سلام
من می خوام یه برنامه لاگین درست کنم که اطلاعات یوزر و پسورد رو از دیتابیس بگیره و در صورت صحت اطلاعات ورودی لاگین کنه.
از چه دستورات مقایسه ای باید استفاده کنم؟
ممنون می شم جواب بدین
سلام
من می خوام یه برنامه لاگین درست کنم که اطلاعات یوزر و پسورد رو از دیتابیس بگیره و در صورت صحت اطلاعات ورودی لاگین کنه.
از چه دستورات مقایسه ای باید استفاده کنم؟
ممنون می شم جواب بدین
با فرض اینکه یوزر و پسورد را در TBL_USER ذخیره کرده اید از کد زیر استفاده کنید.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از sql استفاده می کنم ، میشه واسه این کار از select استفاده کرد؟
شما باید قبل از اینکه این بخش کد رو بنویسین از یک Select * from table استفاده کنی و بعد از این کد.
نیازی به استفاده از فرمان SQL نیست.
اگر از SQL استفاده میکنید میتونید خیلی راحت با یه دستور Select اطلاعات ورودی کاربر رو با مقادیر موجود در جدول بررسی کنید و در صورت صحت اطلاعات اجازه ورود بدید .
برای اینکار شما نیاز به یه جدول جهت نگهداری اطلاعات کاربران دارید که حد اقل باید 2 فیلد نام کاربری و کلمه عبور رو داشته باشه .
دستورات زیر رو میتونید در Event کلیک دکمه ورود بذارید و میتونه مثال خوبی باشه برای شما :
شما باید فرم Login تون رو بعد از نمایش فرم اصلی فراخوانی کنید تا دستورات بدرستی عمل کنه .
کدها رو فلبداعه نوشتم ، اگه کلمه ای جا افتاده خودتون تصحیحش کنید . با یکم کار بیشتر میشه نسخه خیلی خوبی ازش در آورد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alisniper2; 21-08-2009 at 01:45.
ممنون دوست عزیز. و به جمع ما خوش آمدید.
حق با شماست و یا SQL هم میشه این کارو کگرد .لی تعدادخطوط برنامه ای که باید نوشته بشه بیشتره و من خودم از این روش استفاده نمیکنم.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)