با سلام
من یه لب تاب تا 1500 برای کارهای گرافیکی (3d max )می خوام.
فقط و فقط sony باشه.
لطفا رااهنماییم کنید.![]()
با سلام
من یه لب تاب تا 1500 برای کارهای گرافیکی (3d max )می خوام.
فقط و فقط sony باشه.
لطفا رااهنماییم کنید.![]()
سلام دوست عزیز.
اولا گفته باشم اصولا لپ تاپ برای کارهای گرافیکی جالب نیست چون گرافیک های لپ تاپ خیلی ضعیفه. نکته ی دوم هم این که سونی یه مقدار قیمتش نسبت به مشخصاتش بالاست و اگه قرار باشه سونی بگیری چیز خوبی نمیتونی بگیری. لپ تاپ های ASUS گرافیکشون خیلی قویه بین برندهای لپ تاپ.
من پیشنهادم HP Pavilion DV6 1199 هست با گرافیک 4650 یک گیگ و سی پی یو 2.66 اینتل همچنین رم 4 گیگ حدود 1550000 می تونی تهیه کنی از لحاظ ظاهر هم فوق العاده زیباست
مدلی که دوستمون پیشنهاد کردند خوبه. یه مدل از سونی هم هست که گرافیکش همینه (FW-490 JCB).
البته ایسوس لپ تاپ های گرون قیمتشه که گرافیک های قوی دارن. تو این قیمت بهترین انتخاب همین دو تا هستند که بین این دو هم HP یه سر و گردن بالاتره.
SONY VAIOBRANDFW 490 DFBMODEL
CORE 2 DUO 2.8 GHZ
CPU
T9600
CPU TYPEMB 6CACHEOS.
MB 4096 DDR2
RAM
GB 320 SATA
HARD
DVD / RW DUAL LAYER
DRIVE
XBRITE WXGA 16.4
LCD
MB 2280 ATI HD 4650
GRAPHIC
VISTA PREMIUMa/b/g 802.11 Nشرمنده دوباره مزاحم شدم.
WIFI
YES
BLUETOOTH
YES - WEBCAM
i Link
USB II * 3 - HDMI
PORT
KG 2.9
WEIGHT
ONE YEAR
GUARANTEE
GIFT
MADE IN USA
COUNTRY
نظرتون در مورد این برند چیه
از اون HP بهتر نیست.
1,550,000تومان
مشابه همون 1199 هست ولي 1199 كمي جمع و جور تر هست و سبك تر و همينطور ظاهر بهتر ( البته ظاهرشون سليقه اي هست ) ولي كيفيت ال سي دي و همينطور كيفيت ساخت سوني بالاتر هست
سلام به شما دوستان عزيزي كه از هيچ كمكي دريغ نداريد.
راستش منم كارم طراحي سه بعديه رشتم طراحي صنعتيه و در اين زمينه زياد كار مي كنم يه سيستم خوب PC دارم ولي چون خيلي اينور اونور ميرم مجبورم برا كارام با خودم ببرمش به فكر افتادم يه laptop خوب بگيرم كه حتا تو رندر گرفتن با اين pc شبكش كنم اين مدلا خيلي خوبه ولي تا 1300000 مي خوام باشه و تو رندر كم نياره مي تونيد از مدل dell برام مدل معرفي كنيد؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)