تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: مشکل با پرینتر HP Laser Jet P2014

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض مشکل با پرینتر HP Laser Jet P2014

یه پرینتر لیزری اچ پی مدل P2014 داریم بدجوری اذیت میکنه.
    1- چراغ اتمام کارتریج روشن میشه ولی میدونم که پودر داره (چون 1 ماهه که گرفتم)
    و وقتی مثلا 1 صفحه پرینت میکنیم، اون صفحه رو 2-3 با برامون (با مکث مثلا 2 دقیقه ای) چاپ میکنه.

2- بعضی اوقات با بعضی از فایل ها مشکل پیدا میکنه و اونها رو چاپ نمیکنه و چراغ کاغذ روش میشه.

3- بعضی اوقات نمیشه فایل هایی رو از حافظه اش پاک کرد حتی با ریستارت ویندوز و خاموش کردن پرینتر هم دوباره اون رو چاپ میکنه .

نکته:
    1- با تغییر ویندوز و نصب مجدد درایور تغییری حاصل نشد.
    2- فریم ورش رو آپدیت کردم ولی نشد.

کسی میتونه برای رفع مشکل کمکم کنه؟
    پیشاپیش متشکرم.
    Last edited by adel28; 11-08-2009 at 13:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ne555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از یه نگاه شبیه ml1640 سامسونگه. مال یکی از دوستانم هم اتفاقا همینجوری بود کابل هاشو بررسی کرد درست شد.
    برای پاک کردن حافظه پرینت به این قسمت مراجعه کن:
    start-printer and faxes یعد پرینتر خودتو تنتخاب کن واز منو printer گزینه cancel all documents رو بزن.

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مشکل جدی تر از این حرف هاست.
    مبتدی نیستم دوست عزیز
    با اون کاری که شما گفتید بازم چاپ میکنه.

بنظر مشکل نرم افزاری است ولی هم فریم ور آپدیت کردم و هم درایور دوباره نصب کردم.
    نتیجه نگرفتم.

داره خودمونی میشه pny8gb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

هر وقت اینطوری شد تونر در بیار دوباره بزار درست میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

این نوع پرینتر ها با برق ups هم مشکل دارن. بعضی وقتها برق Ups مشکل ایجاد می کنه براشون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مجازی

پيش فرض

از یه نگاه شبیه ml1640 سامسونگه. مال یکی از دوستانم هم اتفاقا همینجوری بود کابل هاشو بررسی کرد درست شد.
    برای پاک کردن حافظه پرینت به این قسمت مراجعه کن:
    start-printer and faxes یعد پرینتر خودتو تنتخاب کن واز منو printer گزینه cancel all documents رو بزن.
    منم با اکثر چاپگرهای HP این مشکلات رو دارم. پیر شدیم سر این چیزا. وقتی میخوام چاپ بگیرم اگه مثلا کاغذش تموم بشه و پیغام خطا بده یا اشتباه کردم چاپ زدم میخوام لغو بشه، مصیبت داریم. تا دستور قبلی از حافظش پاک نشه ، چیز دیگه ای چاپ نمیکنه. راهی ، برنامه ای چیزی داره خالی کردن رم پرینتر؟؟؟ ( با خاموش کردن ، دراوردن کارتریج، کشیدن USB، کشیدن کابل برق و .... شانسی خالی میشه وگرنه باید کلا سیستم ریست کنیم.) برادرا این مشکل همست. یکی جواب کارشناسی بده. ممنونم.
    2- راهی وجود داره ک سرعت چاپگر ، بیشتر بشه؟ خصوصا چاپگرهای رنگی ک با حجم بالای تصویر و ... مواجه میشند؟ ( با USB2 هم سرعت کمه.)
    3- چرا چاپگرهای رنگی، حجم تصاویر رو چند برابر میکنند؟ عکس 2MB موقع چاپ شدن ، توی حافظه چاپگر میشه 40MB!!!
    بیزحمت اینا رو جداگانه پاسخ بدید. تشکر
    Last edited by .AraMesh.; 27-01-2013 at 22:47.

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

منم با اکثر چاپگرهای HP این مشکلات رو دارم. پیر شدیم سر این چیزا. وقتی میخوام چاپ بگیرم اگه مثلا کاغذش تموم بشه و پیغام خطا بده یا اشتباه کردم چاپ زدم میخوام لغو بشه، مصیبت داریم. تا دستور قبلی از حافظش پاک نشه ، چیز دیگه ای چاپ نمیکنه. راهی ، برنامه ای چیزی داره خالی کردن رم پرینتر؟؟؟ ( با خاموش کردن ، دراوردن کارتریج، کشیدن USB، کشیدن کابل برق و .... شانسی خالی میشه وگرنه باید کلا سیستم ریست کنیم.) برادرا این مشکل همست. یکی جواب کارشناسی بده. ممنونم.
    2- راهی وجود داره ک سرعت چاپگر ، بیشتر بشه؟ خصوصا چاپگرهای رنگی ک با حجم بالای تصویر و ... مواجه میشند؟ ( با USB2 هم سرعت کمه.)
    3- چرا چاپگرهای رنگی، حجم تصاویر رو چند برابر میکنند؟ عکس 2MB موقع چاپ شدن ، توی حافظه چاپگر میشه 40MB!!!
    بیزحمت اینا رو جداگانه پاسخ بدید. تشکر
    سلام دوست عزیز
    1- ابتدا پرینتر رو خاموش کنید، یا به نحوی ارتباطش رو با کامپیوتر قطع کنید. (مثلا کابل یو اس بی رو جدا کنید) بعد در صفحه دستگاه ها در کنترل پنل، روی پرینتر راست کلیک کنید و گزینه See what's printing رو انتخاب کنید. اینجا اسنادی که در حافظه چاپ (در کامپیوتر) مقیم هستند نشون داده میشه. اگر ارتباط دستگاه قطع باشه، همه رو انتخاب و پاک کنید.
    2- متاسفانه به غیر از کاستن از کیفیت چاپ راهی برای افزایش سرعت نیست، سرعت جزء مشخصات دستگاه هست.
    3- تصاویری که در کامپیوتر ذخیره میشن فشرده شده هستن و وقتی می خوان چاپ بشن باید از حالت فشرده خارج بشن و به فرمت خام دربیان تا پرینتر بتونه چاپ کنه و به همین دلیل حجمشون زیاد میشه.
    موفق باشید

8. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مجازی

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    بعد در صفحه دستگاه ها در کنترل پنل، روی پرینتر راست کلیک کنید و گزینه See what's printing رو انتخاب کنید.
    سلام" ممنون از پاسختون. ولی اون آدرسی ک فرمودید منظور همون Printers and faxes توی ویندوز XP هست دیگه؟ باز کنمو بقیه ماجرا..

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام" ممنون از پاسختون. ولی اون آدرسی ک فرمودید منظور همون Printers and faxes توی ویندوز XP هست دیگه؟ باز کنمو بقیه ماجرا..
    بله همونجاست ...
    البته شاید یکم عناوین تفاوت داشته باشه اما کلیت کار همونه.
    موفق باشید

11. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مجازی

پيش فرض

بله همونجاست ...
    البته شاید یکم عناوین تفاوت داشته باشه اما کلیت کار همونه.
    موفق باشید
    آقا من کل آپشن ها رو زیروزبر کردم، پاک نشد ک نشد. اذیت میکنه باید کلی صبر کرد تا خالی کنه. آخرشم میریم سر خونه اول: پست 6
    ب نظر من این ی ایراد از خود محصولات HP و... هست.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •