تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 40

نام تاپيک: چند سوال در #C

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahab_H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض چند سوال در #C

با سلام
    چند تا سوال دارم
    چه طور میشه مثل ورد هر قسمت از متن 1 رنگ داشته باشه یا 1 فونت همش هم فونت و هم رنگ نباشه؟
    مثلا تو TextBox کل متن هم رنگ و هم فونت میشه.
    چه طور میشه مثل ورد فونت ها رو بدون FontDialog نمایش داد تا کاربر از همون جا انتخاب کنه. چه طور فقط این تغییر رو به متن سلکت شده اعمال کنه و ادامه متن(درست مثل ورد)
    سوال مشابه سوال قبلی در رابطه با تغییر رنگ فونت
    ...
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند قیافه کردن متن با تکست باکس ممکن نیست.توی ورد خودشون کلی فرمت نوشتن کنترل طراحی کردن تا این قیافه ای شده که میبینی.
    برای انتخاب فونت توسط کاربر چند تا تابع توی MFC هست و تمام کتاب های آموزش C++ یه قسمت راجع به فونت ها دارن ولی توی سی شارپ نمیدونم راهی باشه یا نه.
    برای تغییر رنگ فونت خیلی ساده باید یه رنگ تعریف کنی و به هر شکلی میخوای تنظیمش کنی بعد اون رنگ رو به تکست باکست نسبت میدی.

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    چه طور میشه مثل ورد هر قسمت از متن 1 رنگ داشته باشه یا 1 فونت همش هم فونت و هم رنگ نباشه؟
    مثلا تو TextBox کل متن هم رنگ و هم فونت میشه.
    شما به سادگی هر چه تمام تر میتوانید از کنترلر RichTextBox در نوار ابزار استفاده کنید.
    این کنترلر امکاناتی تا حد Wordpad خود ویندوز را در اختیار شما قرار میدهد و به سادگی میتوانید در دات نت برنامه ای مثل Wordpad بنویسید.
    Start->All Programs->Accessories->Wordpad

چه طور میشه مثل ورد فونت ها رو بدون FontDialog نمایش داد تا کاربر از همون جا انتخاب کنه
    یک combobox بگذارید و با System.Drawing.FontFamily.GetFamilies یا متدهای مشابه پرش کنید و با تغییر combobox فونت را اعمال کنید!

چه طور فقط این تغییر رو به متن سلکت شده اعمال کنه و ادامه متن(درست مثل ورد)
    کنترلر RichTextBox حدود 16 خصیصه با نام SelectionXXXXX و SelectedXXXXX دارد که وضعیت فوق را کنترل و مدیریت میکند.
    مثلاً برای تغییر فونت متن جاری انتخاب شده تک کد زیر کافی است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    یک combobox بگذارید و با System.Drawing.FontFamily.GetFamilies یا متدهای مشابه پرش کنید و با تغییر combobox فونت را اعمال کنید!
    اگه ممکنه لطفا بیشتر توضیح بدین

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    نمایش فونت های سیستم در دو خط:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شرمنده می دونم بی ربطه به این تاپیک ولی گفتم برای 1 سوال دیگه تاپیک جدید باز نکنم
    من کتاب آقای هاشمیان رو خوندم خوب در حد مقدماتی یاد گرفتم و می خوام حرفه ای شم
    SQL ام تقریبا بلد نیستم
    برای ادامه باید چی کار کنم؟ برم کتاب قوی تری بگیرم؟ برنامه بنویسم؟...
    لطفا راهنمایی کلی نباشه با جزئیات باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اساتید راهنمایی کنید لطفا

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    میبخشید نتوانستم زودتر جواب دهم.

من نمیدانم منظورتان چه کتابی است...
    در کل من هیچگاه پیشنهاد نمیکنم با هر چقدر سواد که دارید (خیلی کم و خیلی زیاد) از مطالعه+ کار عملی دست بردارید.
    همیشه سعی کنید مطالب جدید را در قالب مقالات و MSDN و از همه بهتر کتاب مطالعه کنید و سعی کنید همان موارد را در قالب برنامه کاربردی و حتی آزمایشی پیاده سازی کنید تا هم ملکه ذهن شود و هم مشکلات و خطاهای انسانی و رایانه ای احتمالی در آن مسیر و روش های مختلف را بشناسید.

