سلام.
من به تازگی نمی تونم بسیاری از سایت ها مثل سایت های آنتی ویروس ها و ... رو باز کنم ... فایرفاکس 3.5.2 ارور can't find میده ... مشکل از اینترنت هم نیست ! چون روی سیستم های دیگه درسته ... چی کار کنم ؟؟؟
خیلی فوریه ! ممنون ...
سلام.
من به تازگی نمی تونم بسیاری از سایت ها مثل سایت های آنتی ویروس ها و ... رو باز کنم ... فایرفاکس 3.5.2 ارور can't find میده ... مشکل از اینترنت هم نیست ! چون روی سیستم های دیگه درسته ... چی کار کنم ؟؟؟
خیلی فوریه ! ممنون ...
آنتی ویروس شما آپدیت میشه ؟ بعضی از ویروس ها هستن که مانع این کار میشن .
شما با برنامه زیر اسکن کن :
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اشکال در فایله Hosts شماست.
ویروس اسم سایتهایی رو که گفتین در Hosts File اضافه کرده.
شما به مسیره زیر برید و ان آندرس ها رو حذف کنید.
WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
گزارش AVZ (جستجو کنید)که Hosts فایل هم داره رو هم اینجا بزارید.
Hijack هم براتون این آدرس ها رو لیست میکنه.
یا میتونی اینا رو تو یه فایل با پسوند Bat ذخیره کنی و در پوشه Windows کپیش کنی و اجراش کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by picher_s; 09-08-2009 at 15:20.
ممنون دوستان.
من با نرم افزار Trojan remover سیستم رو اسکن کردم و حدود 2 تا ویروس پیدا و پاک کرد.
اما بعد از ریست سیستم ، مشکل بر طرف نشد ...
یک فایل bat هم در پوشه ی WINDOWS ساختم و محتوایی که گفته بودید رو کپی کردم و اون فایل رو اجرا کردم اما هیچ تغییر ایجاد نشد ...
راستی الان نمی تونم آنتی ویروسم رو با خود برنامه آپدیت کنم ... کمک !!!!
اين مشكل رو من مدتي پيش خودم هم داشتم اول با تروجان ريموور ويروس رو پاك كردم بعد با آنتي اسپايور رايگان زير بعد آپديت اسكن كردم و اونم چندتايي پيدا و پاك كرد بعد ريست مشكلم حل شد :
در ضمن شما فايل Hosts رو كه Picher_S عزيز گفتن از اين پوشه پاك كردين يا نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)