تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در برنامه نویسی با دات نت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مشکل در برنامه نویسی با دات نت

من با دانت نت یه برنامه ی کنسول نوشتم و بعد از کامپایل توی سیستم خودم جواب میده اما وقتی این برنامه رو که شامل فایل exe و باقی فایلهای مربوطه هست رو توی یه کامپیوتر دیگه که فریم ورک دات نت رو هم نصب داره اجرا میکنم برنامه اصلا اجرا نمیشه.
    حالا سوالم اینه: اول اینکه چرا توی سیستم دیگه اجرا نمیشه و دو اینکه من میخوام این برنامه فقط شامل یه فایل exe باشه و فایل دیگه ای نداشته باشه.و باید چکار کنم؟
    ممنون.

پروفشنال mahdi7s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر جایی می تونه باشه

پيش فرض

با سلام

فریم ورک دات نت رو هم نصب داره اجرا میکنم برنامه اصلا اجرا نمیشه.
    اگر هیچ خطایی هم نمیده مشکل از فریم ورک است(یا نصب نیست یا ورژن پایین تر هست)
    بهتره فریم ورک 3.5 رو دوباره نصب کنید...

من میخوام این برنامه فقط شامل یه فایل exe باشه و فایل دیگه ای نداشته باشه.و باید چکار کنم؟
    اگر این توی برنامه dll جداگانه و resource استفاده نکردین می تونید فقط از exe استفاده کنید.

موفق باشید.

3. این کاربر از mahdi7s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

من با دانت نت یه برنامه ی کنسول نوشتم و بعد از کامپایل توی سیستم خودم جواب میده اما وقتی این برنامه رو که شامل فایل exe و باقی فایلهای مربوطه هست رو توی یه کامپیوتر دیگه که فریم ورک دات نت رو هم نصب داره اجرا میکنم برنامه اصلا اجرا نمیشه.
    حالا سوالم اینه: اول اینکه چرا توی سیستم دیگه اجرا نمیشه و دو اینکه من میخوام این برنامه فقط شامل یه فایل exe باشه و فایل دیگه ای نداشته باشه.و باید چکار کنم؟
    ممنون.
    شما پروژه رو به صورت Release کامپایل کن .

برای این کار ابتدا از نوار وضعیت به جای Debug گزینه Release رو انتخاب کن و بعد از منوی Build گزینه Rebiuld Solution رو بزن . اگر کامپایل درست انجام بشه ،در مسیر پروژه در داخل پوشه bin ، پوشه release رو پیدا خواهی کرد.

مهمترین فایل ، فایل اجرایی پروژه با پسوند exe است . که باید به سیستم مقصد انتقال پیدا کنه . بسته به نوع پروژه اگه از فایل های Dll یا .... استفاده کرده باشید باید اونها را هم به سیسم مقصد انتقال بدید .

موفق باشی

5. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •