سلام
من چندین روزه پیش به دانش نوشتن گالری های سه بعدی پی بردم
و شروع به نوشتن یه گالری شبیه ان چیزایی خارجی ها در فروشگاها اینترنتی به قیمت 100 تا 150 دلار می فروختن پرداختم
وقتی شما شروع به نوشتن یه گالری سه بعدی میکنین در اصل وارد یه کلاس خاص کد نویسی میشید
در این کلاس همه مقادیر پویا بوده و شما چیزه ثابتی ندارید به جز چند موارد که به کاربر قدرت انتخاب میدید
نوشتن گالری سه بعدی مسقیم به ریاضی بر میگرده و یه خورده باید قدرت تخیول و ریاضیتون خوب باشه (که من از این دو فقط اولی رو خیلی بهش تسلط دارم
)
این گالری بدون استفاده از موتور های سه بعدی در نت نوشته شده و شاید اگر از ان موتور ها استفاده میکردم زیباییش چند برابر میشد 
چند ویژگی این گالری
استفاده از زبان XML برای راحتی کاربر
تا بی نهایت عکس پشتیبانی می کند
هر نوع عکس و هر اندازه رو پشتیبانی میکنه (این رو در گالری قبلی که درست کردم گفته بودم --60% گالری های خارجی این کار رو نمیکنن)
قدرت تعیین سرعت چرخش - شعاع - و ... توسط کاربر
پشتیبانی از زبان فارسی برای توضیحات عکس (از فارسی کانورتور که after نوشته استفاده کردم)
استفاده از scale dynamic برای تمامی عکس ها (یعنی اگه عکس مستطیل هست و کادر نمایش عکس مربع هست دیگه اندازه عکس دفورمه نمیشه و همون حالت مستطیل کوچیک میشه
این امکان برای کس های اصلی هست و عکس های پیش نمایش به صورت مربع در ابعاد 100*100 نمایش داده میشه!
من موندم این مورد بالا یه کار خیلی ساده هست ولی در بیشتر گالری ها رعایت نمیشه
امکان ذخیره عکس اصلی (بدونه استفاده از پهنای باند اینترنت شما)
و ...
این گالری دارای امکانات دیگه ای هم بود که به خاطر طولانی نشدن پست نگفتم!
این سومین گالری هست که من تا به این لحظه نوشتم!!!
به زودی نسخه اصلی با گرافیک بهتر آماده میشه!!!
لینک پیش نمایش
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید