سلام...با 500-600 تومن میشه کیسی جمع کرد که بهتر و یا برابر با ایکس باکس بازیها رو اجرا کنه و تا 2 .3 سال تو بازیها کم نیاره؟؟؟اصلا بازیهای 2.3 ساله بعد رو چه سیستمی اجرا میشن؟
سلام...با 500-600 تومن میشه کیسی جمع کرد که بهتر و یا برابر با ایکس باکس بازیها رو اجرا کنه و تا 2 .3 سال تو بازیها کم نیاره؟؟؟اصلا بازیهای 2.3 ساله بعد رو چه سیستمی اجرا میشن؟
ایکس باکس .....
Last edited by امير موسر; 13-08-2009 at 18:29.
به نظر منم اگر الان یه پی سی داری که کارت رو راه میندازه داری و فقط به صرف گیم میخوای سیستم بخری یا ارتقا بدی منطقیه که ایکس باکس بخری.
Last edited by Neoonline; 13-08-2009 at 19:00.
خرود کنسول بسیار به صرفه تر هستش ! چون شما دیگه تا سال 2013 یا حتی تا 2015 مشکلی نخواهی داشت و این کنسول تا اون موقع برات کار میکنه و نیازی به ارتقاع دادن هم نداره ! یه سری عناوین تاپ هم داره که برای پی سی منتشر نمیشن ! در کل فکر میکنم خرج یه کیس عالی بیشتر از خرید 360 بشه !
با 500-600 تومن؟ با همچین پولی بازی های الان رو هم به زور میتونی بازی کنی چه برسه به 2 تا 3 سال دیگه! مسلمه که XBOX360 به صرفه تره!سلام...با 500-600 تومن میشه کیسی جمع کرد که بهتر و یا برابر با ایکس باکس بازیها رو اجرا کنه و تا 2 .3 سال تو بازیها کم نیاره؟؟؟اصلا بازیهای 2.3 ساله بعد رو چه سیستمی اجرا میشن؟
و از لحاظ عنوان منتشره و دردسر های نصب و اجرای بازی کاملا مشخصه که خرید XBOX360 بهتره!
با این پول اگه ps3 بخری بهتره چون هم از لحاظ گرافیک بهتره هم دیسک blue ray رو میخونه. اوه اوه اصلا حواسم به قیمت بازیاش نبود!!!!! ولی اگه ps3 هک بشه چی میشه!!!
به نظر منم کنسول بگیر!!!
pc چیه؟؟؟ همه اش دردسر داره بدتر از کنسول!!!
یا ویندوزت خراب میشه! یا اینورش...یا اونورش...! یا فلان درایورو باید 150 مگ بشینی دانلود کنی!
کنسول دردسرش کمتره!
شما میتونی یه کنسول بگیری با یه مانیتور LCD و تو اتاق خودت حالشو ببری!
اینجوری مزاحم خانواده هم نیستی!
کاملا تایید میشه!![]()
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مانیتور که دارم...یعنی کلا کامپیوتر دارم+500000 ...کارم رو هم راه میندازه به جز بازی...پس همون ایکس باکس بهتره
tanx boysssss.........ولی خودمونیما این ایکس باکس چقد طرفدار داره....
اما اگه ps3 کپی خور میشد به صرفه تر بود...سونی 80 گیگ 415 تومن ولی ایکس باکس 60 گیگ 450 تومن...حیف که سونی کپی خور نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)