تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: SAMSUNG 245T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

13 SAMSUNG 245T

سلام
    دوستان كسي با اين مانيتور كار كرده ؟ SAMSUNG 245T
    خيلي جالبه چون هم
    DVI داره
    هم
    D SUB
    هم
    COMPONENT
    هم
    HDMI
    رزلوشن 1920*1200
    24 اينچ هم هست
    ممنون ميشم اگه اطلاعات ديگري يا بررسي تخصصي دارين بزارين
    همچنين قيمتش
    من بدجوري بين 4 مدل گير كردم بطوري كه از خريد منصرف شدم چون هركي يه چيزي ميگه
    SAMSUNG T220P
    SAMSUNG 245T
    LG 2284
    LG 2161V

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان كسي با اين مانيتور كار كرده ؟ SAMSUNG 245T
    خيلي جالبه چون هم
    DVI داره
    هم
    D SUB
    هم
    COMPONENT
    هم
    HDMI
    رزلوشن 1920*1200
    24 اينچ هم هست
    ممنون ميشم اگه اطلاعات ديگري يا بررسي تخصصي دارين بزارين
    همچنين قيمتش
    من بدجوري بين 4 مدل گير كردم بطوري كه از خريد منصرف شدم چون هركي يه چيزي ميگه
    SAMSUNG T220P
    SAMSUNG 245T
    LG 2284
    LG 2161V
    سلام. این مانیتور خوبیه ، و چه از نظر کیفیت و چه از نظر قیمت !! یک سر و گردن از سایر مانیتور های این گروه بهتره!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

قیمتش چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ++3D

پيش فرض

سلام دوست عزيز

245T رو به هيچ وجه توصيه نميكنم.

دليل اول: خيلي قديميه!
    دليل دوم: الان مدلهاي بهتري از همين سامسونگ جايگزينش شدن!
    دليل سوم: اگر ميخواين مانيتوري با اين امكانات بگيرين يك مدل الجي هست كه حتي امكاناتش و قابليتاش از اين بيشترن!!
    دليل چهارم: كيفيت تصوير اين مانيتورها (245T و 305T) افتضاحه (واقعا با كلمه ي ديگه اي نميشه توصيفش كرد!) من خودم به شخصه از نزديك ديدم، رنگهاي مرده، كنتراست پايين واقعا پايين! اصلا قابل تحمل نيست!!
    بازم دليل دارم كه ديگه از حوصله اين ارسال خارجه!

اگر وروديهاي زياد و سايز بالا براتون مهمه، الجي M2794D بي نظيره (توي كلاس خودش). قيمتش هم نسبت به مشخصاتش، عاليه!
    تلويزيون هم هست تازه! هيچي كم نداره!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يه مورد ديگه هم هست M2294D

----

از ديار سامسونگ هم ميشه به SN2233 و SN2333 اشاره كرد البته اينا وروديهاي زياد ندارن! فقط همون dvi و d-sub

----

اينكه ميگيد بين
    SAMSUNG T220P
    SAMSUNG 245T
    LG W2284F
    LG W2261V
    مونديد جاي تعجب داره چون اينا همه با هم فرقاي اساسي دارن!!

لطف كنيد بگيد بره چه كاري ميخواين تا بشه بهتر راهنماييتون كرد.

متشكرم

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوست عزيز

245T رو به هيچ وجه توصيه نميكنم.

دليل اول: خيلي قديميه!
    دليل دوم: الان مدلهاي بهتري از همين سامسونگ جايگزينش شدن!
    دليل سوم: اگر ميخواين مانيتوري با اين امكانات بگيرين يك مدل الجي هست كه حتي امكاناتش و قابليتاش از اين بيشترن!!
    دليل چهارم: كيفيت تصوير اين مانيتورها (245T و 305T) افتضاحه (واقعا با كلمه ي ديگه اي نميشه توصيفش كرد!) من خودم به شخصه از نزديك ديدم، رنگهاي مرده، كنتراست پايين واقعا پايين! اصلا قابل تحمل نيست!!
    بازم دليل دارم كه ديگه از حوصله اين ارسال خارجه!

اگر وروديهاي زياد و سايز بالا براتون مهمه، الجي M2794D بي نظيره (توي كلاس خودش). قيمتش هم نسبت به مشخصاتش، عاليه!
    تلويزيون هم هست تازه! هيچي كم نداره!
    کد:
    يه مورد ديگه هم هست M2294D

----

از ديار سامسونگ هم ميشه به SN2233 و SN2333 اشاره كرد البته اينا وروديهاي زياد ندارن! فقط همون dvi و d-sub

----

اينكه ميگيد بين
    SAMSUNG T220P
    SAMSUNG 245T
    LG W2284F
    LG W2261V
    مونديد جاي تعجب داره چون اينا همه با هم فرقاي اساسي دارن!!

