دوست عزیز، نمیدونم چند سالت هست، ولی همونطور که cdcenter هم گفت این چیزایی که شما میگید خیلی رویایی هست، تقریبا دارید کار اون یاروهه رو میکنید که یه تخم مرغ داشته و چشماش رو بسته بوده و پیش خودش فکر میکرده که اگر این تخم مرغ جوجه بشه و بعد مرغ بشه و بعد تخم بگذاره و بعد تخم هاش جوجه بشن و...
فکرهاتون به هیچ عنوان با بازار و شرایط کار واقعی مطابقت نداره.
نه تنها هاست و دامین خوب هزینه زیادی نداره و به راحتی قابل تهیه هست ( حتی بعضی جاها در قبال تبلیغ و... هاست رو رایگان هم میدن ) بلکه سورس فروشگاه ساز ( چه اوپن سورس و چه کلوز سورس ) مثل نقل و نبات توی اینترنت ریخته، مثلا فروشگاه ساز فوق العاده شرکت توسعه سامان که با قیمت خیلی پائین ( فکر کنم صد یا صد و پنجاه تومن بود ) با هاست و پشتیبانی خیلی خوب و... براتون نصبش میکنن و ارتباط با بانک و... رو هم بدون دردسر با خودش داره ( البته قبلش باید حساب باز کنید ) و یا فروشگاه ساز های اوپن سورس که با صرف چند دقیقه وقت نصب میشن و اینقدر امکانات عجیب و غریب دارن که شش ماه طول میکشه تا بتونید همه چیزش رو یاد بگیرید!
صد ها هزار بازدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما اگر بتونید صد ها هزار بازدید کننده رو جذب سایتتون بکنید دیگه لازم نیست برای ساخت فروشگاه ساز و... به خودتون درد سر بدید میتونید فقط از طریق تبلیغات توی سایتتون خیلی بیشتر از این چیز ها درآمد داشته باشید.
دوست عزیز من سالهاست که شرکت دارم و دارم کار طراحی سایت و فروشگاه و برنامه نویسی و... میکنم، از روی حرف هاتون معلومه که خیلی کم تجربه هستید و برای پول درآوردن عجله دارید، این چیزیه که خیلی ها مثل خودم در ابتدا گرفتارش میشن و براتون فایده ای جز تلف شدن وقتتون نداره، بهتره قبل از هر چیز سعی کنید به علم و تجربه خودتون در زمینه ای که میخواید کار کنید اضافه کنید چون بعد از ورود به بازار کار فرصتش رو نخواهید داشت.
گرون ترین چیز در زمینه کاری که شما میخواید انجام بدید نیروی برنامه نویس خوب هست، که اگر واقعا خوب باشه به این صورت باهاتون کار نمیکنه و اول شماره حساب و یه مبلغ بالا بهتون میده و وقتی مبلغ به حسابش ریخته شد باهاتون همکاری میکنه اون هم نه به عنوان شریک و... بلکه به عنوان انجام یک پروژه که همون اول پولش رو تمام و کمال میگیره چون میدونه که شما برای فروش هر نسخه از یه فروشگاه ساز توی این بازار کار خیلی سختی در پیش دارید و درصد موفقییتتون خیلی خیلی پائینه.
امیدوارم نوشته هام به جای اینکه ناراحتت کرده باشه باعث بشه تحقیق بیشتری در رابطه با کاری که میخوای بکنی انجام بدی.
موفق باشی.