سلام ,
من می خوام یک PPC بخرم , و از اونجایی که بودجه که در نظر گرفتم تقریبا دور و ور 550 تومن ه و PPC هم که می خوام حتما باید کیبورد داشته باشه , حالا بین این دو تا گیر کردم با توجه به توقعاتی که از چیزی که می خوام بخرم دارم :
Sony Ericsson XPERIA X1
و
Nokia N97
حالا چیزایی که مد نظر منه (تقریبا به ترتیب اولویت):
1- موسیقی
2-برنامه
3-بازی
4-دوربین
5-زیبایی ظاهری گوشی
لازم به ذکر ه که هر 5 تای این مواردی که گفتم واسم مهمه !
حالا از عزیزانی که با هر دو تای این گوشی ها آشنایی دارن می خواستم عیب ها و مزایای این دو گوشی رو نسبت به هم بهم لطف کنن بگن تا من یه تصمیم درست بگیرم !
حالا نظر خودم در رابطه با مقایسه این دو گوشی:
- CPU و Ram اکسپریا X1 برتری داره (Ram ه دو برابر) ( مهمترین فاکتور در مورد PPC ها ؟ , (یعنی CPU و RAM ) ) (یعنی بازی ها و برنامه های سنگین مطمعنا رو X1 خیلی بهتر اجرا میشه؟)
- دوربین N97 برتری داره
- من نمی دونم چرا ویندوز موبایل بودن X1 رو بیشتر میپسندم تا سیمبین بودن N97 , یعنی فکر میکنم ویندوز موبایل برنامه هاش خیلی بیشتر و کار کردن باهاشون خیلی راحت تره تا سیمبین ! نمی دونم چرا این فکر رو میکنم .
- حالا وقتی مشکل بیشتر میشه که برگردیم به همون فاکتور مهم من یعنی موسیقی و توجه به اینکه گویا ویندوز موبایل توو مالتی مدیا از سیمبین کم میاره !؟!
- از نظر زیبایی ( X1 نقره ای با N97 سفید که من پسندیدم) هر دو تقریبا برابرن (یک هزارم درصد به طرف X1 مایلترم البته) ولی اینم یه تبصره ای که داره اینه که شدیدا از خز شدن N97 در آینده ی نه چندان دور میترسم ! چون از بقال سر کوچه هم که میپرسی میگه : " گوشی , فقط نوکیا " (توو عوام اینجوری جا افتاده) کسی هم که فقط پول داره و به جز اون هیچی (مغز مثلا
البته جسارت به عزیزان این فروم نشه هاااا) اونا ساف میرن طرف گوشی نوکیایی که از همه گرون تر باشه تا مثلا پز بدن به خیال خودشون , واس همین خز شدن N97 رو , فک کنم خیلی بیشتر از X1 تهدید میکنه
- قیمت رو هم توجه کنید بد نیست , X1 رنگی که من می خوام با گارانتی اصلی سیتادل دور و ور 560 تومن ه ولی N97 با گارانتی اصلی نوکیا 630 تومن , تازه این مشکلی نیست بدبختی اینجاست میگن این تازه قیمت رنگ مشکیشه و اون رنگی که من دوست دارم یعنی سفید پنجاه تومن هم باید بزارم رو 630 تومن !!!!!!!! (گارانتی متفرقه هم که تفاوت ستم هX1 با خدمات پارسه 450 تومن , N97 با خدمات پارسه 620 تومن
)
- یه سری چیزای مختصر هم میگم که بد نیست , N97 شتابسنج داره , فرستنده ی FM داره , حافظه ی داخلی 32 گیگی داره , خروجی TV داره , ال سی دی 3.5 اینچی داره , انحنای ال سی دی نسبت به کیبورد من پسند تری داره, و در مقابل اون X1 یه رم 4 گیگ داخل جعبه داره با یک ال سی دی 3.0 اینچ با وضوح یه کم بیشتر (با حافظه چندان مشکلی ندارم اونو یه جوری حلش میکنم حالا (شاید البته !!!) , ولی بقیه اش چی؟)
- به ترک خوردن تعدادی از X1 ها در گذشته و صدای ضعیف X1 فک نکنم دیگه بشه گیر داد چون گویا قاب جدید این مشکل ترک رو به هیچ عنوان نداره و صدای گوشی هم با یه برنامه ی خیلی ساده بدون افت کیفیت دو برابر میشه .
---------------
فقط یه خواهشی که از دوستان دارم نیان از این مشاوره های گیج کننده بدن که آره " 100 در صد با N97 موافقم " یا " رو خرید X1 شک نکن " یا " N97 الان من دارم هیچ عیبی نداره , تو با خیال راحت بخرش " یا " X1 توو GSMArena بیشترین محبوبیت و امتیاز رو داره "
من فقط ازتون خواهشی که دارم اینه که این دو تا رو با هم مقایسه کنید و عیب ها و مزایاشون رو نسبت به هم بهم بگید , نه یه نظر کلی و گنگ , پیشاپیش یه دنیا ممنون![]()