لطف كنيد بگيد بره چه كاري ميخواين تا بشه بهتر راهنماييتون كرد.

متشكرم
    مانیتور 245t سامسونگ از پنل s-pva استفاده می کنه و دلیل قیمت بسیار بالاش هم همین هست!! ولی سایر مانیتور هایی که نام بردین از پنل بسیار ارزان و بی کیفیت tn استفاده می کنند که بزرگترین مشکل این پنل ها هم محدودیت در تولید رنگ و زاویه ی دید بسیار بد هست!!
    حالا شما چه جوری به t245 (حداقل در مقابل این مانیتور ها!!) می گید آشغال ، خدا عالمه!!

6. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستمون با تعصب حرف میزنه
    این مانیتور آخرشه
    من همه کار باهاش میخوام بکنم
    1920*1200 برام مهمه
    ÷ورت hdmi مهمه
    به نظر من مانیتوری باید خرید که تا چند سال عوض نکرد مثل قطعات داخل کیس نیست که هر چند وقت یکبار عوض کنیم
    قیمتش هم بگین ؟
    مرسی از همتون
    نمیدونم هفته نامه عصر ارتباط رو میخونید یا نه
    تو قسمت سخت افزارش یه سیستم برای تست قطعات استفاده میکنهکه خیلی جالبه
    core i7 975 extreme
    gigabyte x58 extreme
    samsung 245t
    inno3d 285 gtx overclocked
    2 * raptor 150gb raido western
    3*2 g-skill trident2000
    green 885b
    coleer master z600 i7

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ++3D

پيش فرض

مانیتور 245t سامسونگ از پنل s-pva استفاده می کنه و دلیل قیمت بسیار بالاش هم همین هست!! ولی سایر مانیتور هایی که نام بردین از پنل بسیار ارزان و بی کیفیت tn استفاده می کنند که بزرگترین مشکل این پنل ها هم محدودیت در تولید رنگ و زاویه ی دید بسیار بد هست!!
    حالا شما چه جوری به t245 (حداقل در مقابل این مانیتور ها!!) می گید آشغال ، خدا عالمه!!
    دوست گرامي، من كي گفتم آشغاله؟ گفتم افتضاحه!!

بله پنل s-pva مربوط به خود شركت سامسونگ هست. ولي دليل نميشه هر مانيتوري پنلش اين بود بشه بهترين مانيتور جهان!!
    "حتي يك S-IPS هم ميتونه كيفيت ساخت پاييني داشته باشه."
    ما به برند كاري نداريم! ميگيم اين سري رو بد زده! (245T و 305T)
    گرون و ارزون و غيره و ذلك رو بيخيال! ميگيم اين مانيتور كيفيت تصويرش پايين (همون افتضاح!) كنتراست پايين به قدري كه باورش سخته!
    رنگ ها طوري هستن كه آدم فك ميكنه داره با مانيتور سياه سفيد كار ميكنه. (البته رنگيه ها ! ) واقعا نميشه توصيف كرد!

حالا شما ميگي اينجوريه. من ميگم خودم به شخصه از نزديك ديدمش و باهاش كار كردم حتي بازي هم كردم! واقعا بدترين مانيتوري بود كه به عمرم ديدم.

من نميدنم چه اصراري دارين كه يه مانيتور كه واقعا قديمي شده و مال چند سال پيش هست رو به يه مانيتور مدرن ترجيح بدين؟

در زمان خودش خوب بوده (تقريبا!) ولي الان با اين مانيتورهايي كه تو بازاره به هيچ وجه (تاكيد!) توصيه نميشه.
    مثلا شما ميتوني بري Dell UltraSharp 2408 بگيري كه پنلش هم S-IPS هست. و اينكه حداقل تاريخ گذشته نيست! در ضمن قيمتش هم در همين حدودا (حالا يكم بالاتر) در مياد!

من خودم وقتي ميخواستم lcd بگيرم درباره اينا هم تحقيق كردم!

به هر حال شنيدن كي بود مانند ديدن!

جسارت من رو هم ببخشيد.
    موفق باشين

9. این کاربر از Smafias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستمون با تعصب حرف میزنه
    این مانیتور آخرشه
    من همه کار باهاش میخوام بکنم
    1920*1200 برام مهمه
    ÷ورت hdmi مهمه
    به نظر من مانیتوری باید خرید که تا چند سال عوض نکرد مثل قطعات داخل کیس نیست که هر چند وقت یکبار عوض کنیم
    قیمتش هم بگین ؟
    مرسی از همتون
    نمیدونم هفته نامه عصر ارتباط رو میخونید یا نه
    تو قسمت سخت افزارش یه سیستم برای تست قطعات استفاده میکنهکه خیلی جالبه
    core i7 975 extreme
    gigabyte x58 extreme
    samsung 245t
    inno3d 285 gtx overclocked
    2 * raptor 150gb raido western
    3*2 g-skill trident2000
    green 885b
    coleer master z600 i7
    سلام. مانیتور خوبیه ، البته همون طور که دوستمون گفت ، انتخاب های بهتری هم می تنه باشه ، چوا قیمت این مانیتور حدود 600 دلار هست !! و صرفه ی خرید رو کمی پایین می اره!!
    این سیستمی که عصر ارتباط استفاده می کنه ، یک سیستم بسیار نیرومند هست که اصلأ خریدش به صرفه نیست ، یک و نیم میلیون پول پردازنده ، 600 هزارتومان پول هارد ، 500 هزار تومان پول مین برد!! خیلی گرونند و ممکنه که اصلأ نیاز نباشند!!

11. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست گرامي، من كي گفتم آشغاله؟ گفتم افتضاحه!!

بله پنل s-pva مربوط به خود شركت سامسونگ هست. ولي دليل نميشه هر مانيتوري پنلش اين بود بشه بهترين مانيتور جهان!!
    "حتي يك S-IPS هم ميتونه كيفيت ساخت پاييني داشته باشه."
    ما به برند كاري نداريم! ميگيم اين سري رو بد زده! (245T و 305T)
    گرون و ارزون و غيره و ذلك رو بيخيال! ميگيم اين مانيتور كيفيت تصويرش پايين (همون افتضاح!) كنتراست پايين به قدري كه باورش سخته!
    رنگ ها طوري هستن كه آدم فك ميكنه داره با مانيتور سياه سفيد كار ميكنه. (البته رنگيه ها ! ) واقعا نميشه توصيف كرد!

حالا شما ميگي اينجوريه. من ميگم خودم به شخصه از نزديك ديدمش و باهاش كار كردم حتي بازي هم كردم! واقعا بدترين مانيتوري بود كه به عمرم ديدم.

من نميدنم چه اصراري دارين كه يه مانيتور كه واقعا قديمي شده و مال چند سال پيش هست رو به يه مانيتور مدرن ترجيح بدين؟

در زمان خودش خوب بوده (تقريبا!) ولي الان با اين مانيتورهايي كه تو بازاره به هيچ وجه (تاكيد!) توصيه نميشه.
    مثلا شما ميتوني بري Dell UltraSharp 2408 بگيري كه پنلش هم S-IPS هست. و اينكه حداقل تاريخ گذشته نيست! در ضمن قيمتش هم در همين حدودا (حالا يكم بالاتر) در مياد!

من خودم وقتي ميخواستم lcd بگيرم درباره اينا هم تحقيق كردم!

به هر حال شنيدن كي بود مانند ديدن!

جسارت من رو هم ببخشيد.
    موفق باشين
    من هم نگفتم بهترین مانیتور جهانه!! من فقط گفتم که از نظر کیفیت و قیمت!! از سایر مانیتور هایی که ایشون معرفی کردن ، یک سر و گردن بالاتره!
    در ضمن ، منظور من از کیفیت ، کیفیت تصویری که نشون می دن بود و نه کیفیت ساخت.
    پنل tn از 6 بیت رنگ پشتیبانی می کنه ، یعنی اصلأ نمی تونه 16 میلیون رنگ یسازه ، ولی پنل s-pva 8 بیتی هست ، و توانایی تولید تمام 16.7 میلیون رنگ رو داره! پس نمی شه گفت که کیفیت تصویرش بده ( من همن دیشب که پست شما رو دیدم ، به چند تا سایت تست سخت افزار معتبر سر زدم و مقاله های مربو یه اسن مانیتور رو خوندم ، اون جا هم نوشته بود که کیفیت مناسبی داره!) حالا ممکنه که مانیتوری که شما دیدین ایرادی داشته یا تنظیم نبوده و ... ولی فکر نکنم که این قدر هم بد باشه!
    در ضمن من باز می گم که خرید این مانیتور رو توصیه نکردم و فقط گفتم که از سایر مانیتور های معرفی شده بهتره!!
    و یک چیزه دیگه ، مطمئنأ dell ultra sharp 2408 با پنل s-ips کیفیت و کارایی بیشتری داره و همچنین گرون تر هم هست!!

13. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این مانیتور Samsung 245T بدون شک بهترین مانیتور جهان نیست، ولی بدترین هم نیست!
    شاید به نسبت قدیمی باشه، ولی دلیل نمیشه کیفیت افتضاحی داشته باشه. صفحه های TN در این یکی دو سال پیشرفت خوبی داشته اند ولی هنوز در سطح مانیتورهای VA نیستند.

Anandtech هم این محصول رو Review کرده، و به نظرش این مانیتور افتضاح نبوده!
    کد:
    اگه منظور شما مانیتور Dell UltraSharp 2408WFP است که این مانیتور هم از پنل های S-PVA استفاده می کنه. البته مطلبی که درباره قیمت هم گفتید کاملا صحیحه.
    کد:

15. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •