آیا میشود کارت گرافیک رو بدون تغییر مادر برد ارتقا داد (عوض کرد و مدل بالا تری خرید؟)
کارت گرافیک من giforce 5500 fx
آیا میشود کارت گرافیک رو بدون تغییر مادر برد ارتقا داد (عوض کرد و مدل بالا تری خرید؟)
کارت گرافیک من giforce 5500 fx
مادربرد شما چیه؟!
قطعا خرید کارت گرافیک برای سیستمی که روش FX 5200 نصب باشه ارزش نداره برای اینکه سایر قعات هم قدیمی هستند.
تاييد ميشه
احتمالا ساير قطعات هم ديگه پاسخگوي نيازت نيستن و بهتره يه ارتقاء كامل بدي ولي واسه همين سيستم هم ميتوني مثلا يه 9400GT بگيري با يه گيگ حافظه كه همه بازي ها رو جواب ميده فعلا، چيز بالايي نيست ولي خوبه واسه اين سيستمت
اگه مشخصات كامل سيستمت رو بنويسي بهتر ميشه نظر داد
سلام برای سیستمهای AGP خب بالاترینها سری 7 هست و شاید بزودی 4670 اما محدودیت پردازنده و رم قطعا کاهش کارایی ایجاد می کنه و چندان ارزش نخواهد د اشت...
>>>ارتقای کلی
ممنون از پاسخگویی شما
RAM 256 ddr
CPU 3000+AMD SEMPRON
HARD 360 (مطمئن نیستم)
VGA GIFORCE 5500 FX
در ضمن مادربرد رو هم به دلیل نداشتن اطلاعات کافی نمیدونم از کجا میشه فهمید چیه؟!![]()
عزیزم با همه احترامات ولی به نظر من دیگه کارت زیر 9600 GT تایید نمیشه ! چون به درد بازیهای الان نمیخورن !
شما به نظرت میتونی یه بازی مثل crysis با جزییات بالا و فریم مناسب با یه 9400 1 گیگ بازی کنی ؟ اونم روی رزولوشن 1400 به بالا ؟ من که فکر نکنم !
با نظر دوستان موافقم سیستمت هم ضعیفه
احتمالا مادربردت کارت گرافیک AGP میخوره بهتره کل سیستم رو عوض کنی برای انتخاب قطعات هم میتونی از دوستان کمک بگیری فقط حساب کن بببین کل موجودیت چقدره (یادت نره میتونی این سیستمت رو بفروشی یکم پول به جیب بزنی !!!! نکنه کنکوری بود)
AGP هست مینت احتمال زیاد ...
+VGA GIFORCE 5500 FX
از اینا...در ضمن تو ران بنویسی dxdiag اونم میشه cpu z , ....چیز دیگه هم میشهRAM 256 ddr
CPU 3000+AMD SEMPRON
شما گفتید در RUN بنویس dxdiag
در مورد CPU این رو نوشته :
AMD SEMPRON(TM) PROCESSOR 300+, MMX, 3DNOW, ~1.8GB
راستی از کجا میتونم بفهمم مادر بردم چه مدلی هست؟؟
یعنی من میتونم بدون عوش کردن مادربرد CPU & RAM & VGA رو افزایش بدم؟؟
نیازی نیست مین شما AGP هست و کل قطعات رو باید عوض کنید...شما گفتید در RUN بنویس dxdiag
در مورد CPU این رو نوشته :
AMD SEMPRON(TM) PROCESSOR 300+, MMX, 3DNOW, ~1.8GB
راستی از کجا میتونم بفهمم مادر بردم چه مدلی هست؟؟
باز اگه خواستی تب مادربرد cpu z:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)