من از لینک زیر شبهای برره رو میبینم . ولی هر کاری کردم نشد دان کنم , کسی راهی برای دان کردن فایلای تصویری سراغ داره
mms://media.iransima.ir/tv3/tv3_13841029_017.wmv#0;1.000;0;0;1:2;2:2
من از لینک زیر شبهای برره رو میبینم . ولی هر کاری کردم نشد دان کنم , کسی راهی برای دان کردن فایلای تصویری سراغ داره
mms://media.iransima.ir/tv3/tv3_13841029_017.wmv#0;1.000;0;0;1:2;2:2
سلام
این لینکی که شما گذاشتی چیزی توش نداره کهفقط تبلیغات شرکت سروشه .
قربانت : شاهین
بعد از تبلیغ شرکت سروش , برره شروع میشه .
من ميدونم كه با فلش گت ميشه لينك هاي mms رو دانلود كرد...ولي اين فكر كنم لينك تبليغ اولشه لينك اصلي رو پيدا كن
شما مي تونيد از نرم افزارهاي مثل نرم افزارهاي موجود در سايت زير بدين منظور استفاده كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WM Recorder
WM VCR
سلام
شما اگه لينك داونلود ميخواي بگو كدوم قسمت تا من بهت بدم. حالا ببين اين داونلود ميشه؟ اين لينك قسمت اول هست:
اگه شد بگين تا بذارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه بخواين واسه داونلود هم لينك دارم كه rm هستن.
Last edited by marge_moosh; 26-02-2006 at 11:50.
میشه بیشتر توضیح بدید.نوشته شده توسط *علی*
با این نرم افزار کار کردم , مشکل عمدش اینه که باید ببینی تا در آن واحد دان کنه .نوشته شده توسط sa3er
اما مثل فایلای ریل باید فایل منبعی وجود داشته باشه که از رو اون همه چی فرا خونده میشه , پس باید هم بشه که دانلودش کرد.
سلام...
تا يكي دو ماه پيش مي شد اين كار رو كرد ولي وقتي بعضي ها تابلو بازي دراوردند iransima هم فهميدو ديگه به هيچ وجه ممكن نمي تونيد فيلم ها رو دانلود كنيد.....سايت هايي مثل tapesh و persianway ........
![]()
![]()
كدش رو جوري تنضيم كرده كه فقط خود ويندوز مديا پلير مي تونه اون رو باز كنه يعني در واقع بعد از تبليغ. مثلا اگه با jetaudio امتحان كني بعد از تبليغ ديگه هيچ چي نشون نمي ده ولي با ويندوز مديا بعد از تبليغ تازه فيلم شروع مي شه همون جوري كه دوستمون فرمودند.
![]()
![]()
![]()
بالاخره یه راهی چیزی باید برا پیدا کردن فایل اصلی باشه .
خوب اگه كسي دانلود شده اش رو داره share كنه ! ثواب داره هااااا !!!![]()
![]()
يا حق !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)