دوستان سلام
یه نفر می خواست فایرمویر دبلیو800 رو عوض کنه و گوشی رو فارسی کنه گفته بودن گوشی رو باکس می کنیم .
حالا می خواستم بدونم چیه؟
با تشکر
سینا
دوستان سلام
یه نفر می خواست فایرمویر دبلیو800 رو عوض کنه و گوشی رو فارسی کنه گفته بودن گوشی رو باکس می کنیم .
حالا می خواستم بدونم چیه؟
با تشکر
سینا
فکر میکنم کد سورسهای گوشی رو میشکنن و فارسی میکنن.. البته گوشی های سونی اریکسون معمولا با کد فارسی مشکل ندارن نمیدونم چرا این حرفو زده...
باكس ميكنيم معني نداره! براي تغيير نرم افزار گوشي ويا اضافه كردن زبان جديد مثل فارسي و همچنين براي Unlock كردن و خلاصه اينجور كارها از يه دستگاه كه به شكل مكعب مستطيل و در اندازه هاي مختلف هست استقاده ميكنن كه بهش ميگن Box! البته فكر نمي كنم فايل فلش فارسي W800i اومده باشه!
خوب مهدی جان این دستگاه کارش چجوریه؟//
دقیقا چی کار میکنه؟؟؟
قیمتش چنده؟؟؟
و منهم با مافیا2000 موافقم که دبلیو 800 برای فارسی شدن نیاز به این کارها نداره و فقط با آپدیت فایرمویر میشه اینکار رو انجام داد.
با تشکر
سینا
سلام
باكس دسگاهيست براي فلش كردن گوشي ها
با اين كار تمام خراب كاري ها كه تو گوشي شده
درست ميشه
منظور از فلش کردن همون مست ریست ه؟؟؟
دوستان اگه در این مورد بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
ضمنا شنیدم که فارسی کردن گوشی (نوکیا)میگن سرعت گوشی پایین میاد آیا این درسته؟
سلام دوستان من يك عدد w800 دارم و ميخوام زبان فارسي هم داشته باشه . آيا نياز هست كه فرم وارشو عوض شه يا فايل زبان فارسي اضافه ميشه
سلام
فلش خيلي بالاتر از ريست هستش اصلا" ريست رو ميزاره جيب بقلش نه فلش يك شك به گوشي وارد ميكنه و كاملا" روپاش ميكنه
بله اگه گوشي فارسي بشه در نوكيا هنگي مياره دو روز بعد آنتنش هم كم يا از بين ميره
اين در مورد تمامي نوكياها صادق نيستنوشته شده توسط mohammad_1000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)