تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 65

نام تاپيک: آخرین وضعیت برنامه 90

  1. #1
    پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي
    پست ها
    502

    پيش فرض آخرین وضعیت برنامه 90


    آخرین وضعیت برنامه 90 از زبان فردوسی‌پور/ محکم‌تر از قبل روی "صندلی"

    مهر:عادل فردوسی پور تهیه کننده و مجری برنامه پرمخاطب 90 تاکیدکرد این برنامه پربارتر از قبل و با ایجاد تغییرات تدریجی در محتوایش به روی آنتن خواهد رفت و او دوباره با قرار گرفتن روی " صندلی " این برنامه از حق و حقانیت دفاع خواهد کرد.

    به گزارش خبرنگار مهر، پس از گذشت یک دهه از پخش برنامه پربیننده و تاثیرگذار 90 از شبکه سوم سیما کمتر کسی تصور می کرد این برنامه برای پخش مجددش در آغاز نهمین دوره رقابتهای فوتبال لیگ برتر با حاشیه های ریز و درشت فروانی مواجه شود.

    اما عادل فردوسی پور که از محبوبیت بالایی در بین علاقمندان به فوتبال برخوردار است و بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران او را به عنوان شناسنامه این برنامه معرفی می کنند، در طول ماههای گذشته بارها به تیتر اول روزنامه های ورزشی تبدیل شد که البته اکثر آنها حضور مجدد وی بر روی صندلی 90 را در هاله ای از ابهام عنوان کرده بودند.

    به همه این گمانه زنی ها باید شرایط ویژه اجتماعی و سیاسی چند ماه اخیر کشور را نیز اضافه کرد که حاشیه ها و حرف و حدیث های فراوانی را برای عادل فردوسی پور بوجود آورد.

    عادل فردوسی پور در تمام این مدت سکوت اختیار کرد و تنها به ابراز امیدواری از پخش مجدد برنامه اش می پرداخت. با شروع لیگ نهم قطعا شاهد آغاز مجدد 90 نخواهیم بود. اینکه سرنوشت نهایی این برنامه چه می شود، سوژه گفتگو مهر با عادل فردوسی پور بود که خبرهای خوبی را هم برای علاقمندانش داشت:

    * خبرگزاری مهر: خیلی ها منتظر پخش مجدد برنامه 90 همزمان با شروع لیگ نهم بودند، اما ظاهرا این اتفاق نخواهد افتاد؟

    - عادل فردوسی پور: پخش نشدن برنامه 90 همزمان با شروع لیگ دلایل خاص خودش را دارد و صحبت هایی که در این مورد مطرح شده بود خیلی منطقی و نزدیک به واقعیت نبود.

    * شنیدن دلایل عدم پخش این برنامه از زبان عادل فردوسی پور می تواند به همه حرف و حدیث هایی که در این مدت مطرح شده بود، پاسخ روشن و شفافی بدهد.

    - با توجه به اینکه بیش از یک دهه از عمر 90 گذشته بود، شخصا احساس کردم این برنامه برای ادامه روندش نیاز به برخی تغییرات بنیادی و اساسی در محتوا و سایر موارد دارد. طبیعتا ایجاد این تغییرات در زمان کوتاهی که در اختیار داشتیم امکانپذیر نبود. به همین خاطر خودم پیشنهاد کردم که برنامه دیگری جایگزین 90 شود تا ما بتوانیم این تغییرات را اعمال کنیم اما مسئولان با این پیشنهاد مخالفت کردند و مقرر شد با همان روال گذشته ادامه دهیم.

    * اینکه عنوان می شود زمان کافی برای ایجاد تغییرات در محتوا و دکور وجود نداشته خیلی منطقی به نظر نمی رسد؟

    - واقعیت همین است که گفتم. ما بعد از پایان لیگ که روز 6 اردیبهشت بود بازهم به اجرای برنامه تا پایان رقابتهای جام حذفی ادامه دادیم. بنابراین طبیعی است که وقت کافی برای ایجاد تغییرات را نداشتیم.


    * یکی از گمانه زنی هایی که در مورد احتمال پخش نشدن برنامه 90 مطرح می شد این بود که شما برای اجرای این برنامه تحت فشار بودید و برخی عوامل بیرونی اجازه ادامه روند اصلی برنامه را نمی داد؟

    - نمی خواهم بگویم مشکلی در این مورد وجود نداشته است. قبول دارم که برخی فشارها و اختلاف نظرهایی در گذشته وجود داشت اما با توجه به صحبت هایی که شده من امیدوارم که کماکان بتوانم به تعهدم نسبت به مردم عمل کنم.

    * در یکی از برنامه هایی که ظاهرا فشار زیادی روی شما بود عنوان کردید " چنانچه عمری باقی بود و این صندلی جایی برای بیان حق و حقیقت بود، در خدمت شما خواهم بود"، آیا این شرایط فراهم شده است؟

    - قطعا همینطور است. برنامه 90 اهمیت خودش را دارد و چارچوبش را حفظ خواهد کرد. همانطور که گفتم امیدوارم با مذاکراتی که صورت گرفته، شرایط به گونه ای فراهم شود که بتوانم از حق و حقیقت دفاع کنم.

    * با توجه به مخالفتی که برای جایگزینی برنامه ای دیگر صورت گرفت و بر شروع مجدد برنامه 90 تاکید شد، آیا بازهم شاهد تغییرات جدید در برنامه خواهیم بود؟

    - طبیعتا در این زمان کوتاه فرصتی برای ایجاد تغییرات نداریم اما به تدریج و با توجه به شرایط برنامه سعی می کنیم تغییرات مورد نظرمان را ایجاد کنیم.

    * این احتمال وجود دارد که به خاطر برخی فشارهای بیرونی بخش هایی از برنامه 90 از جمله دوربین 90 حذف شود؟

    - به هیچ عنوان دوربین 90 حذف نخواهد شد و ممکن است برخی آیتم ها در طول زمان دچار تغییرات شوند. اگر هم قرار باشد بخشی از برنامه حذف شود قطعا با نظر و صلاحدید خودم خواهد بود. در غیر اینصور 90 با همان محتوا و بخش های گذشته به روی آنتن خواهد رفت. مطمئن باشید برنامه 90 شفاف تر و محکم تر از قبل روی آنتن خواهد رفت.

    * و مهمترین سوال این روزها ؛ بالاخره برنامه 90 از چه زمانی روی آنتن خواهد رفت؟

    - زمان دقیقی را نمی توانم اعلام کنم اما پیش بینی می کنم از حدود یکماه دیگر بتوانیم برنامه را برای پخش آماده کنیم. تلاشمان این است که با ایجاد برخی تغییرات دوباره کار را آغاز کنیم.

  2. #2
    آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    پست ها
    1,809

    پيش فرض

    آفرين به عادل
    اما من مطمئنم اون خط قرمزي كه معروف شده باعث ميشه اين برنامه مثل قبل نتونه پيش بره

  3. #3
    اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran
    پست ها
    308

    پيش فرض

    باز جای شکرش باقیه که علی آبادی رفتنی شد.. وگرنه نود بی نود..

  4. #4
    کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    9,715

    پيش فرض

    باز جای شکرش باقیه که علی آبادی رفتنی شد.. وگرنه نود بی نود..
    خبرنداری؟
    38تا رئیس فدراسیون پاچه خوار نامه نوشتن به الف نون که حاجی این علی ابادی خیلی باحاله،ما کلی موفقیت کسب کردیم طی این مدت،کارنامش عالی بوده،بزار باشه بازم باش حال کنیم

    این خلاصه داش مشدی شده نامشونه که نوشتم
    از فدراسیونای مهم فکر کنم فقط کشتی و یزدانی خرم حاضر به امضاش نشدن

  5. #5
    پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!
    پست ها
    562

    پيش فرض

    دمش گرم... من تا آخرش ازت حمایت می کنم عادل جون...!
    اگه جلوی برنامه ت رو بازم خواستن بگیرن خودم میام سر به نیست شون می کنم!!!

  6. #6
    اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran
    پست ها
    308

    5

    خبرنداری؟
    38تا رئیس فدراسیون پاچه خوار نامه نوشتن به الف نون که حاجی این علی ابادی خیلی باحاله،ما کلی موفقیت کسب کردیم طی این مدت،کارنامش عالی بوده،بزار باشه بازم باش حال کنیم

    این خلاصه داش مشدی شده نامشونه که نوشتم
    از فدراسیونای مهم فکر کنم فقط کشتی و یزدانی خرم حاضر به امضاش نشدن
    اگه واقعا اینجوری باشه که فاتحه ورزش خوندس...
    فکر کنم یه سفره بزرگ پهنه همه دارن حالش رو میبرن!!!

  7. #7
    کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    9,715

    پيش فرض

    اگه واقعا اینجوری باشه که فاتحه ورزش خوندس...
    فکر کنم یه سفره بزرگ پهنه همه دارن حالش رو میبرن!!!
    بله متاسفانه.اینم متن کاملشه


    فدراسیونهای ورزشی با تنظیم و ارسال نامه ای به محمود احمدی نژاد از وی خواستند به دلیل " تجارب بدست آمده " ، " ایجاد زیرساخت های ورزش" و همچنین فرارسیدن " زمان بازدهی " محمدعلی آبادی را در سمت خود ابقا کند.

    در این نامه آمده است: « ضمن تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه و همچنین انتخاب مجدد حضرتعالی که با رای قاطع و کوبنده‌ی 25 میلیون ملت ولایتمدار ایران به عنوان رئیس محترم جمهوری همراه بود و ضمن سپاس و تشکر فراوان از رهنمودهای حضرتعالی تلاش‌های بی‌وقفه‌ی مهندس علی‌آبادی به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی در پرورش نهال ورزش که در اصل در دوران پر افتخار ریاست جمهوری جنابعالی بنا نهاده شد.

    جناب آقای دکتر، اینجانبان امضا کنندگان ذیل به عنوان روسای فدراسیون‌های ورزشی که افتخار خدمتگزاری در امر ورزش در سایه توجهات آقا امام زمان(عج) و رهنمودهای حضرتعالی و اهتمام و تلاش بی‌وقفه‌ی ریاست محترم سازمان تربیت بدنی را داریم از حضرتعالی تقاضا داریم تا در صورت صلاحدید، به دلیل عملکرد عالی جناب آقای مهندس علی‌آبادی که به حق در ایجاد زیرساخت‌های ورزش و ایجاد اماکن ورزشی در طول دوران درخشان انقلاب اسلامی به گواه آمار بی‌سابقه بوده است و با توجه به این امر مهم که تلاش‌های بی‌وقفه‌ی ایشان به بار نشسته و هم اکنون زمان باردهی آن فرا رسیده است و می‌رود تا اقدامات زیربنایی انجام گرفته انشاا... در چهار ساله‌ی دوم با کسب مدال‌های رنگارنگ برای جمهوری اسلامی ایران توام گردد.

    تجارب بدست آمده در امر ورزش خصوصا در چهار سال گذشته و در سایهی رهنمودهای مقام معظم رهبری و دستورات موکد حضرتعالی انشاا... در سال‌های آینده با رونق بسیار همراه خواهد بود.

    اینجانبان جناب آقای مهندس علی‌آبادی را بهترین گزینه‌ موجود برای تصدی مسوولیت خطیر ریاست سازمان تربیت بدنی دانسته و بر ابقای ایشان تاکید می‌نماییم.

    پیشاپیش از توجه حضرتعالی به امر خطیر ورزش بسیار سپاسگزاریم و امیدواریم که بتوانیم با پشتوانه‌ی قوی دولت برآمده از متن مردم و دستورات و راهنمایی‌های حضرتعالی نسبت به اوج رساندن ورزش میهن اسلامی‌مان که مهمترین و قوی‌ترین کشور اسلامی منطقه است، فائق آییم.»

    این نامه به امضای روسای فدراسیون‌های اسکی، بدمینتون، بسکتبال، بوئینگ و بیلیارد، بیسبال، پزشکی ورزشی، پینگ پنگ، تنیس، تکواندو، تیراندازی با کمان، جودو، چوگان، دوومیدانی، ژیمناستیک، سوارکاری، شطرنج، شمشیربازی، فوتبال، کاراته، کبدی، گلف، موتورسواری و اتومبیلرانی، نجات غریق، والیبال، ورزش‌های جانبازان و معلولین، ورزش‌های نابینایان، ورزش‌های ناشنوایان، ورزش‌های سه‌گانه، ووشو، هاکی، اسکیت، آمادگی جسمانی، بدنسازی، کونگ‌فو، ورزش پهلوانی، ورزش‌های رزمی، روستایی - عشایری و وزنه‌برداری رسیده است.

    ضمن اینکه فدراسیون های اسکواش، بولینگ و بیلیارد ، تیراندازی، دوچرخه سواری ، شنا و شیرجه ، قایقرانی ، کشتی ، کوهنوردی ، هندبال و ورزش بیماریهای خاص این نامه را امضا نکرده اند.

    مرجع : مهر

  8. #8
    Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴
    پست ها
    4,522

    پيش فرض

    چرا این دوشنبه برنامه نود پخش نشد؟؟؟ یا پخش شد ما ندیدیم؟؟

  9. #9
    آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال
    پست ها
    3,185

    پيش فرض

    فعلا که واسه نود استودیو ندارند.استودیو 14 امسال جای خالی نداره.
    یک دکور واسه برنامه صبح و نشاط هست که چون به صورت روزانه پخش میشه نمیشه دکورش رو تغییر داد.
    یک استودیو دیگه هم دکور برنامه فوتبال برتر توش هست که پارسال با برنامه نود مشترک بود و چون دکور سبک و پرتابل داشت به راحتی با نود عوض میکردند ولی امسال دکور برنامه فوتبال برتر رو که دیدید. با تانک هم نمیشه تکونش داد.
    باید منتظر موند تا یک استودیو برای نود پیدا کنند.یعنی اگه عادل هم آماده باشه فعلا مکان ندارند.

  10. #10
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25
    پست ها
    753

    پيش فرض

    یه گزارش نشون داد شبکه 3 از عادل گفت 1 ماه دیگه بر میگردم
    البته معلوم بود به زور
    بازم البته به نظر من باید دیگه قید این برنامه رو زد

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •