تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: راهنمایی در مورد جراحی بینی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض راهنمایی در مورد جراحی بینی

دوستان اگه میشه منو در مورد جراحی بینی راهنمایی کنید میخوام ینی را عمل کنم یکم گوشتیه
    1= قیمت عمل جراحی چقدر در میاد دوره بره چند؟
    2= کلا راهنمای کنین با تشکر

داره خودمونی میشه D@RIUSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.. جراحی بینی از 1 میلیون و خرده ای شروع میشه تا حتی 7 میلیون(که اینو من شنیدم با لیزر انجام میدن)..

بینی گوشتی ترجیحا باید کمتر جمع و جور بشه چون ممکنه افتادگی بده.. اگه از نحوهی جراحی سوال داری که باید بگم لایه ی بیرونی بینی شما یعنی پوستشو کاملا بر می دارن(نه کامل ااا) و بعد از انجام کار های لازم (که حالا به شکل بینی شما بستگی داره) دوباره پوست رو بر می گردونن سر جاش و بخیه میکنن.. شما بیهوشی کامل قاعدتا می گیری.. و قبل از انجام عمل پزشک از شما می خواد که یکسری آزمایش ها رو انجام بدین

3. این کاربر از D@RIUSH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.. جراحی بینی از 1 میلیون و خرده ای شروع میشه تا حتی 7 میلیون(که اینو من شنیدم با لیزر انجام میدن)..

بینی گوشتی ترجیحا باید کمتر جمع و جور بشه چون ممکنه افتادگی بده.. اگه از نحوهی جراحی سوال داری که باید بگم لایه ی بیرونی بینی شما یعنی پوستشو کاملا بر می دارن(نه کامل ااا) و بعد از انجام کار های لازم (که حالا به شکل بینی شما بستگی داره) دوباره پوست رو بر می گردونن سر جاش و بخیه میکنن.. شما بیهوشی کامل قاعدتا می گیری.. و قبل از انجام عمل پزشک از شما می خواد که یکسری آزمایش ها رو انجام بدین
    دوست عزیز تو شهرستون ما یه متخصص گوش و حلق و بینی هست که با هاش صحبت کردم میگه 700 میگیرم عمل میکنم به نظرت مل کنم آیا دماغی که میخوام میشه یا فقط خوده دکتر میگه چجوری میتونم بکنم

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

وقتي مساله يه عمر ديدن خودت تو آينه هست سعي كن بالاترين هزينه و بيشترين تحقيق رو انجام بدي...

6. این کاربر از kiarash3500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه D@RIUSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستمون درست می گه سعی کن پیش یه دکتری بری که تبحر داشته باشه.. می پرسه چه جوری می خوای ولی نهایتا اون چیزی که را دستش باشه معمولا در میاد..

8. این کاربر از D@RIUSH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان سلام

منم یه سوال داشتم

چند وقت پیش خون دماغ میشدم رفتم دکتر گوش و حلق و بینی نگاه کرد گفتش سمت چپ بینی انحراف داری باید عمل کنی

نمیدونم اگه میشه راهنماییم کنید خوبه یا نه ؟ اگه عمل نکنم مشکلی پیش نمیاد ؟

کلا چه پیشنهادی میکنین ؟

راستی گفت هزینه عمل 400-500 میشه . اگه این انحراف رو درست کنه تو ظاهر بینی تغییری پیش میاد ؟ اگه بخوام هر دو ( هم انحراف هم یه خورده ظاهرشو درست کنم چطور ؟ )

بازم ممنون و ببخشید که خیلی سوال پرسیدم

10. این کاربر از hassan_magic2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALIAK28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

دوستان سلام

منم یه سوال داشتم

چند وقت پیش خون دماغ میشدم رفتم دکتر گوش و حلق و بینی نگاه کرد گفتش سمت چپ بینی انحراف داری باید عمل کنی

نمیدونم اگه میشه راهنماییم کنید خوبه یا نه ؟ اگه عمل نکنم مشکلی پیش نمیاد ؟

کلا چه پیشنهادی میکنین ؟

راستی گفت هزینه عمل 400-500 میشه . اگه این انحراف رو درست کنه تو ظاهر بینی تغییری پیش میاد ؟ اگه بخوام هر دو ( هم انحراف هم یه خورده ظاهرشو درست کنم چطور ؟ )

بازم ممنون و ببخشید که خیلی سوال پرسیدم
    خوب باید دید این انحراف به حدی هست که نیاز به عمل داشته باشه یا خیر...که چون همکار مون بعد از معاینه این تشخیص رو دادند می شه گفت بله نیاز داره ...
    منتها شما اگر می خواهید مطمئن بشید می تونید به یک پزشک متخصص دیگر هم مراجعه کنید و نظرشون رو بپرسید.

بطور معمول انحراف بینی اگر از یک حد خاصی بیشتر بشه می تونه منجر به عوارضی بشه که نیاز به عمل پیدا می کنه..
    از مهمترین اون ها میشه به سینوزیت ها و عفونت های مجاری تنفسی مکرر ...و حتی تغییر شکل فک در اثر باز ماندن دهان ..و ..و ..اشاره کرد..

12. 3 کاربر از ALIAK28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M o h a m m a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعضی ها انحراف بینی شون اونقدر زیاده که توی ظاهر بینی شون معلومه.. بینی تون فرمش عوض نمی شه چون از

راه سوراخ بینی این عمل انجام میشه و مثل عمل رینوپلاستی نیست ..فکر میکنم بشه که هم سپتوپلاستی کنی هم

رینوپلاستی توی یه عمل

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

1

خوب باید دید این انحراف به حدی هست که نیاز به عمل داشته باشه یا خیر...که چون همکار مون بعد از معاینه این تشخیص رو دادند می شه گفت بله نیاز داره ...
    منتها شما اگر می خواهید مطمئن بشید می تونید به یک پزشک متخصص دیگر هم مراجعه کنید و نظرشون رو بپرسید.

بطور معمول انحراف بینی اگر از یک حد خاصی بیشتر بشه می تونه منجر به عوارضی بشه که نیاز به عمل پیدا می کنه..
    از مهمترین اون ها میشه به سینوزیت ها و عفونت های مجاری تنفسی مکرر ...و حتی تغییر شکل فک در اثر باز ماندن دهان ..و ..و ..اشاره کرد..
    دوست من خیلی ازت ممنونم واقعا
    من یه مدت سفر بودم نتونستم بیام ببخشید

حالا باز هم میرم پیش ایشون ببینم آیا 100 در صد باید عمل کنم یا نه

بازم ممنون

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

منم بینیم انحراف شدیدی داره ولی چون 16 سالمه دکتر میگه حتما باید 18 سالت باشه.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •