سلام
این تاپیک در رابطه با اولین بازی ایرانی تحت وب هستش... البته این بازی زبانش انگیلیسی هست ولی ادمینش ایرانی هست...
البته تا چند وقت دیگه این بازی به زبان فارسی هم ارائه میشه.
فعلا نمیتونم تبلیغ زیادی در رابطه باهاش بکنم چون بتا هست و اونم از نوع آزمایشیش....
یعنی ازمایشی آزمایشی هست
این بازی فعلا شباهت زیادی به بازی eRepublik داره که ولی در آینده مثل اینکه قراره کلا از ایریپابلیک خارج بشه...
آدرس سایت اینه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم تبلیغشو فعلا قرار نیست بکنیم و این فقط یک اطلاع زاسنی هست ولی میتونید عضو بشید و تو دوره تستش باشید.
قالب جید سایت هم در حال ساخت هستش...
آموزش بازی و اطلاع سانی ها بعد از راه افتادن بازی به طور کامل در همین تاپیک قرار می گیرند...
ازی ایرانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی به تازگی توسط بچه های ایرانی ساخته شده که بسیار شبیه به بازی
است
البطه در ورژن بتا اینجوری هست و در ورژن های بعدی کاملا فرق خواهد کرد
و اما کسانی که با این جور بازیا اشنا نیستن
در این بازی شما 1 شخصیت هستید وبرای خودتون زندگی میکنید (مثل تراوین و اینجور بازیا نیست که ارتش بسازی حمله کنید) شما در روز کار میکنید غذا میخورید میجنگید و روزنامه میزنید یا روزنامه های دیگران رو میخونید درست مثل یک فرد معمولی ولی تنها فرق این بازی از بازی های دیگه اینه که ایندفعه شما فرصت دارید که در سرنوشت کشور خود نقش داشته باشید نه تنها کشور خود بلکه تمام کشور های جهان که در این بازی هستند به حزب بروید رئیس حزب شوید یا یکی از نماینده های مجلس بشید و اگه خیلی تلاش کنید شاید رئیس جمهوربشید که این یک تجربه باور نکردنی رو به شlما در یک بازی ساده که حتی با اینترنت dialup هم بالا میاد میده تنها چیزی که شما نیاز دارید روزی 10 دقیقه وقت است البطه من نمیگم با 10 دقیقه رئیس جمهور میشید ولی با 5 یا 6 ساعت در روز حتما میشید
و اما این بازی به رئیس جمهور ختم نمیشه حمله به کشور های دیگه جنگیدن اقتصاد کارخانه داری و خیلی چیز های دیگه به نظر من این بازی هر چیزی که یک بازیکن میخاد رو بهش میده و بازیکن میتونه از این بازی لذت کافی رو ببره پس تا دیر نشده به سایت برید و ثبت نام کنید
ادرس سایت:
>>>>>>>>>>>برای عضویت ادرس mail خودتونو در این بحث قرار بدید تا در اولین فرصت دعوتنامه رو بفرستیم<<<<<<<<<<<<<<<<<