سلام
آقا مي گن اين سه هسته اي هاي amd (710-720( مزخزفن . قيمتشون هم زود افت مي كنه . ارزش خريد نداره درسته؟
بالاخره من از بين
e7400 intel
7750 amd
x3 720 amd
كدومشونو بخرم؟
مين بورد آنبردم براش پيشنهاد بديد؟
اگه زود جواب بديد ممنون مي شم؟
سلام
آقا مي گن اين سه هسته اي هاي amd (710-720( مزخزفن . قيمتشون هم زود افت مي كنه . ارزش خريد نداره درسته؟
بالاخره من از بين
e7400 intel
7750 amd
x3 720 amd
كدومشونو بخرم؟
مين بورد آنبردم براش پيشنهاد بديد؟
اگه زود جواب بديد ممنون مي شم؟
از اونا e7400 از همشون بهتره!
مادربرد هم انبرد خوبی یافت نمیشه!
یه p31 با 8600gt بهتره![]()
قيمت هم بدين ممنون مي شم
کی میگه؟!!!
من خودم 710 دارم عالیه....
اصلا" این حرفتون حرفه ای نیست!![]()
سلام دوست عزیز ...
شما بودجه و کاربرد رو نگفتی ؟ همچنین پاور ؟
در ضمن این که میگن مزخرفه اصلا درست نیست .
من فکر میکنم که Amd X3 710 بهتر باشه . البته نمودار پایین کلی هست و مثلا در گیمینگ E8400 رتبه بهتری داره .از اونا e7400 از همشون بهتره!
![]()
Last edited by Professor Massoud; 12-08-2009 at 14:19.
درسته.
با استفاده از ACC هسته چهارم و Disable شده این پردازنده Enable میشه و به یک پردازنده Quad Core تبدیل میشه.
خودت که می دونی رد میشه چرا میگیبا استفاده از ACC هسته چهارم و Disable شده این پردازنده Enable میشه و به یک پردازنده Quad Core تبدیل میشه.قارا بود با این قابلیت و بدون مشکل باشه همون از طرف سازنده X3 معرفی نمیشد.
بله 710 و 720 با 7400 مقایسه نمیشن!
پ.ن:مسعود بنچ چینی نزار![]()
اما بنچ خیلی قشنگی هست ها!!!پ.ن:مسعود بنچ چینی نزار![]()
Phenom II 955 از Q9550 ضعیف تره!![]()
دوست من به حرف این ملت به خصوص فروشنده ها زیاد توجه نکن !! خوب اصلا مزخرف !! از چه جهت آخه ؟؟
این حرف هار ول کن وبین همینا همون سه هسته ای بهتره . (البته من یه جایی میخوندم که اینام 4 هسته ای هستن ، ولی 1 هسته قفل هست !!! وبا بعضی راها میشه از اون هم استفاده کرد !)
رد میشه خودت میدونی چرا![]()
مثل اینکه فراموش کردی..........
ACC هم خیلی چیز عالی هستش و ناپایداری هم ایجاد نمیکنه. خودم استفاده کردم.OCCT رو که قبول داری؟!![]()
اگر ACC ناپایداری ایجاد میکرد دیگه از طرف کمپانی های برای مادربرد های Bios جدید برای قابلیت ACC عرضه نمیشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)