1) سعی کنید با کتاب یا MSDN اول تمام کلمات کلیدی (همانها که در زمان تایپ در VS آبی میشوند) را یا بگیرید.
    یعنی کلمه کلیدی نباشد که بلد نباشید چه میکند.

2) بعد یادگیری اصول شی گرایی و پلیمورفیزم از اهم واجبات است و در این مورد من شخصاً تجربیات خوبی از کتابهای Deitel & Deitel دارم.

3) برای دات نت بهتر است کتابی در خصوص SQLServer هم مطالعه کنید و ضمن تسلط به زبان T-SQL امکانات و آپشنهای SQLServer را هم یاد بگیرد.

4) مطالعه کتابی هم در خصوص ADO.Net را بسیار سفارش میکنم. چون در اغلب برنامه ها به آن نیاز خواهید داشت و ضعف SQL و ADO.Net تا ابد برایتان مشکل ساز خواهد شد.
    (در کنار یادگیری ADO.Net و SQL سعی کنید سینتکس های LINQ را هم کار کنید.)

5) بعد هم میتوانید کتابی در خصوص پلت فرمی که میخواهید کار کنید مطالعه کنید ...
    برنامه نویسی Windows Application
    رابط کاربری جدید WPF که برای Windows و Web قابل استفاده است
    برنامه نویسی Web Application و ASP.Net
    برنامه نویسی سه بعدی و XNA
    و....

نکته آخر آنکه مطمئن هستم خرید 4 یا 5 کتاب با وجود گرانی فعلی بازهم بسیار بسیار ارزان تر از یک ترم کلاس خصوصی میشود و بسیار بسیار بیشتر و غیر قابل تصور اثر و ماندگاری خواهد داشت.

موفق باشید.

10. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا ممنون همیشه راهنمایی های شما ارزشمنده.
    اگر ممکنه لطفا برای همین مواردی که گفتین کتاب معرفی کنین البته فارسی باشه چون انگلیسیم اون قد قوی نیست که کتاب بخونم.
    خیلی ممنووووووووووووون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من خودم کتابهایی دارم و نیز از کتابخانه گرفتم و مطالعه کردم.
    برای بنیان برنامه نویسی VB.Net و C#.Net کتابهای برنامه نویسی Deitel را پیشنهاد میکنم و خودم بسیار راضی بودم.
    خوشبختانه توسط انتشارات مختلف هم این کتابها ترجمه شده و در بازار کتاب موجود است.

برای موارد خاص تر ADO.Net و ASP.Net و SQLServer و... هم من شخصاً دلم نمیخواهد اسم کتابی اینجا بیاورم (یک دلیل آنکه بیشتر کتابهای من برای نسخه 2003 و 2005 است و دلیل دیگر انکه شاید کتابهای بهتری از آنچه من مطالعه کرده ام وجود داشته باشد.) و پیشنهاد میکنم حتماً آخرین نسخه ها را تهیه و مطالعه کنید.

بارها گفتم، باز هم تاکید میکنم نمیگم مسئله خرید کتاب کیلویی است ولی بالاخره تا حدودی کیلویی است!
    یعنی اگر کتابی با صفحات بیشتر را خریدازی و مطالعه کنید، طبیعتاً در تعداد صفحات بیشتر نویسنده فضای بیشتری برای شرح و بست مطالب داشته است.

اگر در تهران هستید، پیشنهاد میکنتم به جای خرید اینترنتی و تلفنی، پیشنهاد میکنم یک روز وقت بگذارید و سری به حوالی انقلاب بزنید و کتابهای مختلف را از نزدیک ببینید و ورق بزنید و بهترین را با توجه به شرایط خودتان انتخاب کنید.

مجدد هم یادآوری میکنم که از جنبه های مختلف (اقتصادی و علمی) خرید چندین کتاب به صرفه تر از رفتن یک دوره اموزشگاه است.

موفق و پیروز و سربلند باشید.

13. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •