تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: حدودا هر يه ساعت يه بار اينترنت داخليم قطع ميشه ولي سرور رو كه ري استارت ميكنم درست ميشه بگين مشكل از كجاست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض حدودا هر يه ساعت يه بار اينترنت داخليم قطع ميشه ولي سرور رو كه ري استارت ميكنم درست ميشه بگين مشكل از كجاست؟

سلام
    من يه كافي نت دارم اينترنتم واير لسه الان با يه مشكلي مواجه شدم اينكه: حدودا هر يه ساعت يه بار اينترنت داخليم قطع ميشه ولي سرور رو كه ري استارت ميكنم درست ميشه بگين مشكل از كجاست؟
    البته نميدونم جوابمو تو كدوم بخش سايت بايد پيدا كنم كمكم كنيد من تازه واردم. ممنون.

داره خودمونی میشه s.nastaran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

[quote=asghar75;4075696]سلام
    من يه كافي نت دارم اينترنتم واير لسه الان با يه مشكلي مواجه شدم اينكه: حدودا هر يه ساعت يه بار اينترنت داخليم قطع ميشه ولي سرور رو كه ري استارت ميكنم درست ميشه بگين مشكل از كجاست؟
    البته نميدونم جوابمو تو كدوم بخش سايت بايد پيدا كنم كمكم كنيد من تازه واردم. ممنون.[/quot

سلام
    اگه isa داری این به خاطر اینه که isa ت هنگ می کنه احتمالا یه مشکلی داره isa رو پاک کن دوباره بریز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض لطفا كمكم كنيد

سلام
    با عرض معزرت من نميدونم اصلا isa چي هست من تا حالا از اين برنامه استفاده نكردم
    من روي سرورم دو تا لن دارم كه يكي اينترنت رو از واير لس ميگيره و اون يكي لن داخليه و كلاينت هام هم با ip به سرور متصل هستن الان چند روزه كه اينجوري شده البته دو سه روز بود درست شده بود ولي امروز دوباره اونجوري شد لطفا كمكم كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •