موبنا- یک فعال بازار معتقد است استقبال مشتریان از گوشی های ارزان قیمت در بازار تلفن همراه همچنان رو به افزایش است.
" علی نظری" در گفت و گو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: به دلیل کاهش نقدینگی مردم و پایین بودن قیمت سیم کارت های اعتباری در بازار تلفن همراه استقبال از گوشی های ارزان قیمت در بازار تلفن همراه رو به افزایش است.
وی افزود: هم اکنون گوشی های ارزان قیمت موجود در بازار در میانگین قیمت 30 تا 50هزار تومان قرار دارند از فروش خوبی برخوردار هستند.
این فروشنده خاطر نشان کرد: استفاده از تلفن همراه توسط کودکان و نوجوانان باعث شده که استقبال از گوشی های ارزان قیمت افزایش یابد.
پیش از این نیز مدیرعامل شرکت "پارس کامتل" عرضه کننده رسمی گوشی های سونی اریکسون و موتورولا به افراد زیر 14 سال توصیه کرده بود که گوشی های ارزان قیمت را انتخاب کنند چرا که این گوشی ها فاقد امکاناتی همچون دوربین و بلوتوث است و نگرانی خانواده ها را برای استفاده نامناسب فرزندان از تلفن همراه کاهش می دهد.