنی من ویندوز موبای داشتم
    باید عین کامپیوتر بکاپ بگیری ویروس اسکن نسب کنی ...
    خیلی درد سر داره
    ولی فاجعه اونجایی بود که ویروس گرفت و کانتکت من پاک شد
    منم دادمش یه 6600 گرفتم
    در ضمن کانتکت سیمبین که عالی اینو همه میدونن!

6. این کاربر از almamor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MyNameIsNEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ایران سبز...

پيش فرض

سلام
    ببینید، اصلا نحوه کار این دو گوشی با هم متفاوت هستن!
    یعنی سیمبین، برای افرادی هستش مثل من.که میخوان راحت با گوشی کار بکنن و دردسری نداشته باشن.
    ولی ویندوز موبایل، افرادی میخواد که حوصله داشته باشن.
    ضمنا، اون اولویت هایی که شما گفتی،
    به نظر من 97 بهتره.
    البته از این نباید غافل شد که توی بازی و نرم افزار، ویندوز موبایل خیلی گسترده تره.
    موفق باشی.

8. این کاربر از MyNameIsNEO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

قطعا بین این 2 تاn97 بهتره.
    x1 گوشی خوبی در نیومده.
    اما وین موبایل از نظر برنامه بسیار از سیمبیان قوی تره.
    شما می تونی رو گزینه های دیگری نیز فکر کنی (دیاموند2 که البته کیبورد نداره و تاچ پرو).
    Last edited by free_touch; 14-08-2009 at 11:07.

10. این کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

اولا من که بعد از این همه مدت ویروسی ندیدم

دوما سیم ثانیه آنتی نصب میشه اصلا همون اولش که میخری نصب کن

به نظر من N97 بگیر فقط یه کم ارزونتر بشه خیلی بهتره بزار بعد ماه روضون بگیر

12. 2 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

به نظر من اگه ویندوز میخوای تاچ پرو ...ولی نمیدونم چرا با ان 97 حال نمیکنم ....!!!

14. 3 کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

پست بالا تاييد ميشه...+...اگه سيمبيان ميخوايد I8910 سامسونگ...

16. 2 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

حالا چیزایی که مد نظر منه (تقریبا به ترتیب اولویت):

1- موسیقی

2-برنامه

3-بازی

4-دوربین

5-زیبایی ظاهری گوشی
    1)در کل مولتی مدیای سیمبین قویتره پس در این مورد ان97 برتری داره

2)برنامه در حال حاظر به دلیل مشکلات سیمبین ورژن 5 که لمسیه(سیستم عامل ان97) برتری در حال حاظر با ویندوز موبایل میباشد البته مشکلات سیمبین هم در اینده حل میشه و شاید اینده ی خوبی داشته باشه.این مورد به کاربرد و سلیقه ی شما بیشتر مربوط میشه

3)بازی هم که نوکیا بسیار خوبه البته ناگفته نمونه ویندوز موبایل هم بازی های جالب و هیجانی و استراتژیکیه زیادی داره.به نظره من این مورد هم بر میگرده به سلیقه و انتخاب خودتون.

4)دوربین هم که ان97 برتری داره.5 در مقابل 2/3مگاپیکسل

5)این مورد هم سلیقه ای میباشد ولی به نظره من با توجه به خمیدگیه ایکس1 در هنگام باز شدن کشاب........در کل من ایکس1 را بیشتر میپسندم.

در نهایت با توجه به انتظارا های شما که موسیقی و دوربین براتون بسیار مهمه و در این موارد برتری در ان97 وجود داره و باقیه مواردی هم که براتون مهمه در هر دو گوشی تقریبن برابره پس به نظره من برای شما ان97 گزینه ی بهتریه.

این مورد هم مد نظر داشته باشین که ایکس1 به دلیل داشتن دکمه ی 4جهته یه برتری بزرگی نسبت به ان97 به خصوص برای شما داره.چون شما بازی براتون مهمه پس دکمه ی 4جهته هم به کارتون میاد.در ضمن دکمه ی 4جهته استفاده های بیشتری از جمله دور زدن راحت در منو و همچنین کار کردن با گوشی به راحتی در جاهای شلوق هم داره.

انتخاب با شما
    Last edited by merikh_merikh; 14-08-2009 at 13:57.

18. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بازم کسی دلیل قانع کننده نگفت به نظرم !

آخه می دونید من چی میگم ,
    میگم X1 سی پی یو ی قوی تری داره ! RAM ه دو برابر داره ! (نگید این دو مهم نیست اصلا !!!!!!!! شاید یکی از سه فاکتور مهم باشه توو تمایز بین PPC ها ! یعنی این توو سرعت گشت و گذار توو نت , توو برنامه های سنگین , توو بازی های سنگین و ... اثری نداره؟!! )

X1 ویندوز موبایل ه ! (هنوزم من با اینهمه تحقیقی که توو نت کردم نفهمیدم فرق ویندوز موبایل با سیمبین به طور دقیق توو تعداد برنامه و بازی به درد بخور چیه !!! ولی توو جمع بندی کلی که کردم اینو متوجه شدم که برتری سیمبین فقط توو مالتی مدیا ست و توو برنامه و بازی WM برتری داره , اونم نسبت به سیمبینی که رو N97 سواره و آینده ی الله بختکی !؟! داره گویا , دیگه تفاوت در حال حاضر زیاده انگار !

رنگی که من از X1 می خوام 200 هزار تومن با رنگی که از N97 می خوام توو گارنتی که شاید بگیرم (خدمات پارسه) تفاوت داره !! مگه من دیونم 740 ندم واس HTC Pro 2 و 650 بیام بدم واس N97 سفید که دوست دارم به نظر من دادن 650 واس iPhone 3g 8gig معقولانه تر از دادن این پول واس N97 سفیده . در حالی که 450 برا X1 نقره ای واقعا منصفانه ست به نظرم ! N97 سفید بشه 500 تومن میشه بحث نکرد رو قیمت این دو تا وگرنه کلی حرفه هنوز ! اونم این کی بشه 500 تومن کی نشه ! شاید بشه شاید نشه ! شاید دو ماه طول بکشه شاید به قول اون دوستمون توو اون تاپیک بغلی مقایسه ی N97 و 5800 شاید یه سال طول بکشه !!!! خو اون موقع هم میرم Satio میخرم , شایدم یه چیز جدید

خز شدن , خز شدن , خز شدن ! هیشکی انگار به اینجای پست قبلیم توجهی نکرد ! این واسم خیلی مهمه !
    من به فشن و این جور چیزا خیلی اهمیت میدم بدبختانه! گوشی هم مثل شلوار و کفش و تی شرت آدم (اگه نگیم مهمتر) همیشه با آدمه . N97 داره خز میشه نسبت به X1 , موافق نیستید؟! (البته اینجور بحثا این فروم جاش نیست ولی خو چیکار کنم واسم اینم مهمه)

بدبختی اینجاست احساس میکنم مزایا و معایب این دو گوشی یر به یر میشن با هم ولی دوربین 5 با 3.2 و حافظه ی 32 با 4 , اختلاف 200 هزار تومن؟!

------------------

مولتی مدیای سیمبین قویتره پس در این مورد ان97 برتری داره
    میشه یه عزیزی یه لینکی چیزی از یه نمودار یا یه همچین چیز معتبری از یه سایت معتبر بزاره در مورد مقایسه ی WM در مقابل سیمبین در مورد مالتی مدیا یا فقط موسیقی؟! (یعنی چی سرتره؟ چقدر سرتره؟ تواناییش دو برابره مثلا توو این امر ؟!!!!)

سیمبین و راحت میشه با اون کار کرد! ولی ppc ها خوراک ادم های تجاری و متخصصین کامپیوتر!
    من دنبال راحت طلبی نیستم , اتفاقا آدم کنجکاو و پر اشتیاقی هستم و این خصلت WM رو هم یه امتیاز واسش میدونم که حرفه ایه و فقط یه چیز واس خوشگذرونی و وقت گذرونی نیست و یه سیستم عامل درست حسابی ه به قول ما کامپیوتر باز ها !

از طرفی حصاصیت صفحه n97 بهتره
    اینم میشه یه عزیزی منبعی چیزی بده؟

سوکت 3.5 میلی متری که خوراک موسیقی
    X1 هم این سوکت رو داره !

خیلی درد سر داره
    اینکه دردسر نیست , یه آنتی ویروس ه دیگه چارش و آپدیت هر از گاهش ! به همین راحتی

x1 گوشی خوبی در نیومده.
    میشه دلیلشم بگید؟

شما می تونی رو گزینه های دیگری نیز فکر کنی (دیاموند2 که البته کیبورد نداره و تاچ پرو).
    در مورد بی کیبورد که اگه بخوام مطمعنا میرم سمت iPhone 3g 8gig ی که یکی از معدود عیب هاش و البته عیب بزرگش واس من نداشتن کیبورد کامل ه

تاچ پرو هم با توجه به قیمتش Pro 2 خیلی خیلی بیشتر ارزش داره , X1 و N97 به نظرم در حال حاضر بهتر از Pro 1 هستن ولی در مقابل Pro 2 ...

به نظر من اگه ویندوز میخوای تاچ پرو
    اینم باید یه تاپیک بزنم؟ یعنی بین ویندوز موبایل ها پرو 1 از X1 بهتره ؟!! (بحث برند توو بازار PPC ها نکنیم بهتره , چون X1 رو هم همون HTC ای همه کارش بوده که همه کاره ی پرو 1 بوده)

اگه سيمبيان ميخوايد I8910 سامسونگ
    دوست عزیز اینم پولش رو اگه می خواستم بدم مطمعنا میدادم واس Pro 2 . البته بازم مرسی بابت پیشنهادت

در آخر : کاش اون اولویت ها رو به ترتیب نمی نوشتم تا سوتفاهمی نشه , من فقط واس خوشگذرونی و گوش دادن به موسیقی PPC نمی خوام , شاید بشه گفت یه Smartbook کوچولو می خوام با توانایی مالتی مدیای خوب که بتونم از موسیقی لذت ببرم همیشه

نکته : Smartbook ها همیشه کیبورد دارن پس هر پیشنهادی که میدید (لطف میکنید البته) کیبورد رو مد نظر بگیرید
    Last edited by Atropates; 15-08-2009 at 00:55.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •